» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Primera Division: Από τη μία Ευρώπη, από την άλλη… Νευροκόπι!


Προγνωστικά Στοίχημα Primera Division: Από τη μία Ευρώπη, από την άλλη… Νευροκόπι!
22:00 ΓΡΑΝΑΔΑ - ΜΠΕΤΙΣ

Προϊστορία (από 2010): 3-0-3
Α’ Γύρος: ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΠΕΤΙΣ 1-2

ΓΡΑΝΑΔΑ: Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα έδωσε η Γρανάδα, που ηττήθηκε στο Μπιλμπάο με 0-1. Μπορούσε να αποφύγει την ήττα, αλλά δέχτηκε τέρμα στο 67’. Μετά το γκολ ο Αλκαράθ αποφάσισε να ρισκάρει και έριξε στη μάχη τον Μπουονανότε στη θέση του Νυόμ, η Γρανάδα βγήκε πιο απειλητικά, αλλά ακόμα και αν έπαιξε με παίχτη παραπάνω από το 80’, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ευτυχώς που οι ομάδες που βρίσκονται παρακάτω δεν κέρδισαν και έτσι δεν άλλαξαν πολλά στη βαθμολογία, αν και βρίσκεται ακόμα σε επικίνδυνο σημείο, με 4 βαθμούς να τη χωρίζουν από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μαζί με Οσασούνα και Σαραγόσα, έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πριμέρα (26). Μετράει 3 νίκες στα 4 τελευταία κόντρα στη Μπέτις. Τα 6 από τα 8 τελευταία είχαν 2-3 γκολ. Πολύ σημαντική η επιστροφή του αρχηγού Γκιγιέρμε Σικέιρα (27 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι μέσοι Ιρινέι Σάντος (22 συμμ.), Ντάνι Μπενίτεθ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Γεμπντά (2 συμμ.) και Φραν Ρίκο.


Εντός: 3-5-6
Γκολ: 13-15
Τελευταία 5: 0-2-3


ΜΠΕΤΙΣ: Αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι με την Χετάφε, που υποχρέωσε στη Μπέτις να παραχωρήσει τη λευκή ισοπαλία στο Βιγιαμαρίν. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 2η αγωνιστική και δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Βαλένθια στη Μαδρίτη, παραμένοντας στο -2 από την εξάδα. Ακόμα και ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ανοιχτός, απέχοντας από την 4η Σοσιεδάδ 4 βαθμούς. Της έχει «κάτσει» πάντως πολύ καλά, αν αναλογιστούμε ότι έχει πετύχει μόλις δύο νίκες στα 10 τελευταία. Και οι δύο εντός έδρας. Απογοητευτική στα τελευταία εκτός, μετρώντας 4 ήττες σε 5 εξόδους και έχοντας σκοράρει μόνο στην ισοπαλία με τη Σοσιεδάδ (3-3). Over τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Γρανάδα, τα 4 γκολ-γκολ. Μοναδική απουσία ο μέσος Βιλαρτσάο (1 συμμ.).

Εκτός: 6-2-6
Γκολ: 20-28
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοίχημα: Προβληματική η συμπεριφορά της Μπέτις το τελευταίο διάστημα και ειδικά εκτός έδρας. Αμφότερες έχουν κίνητρο και θέλουν για δικούς τους λόγους το ματς. Πιθανό το να έχουμε τέρματα και από τις δύο πλευρές (1.65 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση