» » » » » » Στοίχημα Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ


Στοίχημα Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ
19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε ο ΠΑΣ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική και δίκαια γνώρισε την ήττα με 2-1. Δυσκολεύτηκε πολύ να αντιμετωπίσει την επιθετική λειτουργία των Κρητικών, ενώ και ο ίδιος δεν είχε φαντασία στην επίθεση. Αυτό που μένει όμως για το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου είναι ότι παραμένει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά και τις χθεσινές αναμετρήσεις, απλά ισοβαθμεί πλέον μαζί με την Ξάνθη. Έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα να αποσπαστεί τρεις βαθμούς από τους Ακρίτες και πέντε από τον Παναθηναϊκό, στην μάχη για την 5η θέση της βαθμολογίας. Δύο εντός έδρας έχει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν με ΑΕΚ και Κέρκυρα και εφόσον καταφέρει να αξιοποιήσει την έδρα της, τότε θα είναι σίγουρα στα πλέϊ οφ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν ο Αυγερίνου.


ΕΝΤΟΣ: 5-4-4
ΓΚΟΛ: 25-22
TΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΑΕΚ: Σε ένα ματς που η σκοπιμότητα έπαιξε κύριο λόγο, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική και μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει επικίνδυνα. Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή της και με μοναδικό στόχο να μην δεχθεί γκολ παρουσιάστηκε στην Λιβαδειά, πετυχαίνοντας πάντως τον στόχο της. Η "Ένωση" βρίσκεται πλέον μόλις ένα βαθμό πάνω από τον Άρη, που είναι εντός της γραμμής του υποβιβασμού, ενώ ισοβαθμεί με Βέροια και Πανθρακικό στους 30 βαθμούς. Μετά το σημερινό ματς η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανθρακικό στον "τελικό" παραμονής και τελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Μακριά από την έδρα της πάντως οι εμφανίσεις της είναι αποκαρδιωτικές ,αφού σε σύνολο 13 αναμετρήσεων φέτος, μετράει εννέα ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα λείψουν οι Κορδέρο, Φούντα, Κατίδης, Παυλής και Αρκούδας, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπουγαϊδης.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-9
ΓΚΟΛ: 21-30
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Κίνητρο έχουν και οι δύο ομάδες, αλλά ο ΠΑΣ υπερέχει ποιοτικά της ΑΕΚ και σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Άσσος (2.30 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση