» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Κρίνεται ο τίτλος στο Λίβερπουλ


Προγνωστικά στοιχήματος: Κρίνεται ο τίτλος στο Λίβερπουλ
Μπέτις - Σεβίλλη: Τοπικό ντέρμπι μίσους. Στο -9 πλέον η παραμονή για την ουραγό Μπέτις. Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση η συμπολίτισσα Σεβίλλη.


Μπολόνια - Πάρμα: Ξεκινά δύσκολο πρόγραμμα για την Μπολόνια. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες η Πάρμα.


Γκεντσλερμπιρλίγκι - Ερσίγεσπορ: Η Γκεντσλερμπιρλίγκι επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα. «Καίγεται» η Ερσίγεσπορ, που θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς.




Ναντ - Γκινγκάμπ: Μόλις μια νίκη στα τελευταία 12 για τη Ναντ. Αλλά και η Γκινγκάμπ προέρχεται από τρεις σερί ήττες.


Βάαλβαϊκ - Τσβόλε: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Βάαλβαϊκ. Αλλά και η Τσβόλε έχει μόλις μια νίκη στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της.


Ουτρέχτη - Χέρακλες: Τέσσερα γκολ από την Ντεν Χάαγκ δέχτηκε η Ουτρέχτη. Δύο διαδοχικές ήττες για την Χέρακλες.


Αλκμάαρ - Ναϊμέγκεν: Κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια η Αλκμάαρ. Goal/goal τα οχτώ τελευταία ματς της Ναϊμέγκεν.


Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Εννιά σερί τρίποντα για την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 5-1-0 στα έξι πιο πρόσφατα.

Λιβόρνο - Κιέβο: 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία η Λιβόρνο. Τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων η Κιέβο.


Βερόνα - Φιορεντίνα: Δύο διαδοχικά τρίποντα η Βερόνα. Η Φιορεντίνα δύσκολα να χάσει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.


Τορίνο - Τζένοα: Τέσσερα σερί goal/goal και over η Τορίνο. Δύο απανωτές ήττες για την αδιάφορη Τζένοα.


Σαμπντόρια - Ίντερ: Δεν σκόραρε εδώ και δύο ματς η Σαμπντόρια. Τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες έφτασε η Ίντερ.


Νάπολι - Λάτσιο: Κακό το κλίμα στη Νάπολι μετά την ήττα από την Πάρμα. Δύο σερί τρίποντα η Λάτσιο.


Εσκισεχίρσπορ - Τραμπζονσπόρ: Under και no goal οι οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της Εσκισεχίρσπορ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πέντε τα σερί no goal και για την Τραμπζονσπόρ.


Λεβερκούζεν - Χέρτα: Η τραγική αγωνιστική κατάσταση στην Λεβερκούζεν έφερε την απομάκρυνση του τεχνικού Χίπια. 0-3-4 μετράει στα εφτά τελευταία η Χέρτα.


Άγιαξ - Ντεν Χάαγκ: Ο πρωτοπόρος Άγιαξ δεν χάνει εδώ και 19 αγωνιστικές. Εφτά σερί τα goal/goal για την Ντεν Χάαγκ.


Αϊντχόφεν - Φέγενορντ: Ο προβληματισμός επανήλθε μετά τις δύο σερί ήττες στην Αϊντχόφεν. Αντιθέτως η Φέγενορντ προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες, διάστημα που δέχτηκε μόλις ένα τέρμα.


Ρεμς - Σεντ Ετιέν: Ένα γκολ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις έχει σημειώσει η Ρεμς. Goal/goal τα τρία πιο πρόσφατα ματς της Σεντ Ετιέν.


Βαλένθια - Έλτσε: Δεν ελπίζει σε τίποτα πλέον η Βαλένθια. Under έληξαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Έλτσε.



Σουόνσι - Τσέλσι: Ικανή για όλα η Σουόνσι, όμως η Τσέλσι απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν και ανέκτησε την καλή της ψυχολογία.


Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ: Πέντε σερί goal/goal για την Χόφενχαϊμ. Από την μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου προέρχεται η Άουγκσμπουργκ.


Γκενκ - Σταντάρ Λιέγης: Μόλις ένας πόντος για την Γκενκ στην διαδικασία των πλέι οφ. No goal και under τα δύο πρώτα ματς της Σταντάρ Λιέγης.


Βέροια - Αστέρας Τρίπολης: Με δεύτερη απανωτή εντός έδρας νίκη η Βέροια έχει αυξημένες πιθανότητες παραμονής. Τα πλέι οφ περιμένει ήδη ο Αστέρας Τρίπολης.


Πανιώνιος - Πλατανιάς: Με τον βαθμό της ισοπαλίας σώζονται και οι δύο ομάδες και το Χ έχει ανοίξει σε τιμές μεγάλου φαβορί.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Τέσσερις αγωνιστικές δίχως τρίποντο συμπλήρωσε ο Παναιτωλικός. Μόλις εννιά τέρματα σκόραρε στις 16 εξόδους του ο ΟΦΗ.

Εργοτέλης - Καλλονή: No goal και under οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις του Εργοτέλη. Η Καλλονή με 59 γκολ και παρέα τον Λεβαδειακό έχουν τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος.


Ξάνθη - Παναθηναϊκός: Έτσι όπως τα κατάφερε η Ξάνθη θέλει μόνο νίκη σήμερα, όμως ο Παναθηναϊκός μετρά 8-2-0 στα 10 τελευταία για το πρωτάθλημα.


Πανθρακικός - Ατρόμητος: Δύο σερί ήττες για τον Πανθρακικό, που εδώ και καιρό δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη για τον Ατρόμητος είναι πολλές.


Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ: Πορεία πρωταθλητισμού κάνει στο γήπεδο του ο Λεβαδειακός (12-2-0). Με το μυαλό στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ.


Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: Τελευταίο ματς στην μεγάλη κατηγορία για τον Άρη. Χωρίς άγχος και κίνητρο ο ΠΑΣ Γιάννινα.


Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: Φιέστα για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που έχει αρκετές ήττες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στα δύσκολα ο Απόλλων Σμύρνης, που θέλει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία.


Αρούκα - Μπενφίκα: No goal και under εμφάνισε στα δύο τελευταία ματς η Αρούκα. Μόνο στην πρεμιέρα έχασε η Μπενφίκα για το πρωτάθλημα (21-4-1) και είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Φενερμπαχτσέ - Αντάλιασπορ: Έχασε το ντέρμπι με την Γαλατάσαραϊ με την Φενερμπαχτσέ, αλλά ο τίτλος είναι πολύ κοντά. Τις περισσότερες ισοπαλίες της κατηγορίας έχει η Αντάλιασπορ (5-13-10).


Χετάφε - Ατλέτικο Μ.: Επέστρεψε άμεσα στις ήττες η Χετάφε και σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης.


Μπράγκα - Πόρτο: Θέλει να πάρει ένα ντέρμπι επιτέλους η Μπράγκα. Δεν μπορεί να πάει παραπάνω από την τρίτη θέση φέτος η Πόρτο.



Μίλαν - Κατάνια: Τρεις κολλητές νίκες για την ανεβασμένη Μίλαν. Ουραγός και με νέο προπονητή η Κατάνια.


Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν: Στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς η Λιόν έχασε από Μονακό και Γιουβέντους. Καταρρακωμένη από τον αποκλεισμό με αντίπαλο την Τσέλσι η Παρί Σεν Ζερμέν.


Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο: Δύο σερί ήττες για την αδιάφορη Εσπανιόλ. Με 68 γκολ παθητικό η Βαγιεκάνο διαθέτει την χειρότερη άμυνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση