» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Κερδίζουν τα φαβορί στην Ελλάδα


Προγνωστικά στοιχήματος: Κερδίζουν τα φαβορί στην Ελλάδα
Μάλαγα - Γρανάδα: Καλύτερα εκτός πηγαίνει η Μάλαγα, αφού στο γήπεδο της έχει 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία. Δεν σκόραρε εδώ και δύο αγώνες η Γρανάδα.


Λάτσιο - Σαμπντόρια: Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Λάτσιο, μετά το νικηφόρο 3-2 επί της Πάρμα. Αδιάφορη βαθμολογικά η Σαμπντόρια.

Ντεν Χάαγκ - Ουτρέχτη: 2-2-0 μετράει στα τέσσερα τελευταία εντός η Ντεν Χάαγκ. Σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της η Ουτρέχτη.



Ερσίγερπορ - Ελαζίγκσπορ: Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Ερσίγεσπορ και η καλή της φόρμα χάθηκε. Η Ελαζίγκσπορ πάντως διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 51 γκολ παθητικό.


Σεντ Ετιέν - Νις: Με δύο σερί νίκες η Σεντ Ετιέν παραμένει για τα καλά στο κόλπο της τρίτης θέσης. Έτσι και αλλιώς η Νις εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δύναμης της (2-3-10).

Έβερτον - Άρσεναλ: Πέντε κολλητά τρίποντα για την Έβερτον που ελπίζει και πάλι στο Champions League. Τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη η Άρσεναλ.

Φέγενορντ - Βάαλβαϊκ: Στα δύο τελευταία της εντός έδρας ματς η Φέγενορντ σημείωσε εφτά γκολ. Το δύσκολο πρόγραμμα για την Βάαλβαϊκ συνεχίζεται μετά από το ματς στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ.

Φίτεσε - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: 0-1-2 στα τρία πιο πρόσφατα η ντεφορμέ Φίτεσε. Από τις πιο αδύναμες εκτός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος η Γκόου Αχέντ Ιγκλς (2-2-11).

Κατάνια - Τορίνο: Τέσσερις σερί ήττες για την ουραγό Κατάνια. Goal/goal και over 2,5 οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Τορίνο.

Φιορεντίνα - Ουντινέζε: Goal/goal και over τα οχτώ από τα εννιά τελευταία αναμεταξύ τους παιχνίδια.

Κάλιαρι - Ρόμα: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Κάλιαρι. Αντιθέτως η Ρόμα προέρχεται από πέντε διαδοχικά τρίποντα.


Αταλάντα - Σασσουόλο: Ρεκόρ συλλόγου οι έξι σερί νίκες της Αταλάντα. Δύσκολα τα πράγματα για την Σασσουόλο, που μετρά τρεις απανωτές ήττες.


Μπούρσασπορ - Σίβασπορ: Τρεις μαζεμένες ήττες για την τραγική Μπούρσασπορ. Παραμένει εντός τετράδας η Σίβασπορ.

Μπράουνσβαϊγκ - Αννόβερο: Goal/goal οι οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της Μπράουνσβαϊγκ στο πρωτάθλημα. Από τις πιο αδύναμες εκτός έδρας ομάδες της Μπουντεσλίγκα το Αννόβερο (2-1-11).

Ρόντα - Άλκμααρ: Η ουραγός Ρόντα μετρά τρεις σερί ήττες. Όμως η Άλκμααρ αγωνίστηκε Πέμπτη εντός έδρας με Βαλένθια για το Europa League.


Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ: Δύο σερί τρίποντα για την αδιάφορη πλέον Γουέστ Χαμ. Πρώτη ανέβηκε πλέον η Λίβερπουλ μετά τις οχτώ σερί νίκες.



Βαλενσιέν - Λιόν: Στο -5 από την παραμονή πλέον η Βαλενσιέν. Δύσκολα για Ευρώπη πάντως η Λιόν, που πληρώνει τα συνεχόμενα παιχνίδια.


Έλτσε - Χετάφε: Μια φορά σκόραρε μονάχα στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις η Έλτσε. Τεράστια νίκη στην έδρα της Βαλένθια για την Χετάφε, που κέρδισε μετά από 15 αγωνιστικές.


Χέρτα - Χόφενχαϊμ: Τέσσερις σερί ήττες για την ντεφορμέ Χέρτα. Τα οχτώ διαδοχικά over έφτασε η Χόφενχαϊμ.

Καλλονή - Πανθρακικός: Over τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Καλλονής. O Πανθρακικός δέχεται γκολ εδώ και εννιά ματς.


Πλατανιάς - Παναιτωλικός: Ο Πλατανιάς κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια του. Ακίνδυνος μακριά από το Αγρίνιο ο Παναιτωλικός (1-4-10).


Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης: Πάση θυσία τη νίκη θέλει σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης για να έχει ελπίδες παραμονής. Αδιάφορος βαθμολογικά ο Εργοτέλης.


Αστέρας Τρίπολης - Άρης: Μόνο μια ήττα έχει μπροστά στο κοινό της ο Αστέρας Τρίπολης (10-5-1). Ουραγός και χωρίς κίνητρο ο Άρης.


ΟΦΗ - Ξάνθη: Τον δεύτερο ημιτελικού του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό σκέφτεται εδώ και καιρό ο ΟΦΗ. Έτσι όπως τα κατάφερε θέλει αποτέλεσμα στο Ηράκλειο η Ξάνθη.


Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: 5-1-0 μετράει στα έξι τελευταία για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Μόλις έναν πόντο εκτός έδρας ο Λεβαδειακός (0-1-15).


ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Μόνο από τον Απόλλων Σμύρνης έχει απώλειες φέτος στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ (15-1-0). Ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει ο Ατρόμητος.


ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: 0-2-3 στα πέντε τελευταία ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ίσως χρειαστεί βαθμούς. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.


Βέροια - Πανιώνιος: Με δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια η Βέροια έχει αυξημένες πιθανότητες να σωθεί. Μόλις οχτώ τέρματα έχει σημειώσει στις 16 εξόδους του ο Πανιώνιος. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Σετουμπάλ - Νασιονάλ: Απρόβλεπτη η Σετουμπάλ, αφού παίζει εδώ και καιρό χωρίς άγχος. Από μεγάλη νίκη επί της Πόρτο προέρχεται η Νασιονάλ.


Γαλατάσαραϊ - Φενερμπαχτσέ: Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Τουρκίας. Δεν προλαβαίνει με τίποτα η Γαλατασαραϊ, που δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές. Αντιθέτως η πρωτοπόρος Φενερμπαχτσέ προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Σεβίλλη - Εσπανιόλ: Η Σεβίλλη κέρδισε και τα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας της παιχνίδια. Κάνει ζημιές η αδιάφορη Εσπανιόλ.


Άντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ: No goal τα τέσσερα τελευταία ματς της Άντερλεχτ. Πέντε γκολ έριξε στην Λόκερεν η Κλαμπ Μπριζ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και είναι σε καλή κατάσταση.


Πόρτο - Ακαδέμικα: Στην τρίτη θέση θα αρκεστεί κατά πάσα πιθανότητα η Πόρτο. Λίγα πράγματα μακριά από την έδρα της η Ακαδέμικα (3-4-5).


Πάρμα - Νάπολι: 0-1-4 στα τέσσερα τελευταία η Πάρμα. Δύο διπλά έχει στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της η Νάπολι.


Μονακό - Ναντ: Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη για την φετινή Μονακό είναι πολλές. Τρεις ισοπαλίες στην τελευταία τετράδα αγώνων έχει η Ναντ.


Βαγιαδολίδ - Βαλένθια: «Καίγεται» για την παραμονή της η Βαγιαδολίδ. Είχε ματς την Πέμπτη η Βαλένθια, ενώ ουσιαστικά στο πρωτάθλημα είναι αδιάφορη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση