» » » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Τελευταία "στροφή" στην Σούπερ Λιγκ


Πάμε στοίχημα Super League: Τελευταία "στροφή" στην Σούπερ Λιγκ
19:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΠΑΛΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο της Βέροιας την περασμένη αγωνιστική και μοιραία δέχθηκε την βαριά ήττα με 5-0. Πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι για το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη, που υπέκυψε στην αντίπαλο, που έδειξε ότι ήθελε πολύ περισσότερο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα έχει δεχθεί εννέα γκολ στια τελευταίες δύο αγωνιστικές και μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι με τον Άγγελο Αναστασιάδη οι διοικούντες της ομάδας. Λογικά μετά το τέλος της σεζόν οι δρόμοι ανάμεσα στις δύο πλευρές θα χωρίσουν. Στην σημερινή τελευταία αγωνιστική ο Πλατανιάς θέλει νίκη για να αποχαιρετήσει με χαμόγελα τον κόσμο ,που του στάθηκε κοντά στην πρώτη σεζόν στην Σούπερ Λιγκ. Εντός έδρας η ομάδα παρουσιάζεται ανταγωνιστική και συνολικά μετράει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Κάστελς.


ΕΝΤΟΣ: 6-4-4
ΓΚΟΛ: 27-42
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε δίκαια από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας με 1-0. Με πολλές αλλαγές παρέταξε την ομάδα του ο Γιάσμινκο Βέλιτς, στα πλαίσια των δοκιμών εν' όψει της νέας σεζόν και όπως προανήγγειλε ο τεχνικός της ομάδας, το ίδιο θα συμβεί και στην σημερινέ αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Είχε κάποιες καλές φάσεις ο Λεβαδειακός, αλλά ήταν φανερό ότι έλειπε το κίνητρο από τους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής της ομάδας πάντως δεν αποσαφήνισε από ποιο πόστο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Αδιάφορος βαθμολογικά ο Λεβαδειακός, που έχει ήδη 34 βαθμούς και δεν κινδυνεύει. Εκτός έδρας πάντως πήρε σημαντικές νίκες φέτος και συνολικά μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες.

ΕΚΤΟΣ: 5-1-8
ΓΚΟΛ: 21-33
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Τη νίκη την θέλει περισσότερο ο Πλατανιάς, αλλά θεωρώ ότι το ματς λόγω της... αδιαφορίας του θα είναι ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Goal/Goal. (1.95 GoalBet).



19:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε από την Θεσσαλονίκη μεσοβδόμαδα ο Αστέρας Τρίπολης, αφού στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1. Οι Αρκάδες δέχθηκαν το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ενώ στο 94' έχασαν τεράστια ευκαιρία, αφού είδαν την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Ιτάνζ. Πλέον το μυαλό όλων στην Τρίπολη βρίσκεται στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, όπου με μία νίκη χωρίς να σκοράρει ο "δικέφαλος" θα πάρει αυτός την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, απουσία κινήτρου, δέχθηκε βαριά ήττα από τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" και έπεσε οριστικά 3ος στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ. Σήμερα θα δει το ματς ως μία καλή προπόνηση για τις αναμετρήσεις που έπονται στα πλέϊ οφ, με τον Σάκη Τσιώλη να κάνει πολλές αλλαγές. Εκτός οι Σανκαρέ, Ουσέρο, Φούλοπ και Περόνε.

ΕΝΤΟΣ: 10-2-2
ΓΚΟΛ: 39-24
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΟΦΗ: Ευχαριστημένος πρέπει να είναι με το βαθμό ο ΟΦΗ, που υποδέχθηκε την περασμένη αγωνιστική τον Ατρόμητο και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2. Οι Κρητικοί βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από τους Περιστεριώτες, αλλά δεν τα παράτησαν και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κατάφεραν να σώσουν τουλάχιστον το βαθμό. Πλέον έχουν 32 βαθμούς στην Σούπερ Λιγκ και εφόσον ισχύσει η τιμωρία της "Ένωσης"(έχει κάνει έφεση) έχουν σωθεί και μαθηματικά. Πάντως όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να πάρουν τη νίκη στην Τρίπολη, ώστε να μην μπλέξουν με οποιαδήποτε σενάρια υποβιβασμού. Εκτός έδρας βέβαια η ομάδα της Κρήτης αποδυναμώνεται αισθητά και συνολικά μετράει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα λείψουν οι Χαριτονίδης, Παπάζογλου, Κουρδάκης και Λαμπρόπουλος, ενώ αμφίβολος είναι ο Σαρ.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-10
ΓΚΟΛ: 32-44
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Πρώτα θα κοιτάξουν να καλυφτούν αμυντικά οι φιλοξενούμενοι και στην συνέχεια να πάρουν τη νίκη. Ο Αστέρας θα παίξει και πάλι με αλλαγές και η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι πολύ πιθανή. (2.05 Mybet).



19:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, ο Γιώργος Παράσχος, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2. Καλύτερος στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και πήρε προβάδισμα με 2-0. Δεν άντεξε όμως στην πίεση του ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά και δέχθηκε την ισοφάριση σε 2-2. Συμπλήρωσε με αυτόν τον τρόπο τα πέντε σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ είδε και τον ΠΑΣ Γιάννενα να τον προσπερνάει στην βαθμολογία, ρίχνοντας τον στην 5η θέση της κατάταξης. Άπαντες σήμερα θέλουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, ενθυμούμενοι τον χαμένο τελικό Κυπέλλου το 2011. Εντός έδρας οι Περιστεριώτες είναι δυνατοί και μετρούν επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Εκτός οι Ταυλαρίδης, Ινγκλέσιας και Φυτανίδης.

ΕΝΤΟΣ: 7-3-4
ΓΚΟΛ: 25-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΑEK: Θλιβερές στιγμές για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική, που με αυτογκόλ του Μπουγαίδη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δέχθηκε το γκολ από τον Πανθρακικό, με τους οπαδούς της να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί οριστικά, όπως αποφάσισε ο Σταύρος Τριτσώνης. Η πρώτη απόφαση καταδικάζει την "Ένωση" και την ρίχνει στην Φούτμπολ Λιγκ, αλλά εκκρεμεί η απόφαση της έφεσης, που πολύ δύσκολα όμως θα γλιτώσει την ΑΕΚ. Πλέον το μέλλον της θα κριθεί στα δικαστήρια. όπου θα παλέψει για την αθώωσή της, που θα της στερήσει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης και τίποτα παραπάνω. Άπαντες πάντως στο στρατόπεδό της είναι απογοητευμένοι με την στάση των οπαδών, ενώ και οι ίδιο οι παίκτες δείχνουν απρόθυμοι να αγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο Περιστέρι, υπό το φόβο νέων επεισοδίων. Τρίτο σερί ματς που η ΑΕΚ δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη, που δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Φέτσης, Κωσταντόπουλος, Κατίδης και Αρκούδας.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-10
ΓΚΟΛ: 21-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Διψασμένοι για εκδίκηση(του χαμένου τελικού Κυπέλου το 2011) είναι στον Ατρόμητο, που δεν θα χαριστούν στην ΑΕΚ, όπως τόνισε και ο Παράσχος. Θεωρώ ότι οι "γηπεδούχοι" έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Άσσος. (2,40 BetShop).

19:00 OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μεσοβδόμαδα πήρε μεγάλη νίκη με 6-2 επί του Πανθρακικού στον πρώτο ημιτελικό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία του στον μεγάλο τελικό. Ο Μίτσελ παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν απόλυτα και χάρισαν ένα θεαματικό απόγευμα στους φίλους του Ολυμπιακού. Επιθετικά καλοί μετά από καιρό οι "ερυθρόλευκοι", που περιμένουν πως και πως τον αντίπαλό τους στον τελικό, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν. Το πρωτάθλημα έχει ήδη κατακτηθεί από τον Ολυμπιακό, που στοχεύει και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ώστε να γίνει το πολυπόθητο νταμπλ, που θα σβήσει τις όποιες αποδοκιμασίες. Σε κόντρα βρίσκονται οι οργανωμένοι με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον τελευταίο να κάνει λόγο με ανακοίνωσή του για... "αχάριστους οπαδούς". Χωρίς απουσίες σήμερα και με πολλές αλλαγές και πάλι. Δεν υπολογίζονται οι Πάντελιτς, Πίνο και Ντιακιτέ.

ΕΝΤΟΣ: 11-2-1
ΓΚΟΛ: 62-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σε ένα ανοιχτό ματς με καλό ρυθμό την περασμένη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με την Ξάνθη εντός έδρας, με το τελικό αποτέλεσμα πάντως να τον κολακεύει. Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το πρώτο ημίωρο, αλλά αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην άμυνά τους, με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς των Ακριτών. Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς για τον "ιστορικό", που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ, με τους 36 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής. Παραμένει και τη νέα χρονιά ο Κώστας Παναγόπουλος, ενώ οι παίκτες πραγματοποίησαν απεργία από τις προπονήσεις μεσοβδόμαδα, λόγω των οφειλομένων τους. Κακοί εκτός έδρας οι Νεοσμυρνιώτες, που φέτος μετρούν συνολικά δέκα ήττες, τρεις νίκες(στην αρχή της περιόδου) και μία ισοπαλία. Εκτός οι Παντίδος, Τσαμουρλίδης και Λαμπρόπουλος. Ο Σάμαρης παίζει το τελευταίο του ματς με τον Πανιώνιο, αφού έχει κλείσει στον Ολυμπιακό.

ΕΚΤΟΣ: 3-1-10
ΓΚΟΛ: 34-40
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Οι παίκτες του Ολυμπιακού ψάχνουν καλές εμφανίσεις, ώστε να αποδείξουν την αξία τους και να παραμείνουν στην ομάδα του Πειραιά. Αδιάφορος ο Πανιώνιος, που δύσκολα θα γλιτώσει την συντριβή. Over (1,75 Μybet).



19:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ: Κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, με το 1-1 να τον αφήνει δυσαρεστημένο, αφού είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Παράπονα για την διαιτησία άφησαν τόσο ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Βονόρτας, όσο και ο πρόεδρος, Γιάννης Αλαφούζος, αφού θεωρούν ότι στο γκολ της ισοφάριση του Ολυμπιακούς, έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Συμπλήρωσε έτσι τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Πάντως το ντέρμπι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά για τον Παναθηναϊκό, που είναι πλέον οριστικά εκτός πλέϊ οφ και θέλει τη νίκη σήμερα και παράλληλη ήττα της Ξάνθης για να περάσει στην 6η θέση της βαθμολογίας, έτσι ώστε σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση ο ΠΑΣ Γιάννενα, να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει. Νέος προπονητής κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου, που ήδη έχει δώσει τον φάκελο με τους παίκτες που θέλει να αποκτηθούν από την "πράσινη" ΠΑΕ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Μαυρίας, Ζέκα, Πίντο και Μαρίνος.

ΕΝΤΟΣ: 4-7-3
ΓΚΟΛ: 29-28
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΒΕΡΟΙΑ: Μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ έκανε την περασμένη αγωνιστική η Βέροια, που επικράτησε εντός έδρας του Πλατανιά Χανίων με 5-0. Μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο ματς. Με αυτό τον τρόπο το συγκρότημα του Γιάννη Καλαϊτζίδη έφτασε τους 33 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της σε αυτό. Περιμένει και αυτή τις εξελίξεις στην υπόθεση της ΑΕΚ, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, ακόμα και με ήττα στο ΟΑΚΑ, οι πιθανότητες είναι υπέρ της. Προσγειωμένος πάντως ο Καλαϊτζίδης, που ζήτησε αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκτός έδρας η ομάδα πάντως αποδυναμώνεται αισθητά και συνολικά μετράει δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψουν οι Μπάργκαν, Σνάουτσερ και Καλί.

ΕΚΤΟΣ: 2-5-7
ΓΚΟΛ: 28-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣH πάμε στοίχημα: Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα κλείσει με νίκη τη σεζόν, ώστε νε "κλέψει " την 6η θέση από την Ξάνθη, σε περίπτωση ήττας της. Η Βέροια έχει εξασφαλιστεί, ειδικά μετά τα γεγονότα με την ΑΕΚ. Άσσος (1,50 GoalBet).

19:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι την περασμένη αγωνιστική, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι, που διεκόπη στο 87', μετά από αυτογκόλ που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Κομοτηνής. Ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια, με τους οπαδούς της "Ενωσης" να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να τραμπουκίζουν τόσο τους παίκτες, όσο και ανθρώπους από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Κομοτηνής. Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι του Πανθρακικού έδειξαν πρόθυμοι να συνεχιστεί ο αγώνας, ώστε να μην μηδενιστεί η "Ένωση". Πλέον ο Πανθρακικός έφτασε τους 30 βαθμούς και σήμερα χρειάζεται τη νίκη κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Κέρκυρα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του. Εντός έδρας η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη μετράει συνολικά έξι νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Κοντογουλίδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Βαϊρουά.

ΕΝΤΟΣ: 6-1-7
ΓΚΟΛ: 25-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΚΕΡΚΥΡΑ: Παρότι είχε υποβιβαστεί και μαθηματικά την περασμένη αγωνιστική ,έδωσε τα πάντα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά τελικά δεν γλίτωσε την ήττα με 1-0. Πάλεψε, αν και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης είχε παθητικό ρόλο και πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα, που θα την βρει στην Φούτμπολ Λιγκ. Ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών του έμεινε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας. Υπάρχουν άλλωστε και προβλήματα στα δοικητικά, αφού άπαντες κρέμονται από τα χείλη του προέδρου, Γιώργου Λιμπάντση, όσον αφορά τις αποφάσεις του για την επόμενη ημέρα στην ομάδα. Η Κέρκυρα έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, ενώ εκτός έδρας μετράει μόλις μία νίκη σε 14 εξόδους της. Εκτός οι Αναστασόπουλος, Γιάντσης, Ζουμπρουλάκης και Τσοκάνης.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-10
ΓΚΟΛ: 15-39
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Δεν διαπραγματεύεται ο άσσος εδώ, αφού ο Πανθρακικός έχει το κίνητρο και συνολικά είναι καλύτερη ομάδα από την Κέρκυρα, που σκοράρει με το.. .σταγονόμετρο. No Goal (1,60 Μybet).



19:00 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΠΑOK: Έκανε το πρώτο βήμα μεσοβδόμαδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, του οποίου επικράτησε με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και έχει το προβάδισμα εν ' όψει του επαναληπτικού το ερχόμενο Σάββατο στην Τρίπολη. Ο "δικέφαλος" είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά κατάφερε τελικά με γκολ του Σαλπιγγίδη στο 90' να πάρει προβάδισμα, ενώ στις καθυστερήσεις γλίτωσε από το δοκάρι την ισοφάριση. Την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, αν και αγωνίσθηκε με πολλές αλλαγές στην Λειβαδειά, επικράτησε με 1-0 του τοπικού Λεβαδειακού και σιγούρεψε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Έχει μπροστά του τα πλέϊ οφ, όπου η πρωτιά είναι αυτοσκοπός ώστε να πάρει η ομάδα το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αήττητος σε δέκα σερί ματς ο ΠΑΟΚ, όπου μετράει συνολικά έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Πέλκας, Ολίσε, Σταφυλίδης, Χακόμπο και Βούκιτς.

ΕΝΤΟΣ: 11-2-1
ΓΚΟΛ: 44-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ζει ονειρικές στιγμές, αφού μετά τη νίκη του με 1-0 την περασμένη αγωνιστική επί της ουραγού Κέρκυρας, εξασφάλισε την είσοδό του στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και μάλιστα πέρασε και στην 4η θέση, αφού έχει έναν βαθμό περισσότερο από τον 5ο Ατρόμητο. Πάρτι είχε στηθεί στους "Ζοσιμάδες", με τους παίκτες των Ιωαννίνων να δυσκολεύονται, αλλά τελικά να επικρατούν της ήδη υποβιβασμένης Κέρκυρας με 1-0. Ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας είναι και ο Γιάννης Χριστόπουλος, που προσανατολίζεται πλέον στις αναμετρήσεις των πλέϊ οφ, ώστε η ομάδα του να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ενθαρρυντικά είναι και τα μηνύματα, όσον αφορά την αδειοδότηση, αφού όπως λέγεται τελικά ο ΠΑΣ θα τα καταφέρει και θα την εξασφαλίσει έγκαιρα. Καλή εμφάνιση θέλει και σήμερα από τους παίκτες του ο "αρχιτέκτονας" αυτής της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος. Εκτός έδρας ο ΠΑΣ έχει κάνει πολλές ζημιές και συνολικά μετράει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Εκτός σήμερα ο Αυγενίκου.

ΕΚΤΟΣ: 5-4-5
ΓΚΟΛ: 28-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη, ώστε να μπει με +4 στα πλέϊ οφ και θα βρει τον ΠΑΣ αδειασμένο, μετά τα πανηγύρια της περασμένης αγωνιστικής. Άσσος (1,65 Mybet).

19:00 ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΞΑΝΘΗ: Σε ένα πολύ καλό ματς σε ρυθμό, η Ξάνθη την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 3-3 με τον Πανιώνιο και κάνει καλό φινάλε την φετινή σεζόν, με την ηρεμία και την ικανοποίηση να έχει επιστρέψει τόσο στο πρόσωπο των παικτών ,όσο και στου μεγαλομέτοχου της ομάδας, Χρήστου Πανόπουλου. Από το ημίωρο η ομάδα της Ξάνθης είχε αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά το σκορ την αδικεί, αφού είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Πλέον οι Ακρίτες βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Ουζουνίδη να τονίζει πως η ομάδα του θα διεκδικήσει το τρίποντο κόντρα στον Άρη, την τελευταία αγωνιστική, ώστε να κατακτήσει την 6η θέση, που σε περίπτωση που ο ΠΑΣ δεν πάρει την αδειοδότηση, να μπει στην θέση του. Στο αγωνιστικό κομμάτι ,δεν κατάφερε να πάρει το έκτο συνεχόμενο διπλό, ενώ εντός έδρας στα τελευταία ματς μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εκτός σήμερα οι Λοντίγκιν και Μαρέν.

ΕΝΤΟΣ: 5-4-5
ΓΚΟΛ: 28-26
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

AΡΗΣ: Πήρε τεράστια νίκη την περασμένη αγωνιστική με 5-1 επί του αποδεκατισμένου Αστέρα Τρίπολης και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη και με τον Ανδρέα Τάτο (που πέτυχε χατ-τρικ) να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας, κατάφερε να πάρει το υπεροπολύτιμο τρίποντο. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 32 βαθμούς και άφησε πίσω του στην βαθμολογίας τους ΟΦΗ, Πανθρακικό και ΑΕΚ. Ικανοποιημένος μετά το τέλος του ματς ο άνθρωπος που άλλαξε άρδην τον Άρη τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο λόγος για τον Σούλη Παπαδόπουλο που θέλει νίκη και σήμερα, ώστε να μην εξαρτάται από καμία δικαστική απόφαση, που αφορά την ΑΕΚ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη, που πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του, στην τελευταία του έξοδο στο Περιστέρι, επί του Ατρομήτου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Αγκάνθο και ο Γιαννίτσης.

ΕΚΤΟΣ: 1-4-9
ΓΚΟΛ: 32-40
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Πολύ χαμηλά το διπλό από τους μπουκ, αφού ο Άρης ίσως να έχει σωθεί και χωρίς την βοήθεια της απόφασης της ΑΕΚ. Θεωρώ ότι το ματς θα έχει γκολ και από τις δύο πλευρές. Goal/Goal (2.10 BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση