» » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Μετωπική σύγκρουση στο Περιστέρι


Πάμε στοίχημα Super League:  Μετωπική σύγκρουση στο Περιστέρι
17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια την περασμένη αγωνιστική, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-0 και πλέον τα πράγματα γι' αυτήν είναι μη αναστρέψιμα. Αδικήθηκε κατάφορα από την διαιτησία στο περασμένο ματς, αφού το επιθετικό φάουλ στο 74' δόθηκε πέναλτι εις βάρος της και κάπου εκεί έσβησαν τα όνειρά της για την παραμονή. Πλέον απομένει και η μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού, αφού οι Φαίακες βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 20 βαθμούς. Διαθέτουν μακρά την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με μόλις 14 γκολ και πλέον κοιτάζει να οργανωθεί εν' όψει της νέας σεζόν, που θα την βρει στα σαλόνια της Φούτμπολ Λιγκ. Πάντως στο στρατόπεδό της δεν αναμένεται να πετάξουν λευκή πετσέτα και όλοι θέλουν να χαιρετήσουν τον κόσμο της ομάδας σήμερα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσουν οι Μπουκουβάλας, Βενέτης και Στάμου, ενώ αμφίβολος είναι ο Ζουμπουλάκης.


ΕΝΤΟΣ: 3-5-6
ΓΚΟΛ: 14-36
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ντεμπούτο του Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγο της ομάδας στο 0-0 της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Λεβαδειακός απέφυγε να πάρει πολλά ρίσκα στην αναμέτρηση, αφού πρώτα απ' όλα οχύρωσε καλά την άμυνά του και δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα. Αν κάποια ομάδα άξιζε περισσότερο τη νίκη, αυτή ήταν ο Λεβαδειακός, που έδειξε μεγαλύτερη διάθεση μεσοεπιθετικά. Ένταση μετά το τέλος του ματς, αφού ο μεγαλομέτοχος της ομάδας τα έβαλε με την διοίκηση και τον κόσμο της ΑΕΚ. Πλέον οι Βοιωτοί με 31 βαθμούς βρίσκονται σταθερά στο +5 από την γραμμή του υποβιβασμού και πολύ δύσκολα θα κινδυνέψουν. Αυτό ήταν το ένατο συνεχόμενο ματς που ο Λεβαδειακός αγνοεί την χαρά της νίκης, όπου συνολικά μετράει τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Έχει δύο εκτός έδρας ματς μέχρι το φινάλε με Κέρκυρα και Πλατανιά και ένα εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος Χοσέμι.

ΕΚΤΟΣ: 4-1-8
ΓΚΟΛ: 19-31
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Κέρκυρα μπορεί να έχει υποβιβαστεί, αλλά θέλει να αποχαιρετήσει με νίκη την Σούπερ Λιγκ. Η εικόνα της στα τελευταία ματς δεν ήταν άσχημη και θεωρώ πως με αντίπαλο τον μπλοκαρισμένο Λεβαδειακός έχει τα φόντα να πάρει αποτέλεσμα. Ρίσκο στο διπλό draw no bet (1,80 Mybet).






17:15 ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-0

ΠΑΟΚ: Πήρε πολύ πιο εύκολα απ' ότι και ο ίδιος θα περίμενε το 0-0 την περασμένη αγωνιστική στο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Μπήκε μουδιασμένα στα πρώτα λεπτά, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος ισορρόπησε το παιχνίδι. Κράτησε πολύ δυνατά στην άμυνα, αλλά είχε σαφές πρόβλημα στην δημιουργία. Δικαιολογημένα γκρινιάζει για ένα οφσάϊντ στις καθυστερήσεις. Πλέον το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, που εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Αστέρα βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τους Αρκάδες, που θα έχει μεταξύ τους αναμέτρηση όχι μόνο στα πλέϊ οφ που ακολουθούν, αλλά και στους ημιτελικούς του Κυπέλου. Εντός έδρας ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός την φετινή σεζόν και ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Συνολικά μετράει δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο "δικέφαλος" θα παραταχθεί χωρίς τους Χακόμπο, Κωσταντινίδη, Κατσικά, Κουμαλό, Σταφυλίδη, Πέλκα και Βούκιτς.

ΕΝΤΟΣ: 10-2-1
ΓΚΟΛ: 41-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΒΕΡΟΙΑ: Πήρε πολύ μεγάλης σημασίας νίκη την περασμένη αγωνιστική με 2-0 επί της ουραγού Κέρκυρας και έκανε μεγάλο βήμα για την σωτηρία της. Αν και το γκολ που προηγήθηκε ήταν επιθετικό φάουλ και όχι πέναλτι υπέρ της, η Βέροια κρατάει το σημαντικό τρίποντο, που φέρνει την ομάδα στο +4 από την γραμμή του υποβιβασμού. Τρείς νίκες μετράει το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, που πιστώνεται την επιτυχία αυτή, λόγω της τακτικής που επέλεξε να παίξει η ομάδα του πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς απομένουν στην Βέροια, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ ενδιάμεσα θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά. Εκτός έδρας η ομάδα αποδυναμώνεται αισθητά και συγκεκριμένα μετράει μόλις δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γεωργιάδης, Γεωργέας και Κόστλι, όπως και οι Καλί, Σνάουτσερ, Μπαργκάν και Καλτσάς.

ΕΚΤΟΣ: 2-5-6
ΓΚΟΛ: 23-30
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Στα ύψη βρίσκεται η ψυχολογία στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, που μπορεί να εκμεταλλευτεί την δυναμική της έδρας, αλλά και τις πολλές και σημαντικές απουσίες της Βέροιας. (1ημ/1τελ, 1,70 BetShop).






19:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-3-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεν κατάφερε σε ακόμα ένα ματς να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη εκτός έδρας. Ήταν συνολικά καλύτερος από την αντίπαλο, αφού είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες, αλλά και πάλι στην τελική προσπάθεια ήταν αναποτελεσματικός. Τραγικό το σερί για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια, όπου μετράει μόλις μία νίκη. Πάντως το καλό για τους Περιστεριώτες είναι ότι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέϊ οφ του πρωταθλήματος, αφού βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο +4 από τον 5ο ΠΑΣ και στο +7 από Παναθηναϊκό και Ξάνθη. Εντός έδρας η ομάδα παρουσιάζεται πιο δυνατή την φετινή σεζόν, όπου συνολικά μετράει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση οι Επστάϊν και Καραμάνος.

ΕΝΤΟΣ: 7-3-3
ΓΚΟΛ: 23-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

AΡΗΣ: Έχασε τεράστια ευκαιρία να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης στο "εξάποντο" ματς με τον Πανθρακικό την περασμένη αγωνιστική, αλλά τελικά το σκορ βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0 και το θρίλερ συνεχίζεται. Πολύ καλύτερος ο Άρης, που έχασε μοναδικές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, αφού σε πολλές περιπτώσεις ήταν αναποτελεσματικός, ενώ σε άλλες βρήκε απέναντί του τον κίπερ του Πανθρακικού. Μετά και από αυτής την ισοπαλία ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -1 από τον Πανθρακικό και στο -4 από Βέροια και ΑΕΚ. Δύσκολο ρο πρόγραμμα μέχρι το τέλος, αφού παίζει με Ατρόμητο εκτός, Αστέρα Τρίπολης εντός και Ξάνθη εκτός. Αισιοδοξία από τον Σούλη Παπαδόπουλο, τον τεχνικό της ομάδας, ότι μπορεί να σωθεί ο Άρης. Παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, όπου ο απολογισμός του είναι τραγικός, αφού έχει τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες. Εκτός οι Κοέλιο, Ζαραδούκας, Παπαστεριανός, Ψυχογιός και Κοτσαρίδης.

ΕΚΤΟΣ: 0-4-9
ΓΚΟΛ: 26-39
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Μπορεί ο Άρης να είναι αυτός που χρειάζεται περισσότερο τη νίκη, αλλά μακριά από την έδρα του αποδυναμώνεται αισθητά. Τα προβλήματα στην άμυνά του δεν έχουν τελειωμό και ίσως αυτό βοηθήσει και τον Ατρόμητο να σπάσει την δυστοκία του. Άσσος (1,90 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση