Πάμε Στοίχημα Champions League: Ξυπνάει μνήμες ’99!
Ο επαναληπτικός την επόμενη Τετάρτη

21:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προϊστορία (από 1998): 2-4-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπάγερν πέτυχε το Σάββατο η Γιουνάιτεντ, υποδεχόμενη την Άστον Βίλλα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 13’, αλλά γύρισε το παιχνίδι με τον Ρούνεϊ πριν το ημίχρονο (20’, 45’ πεν.), ο Μάτα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα στο 57’ και το σκορ έκλεισε ο Χερνάντεζ στο 91’, επιστρέφοντας στον πίνακα των σκόρερ μετά από 2 μήνες. Μόνο μαθηματικές οι ελπίδες για την 5η θέση, με την Έβερτον να έχει ξεφύγει 6 βαθμούς και να έχει και έναν αγώνα λιγότερο, έτσι μοναδικός δρόμος διάκρισης φέτος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι 7 από τις 9 αναμετρήσεις με τη Μπάγερν ήταν γκολ-γκολ, 5 από αυτά over. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 3 τελευταία εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Έβανς (16 συμμ.) και ο φαν Πέρσι (18 συμμ./11 γκ./3 ασίστ).


Τελευταία 5: 3-0-2


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Πρώτη εντός έδρας γκέλα στο πρωτάθλημα μετά από τις αρχές Οκτώβρη, μένοντας στο εντός έδρας 3-3 με τη Χόφενχαϊμ. ΟΙ φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23’, αλλά κατάφερε να το γυρίσει μέσα σε 9 λεπτά, πετυχαίνοντας 3 γκολ (Πιζάρο 31’, 40’, Σακιρί 34’). Οι αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και ο εφησυχασμός, επέτρεψαν στη Χόφενχαϊμ να μειώσει στο 44’ και να ισοφαρίσει στο 75’, κρατώντας την ισοπαλία ως το τέλος, παρά την πίεση. Είχαν προηγηθεί 19 αγώνες στο πρωτάθλημα. 53 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα, πρωταθλήτρια και μαθηματικά εδώ και δύο αγωνιστικές. Βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του κυπέλλου και μια ανάσα από τον τελικό, αφού αντιμετωπίζει από τον Καϊζερσλάουτερν και το όνειρο του δεύτερου σερί τρεμπλ παραμένει ζωντανό. Μεγάλο στοίχημα, αφού θα αφήσει ιστορία, καθώς θα γίνει η μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει ποτέ. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, over τα 6 από τα 8 τελευταία. Εκτός ο κεντρικός μέσος Τιάγκο Αλκάνταρα (16 συμμ./2 γκ./4 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Γνωστή η δυναμική της Μπάγερν και οι αδυναμίες της φετινής Μάντσεστερ. Το ματς όμως παραμένει πολύ υψηλού επιπέδου και δε θα πάμε με το πετσοκομμένο διπλό. Σαφώς καλύτερη επιλογή το γκολ-γκολ στο 1.80 (Mybet), αφού η Μάντσεστερ ακόμα και χωρίς τον φαν Πέρσι, έχει παραπάνω από αρκετές λύσεις για να κάνει τη ζημιά και να διατηρήσει όποιες ελπίδες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση