» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας: Ημιτελικός με πολλές δυσκολίες!


Στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας: Ημιτελικός με πολλές δυσκολίες!
17:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 1994): 27-7-3
Α’ αγώνας: ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0
Πρωτάθλημα:
(21/09) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ 1-0
(01/02) ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το πολύ καλό σερί των 10 αγωνιστικών (8-2-0) έλαβε άδοξο τέλος στα Πηγάδια, όπου έχασε από τη Ξάνθη με 1-3. Μόνο ο Σπάθας είδε το χέρι του Κουτρουμπή στο 16’, δείχνοντας στον αμυντικό των πρασίνων και το δρόμο προς τα αποδυτήρια και επιτρέποντας στη Ξάνθη να προηγηθεί με πέναλτι δύο λεπτά αργότερα. Στο 22’ δέχτηκε και δεύτερο, αν και κατάφερε να μειώσει με τον Κλωναρίδη στο 31’. Επηρεασμένος από το αριθμητικό μειονέκτημα, δέχτηκε και τρίτο στο 51’, χωρίς να καταφέρει κάτι περισσότερο ως το τέλος. Τερμάτισε έτσι 3ος στην κανονική διάρκεια, αλλά τουλάχιστον ξεκινάει με τριπλή ισοβαθμία τα πλέι-οφ με δύο βαθμούς, όπως και οι ΠΑΟΚ και Ατρόμητος. 9-1-0 το πρόσφατο ρεκόρ του στη Λεωφόρο, στην οποία αναμένεται sold-out, αφού τη Μ. Δευτέρα είχαν μείνει μόλις 1.000 εισιτήρια απούλητα.
Αήττητος από τον ΟΦΗ τις 18 τελευταίες φορές που τον φιλοξένησε (16-2-0). Over και γκολ-γκολ οι 7 από τις 8 πιο πρόσφατες. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Κουτρουμπής. Εκτός ο δεξιός μπακ Μαρινάκης (18 συμμ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Ντίνας (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Μπαϊράμι (8 συμμ.).

Τελευταία 5: 3-1-1


ΟΦΗ: Ήταν με το μυαλό ξεκάθαρα στον σημερινό ημιτελικό και με αλλαγές στην αρχική σύνθεση, έχασε δίκαια στο Αγρίνιο με 0-1. Στο 24’ γλίτωσε από την επέμβαση του Αγριμάκη και του δοκαριού, στο 63’ δέχτηκε το γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 75’ γλίτωσε και πάλι από το δοκάρι. Ακόμα και έτσι τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος, κάτι για το οποίο δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του ο Σα Πίντο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Σήμερα διεκδικεί την τρίτη του συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου, έχοντας βρεθεί εκεί για τελευταία φορά το 1990, ενώ το 1986 το είχε κατακτήσει. Μεγάλο συν το 1-0 που πήρε στο Ηράκλειο, χάρη σε γκολ του Παπάζογλου (69΄). Συνολικά, έχει βρεθεί 5 φορές στα ημιτελικά του κυπέλλου. Πιο πρόσφατη πριν δύο χρόνια, όταν αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό. Under και οι τρεις φετινές αναμετρήσεις του με τον Παναθηναϊκό. Χωρίς απουσίες.

Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Αξιόλογη η φετινή πορεία του ΟΦΗ, αλλά με τη συμμετοχή του στα ημιτελικά και την 6η θέση, έχει πιάσει ταβάνι. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πιο παθιασμένα, αφού έχει και το εις βάρος σκορ του πρώτου αγώνα. Ίσως αυτό βοηθήσει στο να ανοίξει γρήγορα το παιχνίδι και πιθανότατα να βρει και ο ΟΦΗ διαδρόμους να απειλήσει. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα η νίκη του Παναθηναϊκού (1.35-1.40 Mybet). Θεωρούμε πιο πιθανό το καλοπληρωμένο γκολ-γκολ (2.34 Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση