» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν συγχωρεί η Μπάγερν

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν συγχωρεί η Μπάγερν
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες της Πριμέρα. Ισοπαλία έληξαν οι τρεις πιο πρόσφατες αναμεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης.


Μάντσεστερ Γ. - Μπάγερν: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς για το Champions League. Αήττητη η Μπάγερν στα 12 από τα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια στην διοργάνωση.




Λιντς - Τσάρλτον: Πέντε ήττες στην τελευταία εξάδα αγώνων για την Λιντς. Μεγαλύτερο κίνητρο για την Τσάρλτον που παλεύει για την παραμονή της.


Μπλάκμπερν - Μπράιτον: Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Μπλάκμπερν. Στο ίδιο διάστημα η Μπράιτον γνώρισε ισάριθμες ήττες. Αμφίρροπο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Γουίγκαν - Λέστερ: Δεν κερδίζει εδώ και δύο αγωνιστικές η Γουίγκαν και δείχνει να χάνει την φόρμα της. Η πρωτοπόρος Λέστερ δεν χάνει εδώ και 19 παιχνίδια πρωταθλήματος.


Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ: Έχει βελτιωθεί μπροστά στο κοινό της η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (9-5-4). Δυνατή αντίπαλος η δεύτερη Μπρέντφορντ.


Κόβεντρι - Μπράντφορντ: Δύο σερί τρίποντα μετράει η Κόβεντρι. 5/6 under έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπράντφορντ.

Πορτ Βέιλ - Κρόουλι: Η Πορτ Βέιλ δέχεται γκολ εδώ και εννιά αγωνιστικές. Τρεις σερί ήττες μετρά η Κρόουλι και έμπλεξε σε περιπέτειες.


Στίβενεϊτζ - Γουλβς: Το παλεύει η ουραγός Στίβενεϊτζ, αλλά δεν κερδίζει εδώ και πέντε ματς. Στο άλλο άκρο του βαθμολογικού πίνακα η πρωτοπόρος Γουλβς και με τρεις διαδοχικές νίκες.


Μπέρι - Μπρίστολ Ρόβερς: Τέσσερις σερί ισοπαλίες μετρά στις ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις της η Μπέρι.


Ινβερνές - Μάδεργουελ: Από δύο διαδοχικά goal/goal και over 2,5 προέρχεται η Ινβερνές. 9/10 over 2,5 μετράει προσφάτως η Μάδεργουελ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση