» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Η πρώτη κούπα στην Ισπανία


Προγνωστικά στοιχήματος: Η πρώτη κούπα στην Ισπανία
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Επαναληπτικός ημιτελικός με τον ΟΦΗ να κερδίζει 1-0 το πρώτο ματς. Οι δύο ομάδες ξεκούρασαν παίκτες την Κυριακή στις ήττες για τους αγώνες του πρωταθλήματος που προηγήθηκαν.


ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με 2-1 είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου έχει απολογισμό (18-1-0).




Γκρασχόπερς - Τουν: Έξι σερί τρίποντα για την φορμαρισμένη Γκρασχόπερς. Ανέπαφη κράτησε την εστία της πάντως στα δύο τελευταία ματς η Τουν.

Ααράου - Λουκέρνη: Την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος έχει με 59 γκολ παθητικό η Ααράου. 4/5 no goal και under μετράει προσφάτως η Λουκέρνη.


Βίμποργκ - Άαλμποργκ: Ούτε την έδρα της δεν εκμεταλλεύεται η προτελευταία Βίμποργκ (3-5-4). Ασταμάτητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Άαλμποργκ και με τρεις σερί νίκες.


Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ: Σε κρίση η Κλαμπ Μπριζ με τις δύο ήττες στην διαδικασία των πλέι οφ. Ακόμη χειρότερη η Γκενκ, που συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Μπάγερν - Καϊζερσλάουτερν: Νοκ άουτ ημιτελικός κυπέλλου. Ξεκάθαρο προβάδισμα στα προγνωστικά στοιχήματος για την Μπάγερν, που αντιμετωπίζει την Καϊζερσλάουτερν, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.


Βασιλεία - Ζυρίχη: Μόλις μια ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Βασιλεία (14-14-1). Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η ντεφορμέ Ζυρίχη.


Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ: Μετά την ήττα από την Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι είναι καταδικασμένη σε νίκη εάν θέλει να κυνηγήσει τον τίτλο. Εξάλλου η ουραγός Σάντερλαντ προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες.

Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας: Ανέβηκε τέταρτη η εξαιρετική Έβερτον των εφτά διαδοχικών νικών. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται όμως και η Κρίσταλ Πάλας.



Γκινγκάμπ - Μονακό: Νοκ άουτ ημιτελικός κυπέλλου. Ανώτερη η Μονακό, που έχει εδώ και καιρό το μυαλό της στο συγκεκριμένο παιχνίδι.


Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μ.: Τελικός κυπέλλου. Στα χειρότερα της η Μπαρτσελόνα, που έχασε τα δύο τελευταία της παιχνίδια με Ατλέτικο Μαδρίτης και Γρανάδα. Καλύτερη ψυχολογία στην Ρεάλ Μαδρίτης.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση