» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Champions League: Η ώρα του Ρονάλντο!


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Champions League: Η ώρα του Ρονάλντο!
21:45 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προϊστορία: 7-2-11

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πηγαίνει στον αποψινό αγώνα η Μπάγερν, αφού την προηγούμενη Τετάρτη κατέκτησε το 19ο κύπελλο στην ιστορία της, επικρατώντας στον τελικό της Μπαρτσελόνα με 2-1. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος της από το τελευταίο Σούπερ Καπ, τον Αύγουστο του 2012. Δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα το Σ/Κ μετά από ειδική άδεια, οπότε υπήρξε και η σχετική ξεκούραση για τους παίχτες της Βασίλισσας. Ανοιχτό ακόμα το μέτωπο στην Πριμέρα και το προσεχές θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Οσασούνα, πριν δει την Ατλέτικο να ανοίγει κι άλλο τη διαφορά. Στο -6 για την ώρα, με αγώνα λιγότερο, με 5 ματς να της απομένουν. Πολύ καλή η φετινή της πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, που εκτός από τη Γιουβέντους δεν τα βρήκε δύσκολα πουθενά μέχρι τους «8». Εκεί παρά την άνετη νίκη της επί της Ντόρτμουντ στο Μπερναμπέου (3-0), λίγο έλειψε να πέσει θύμα μιας από τις μεγαλύτερες ανατροπές στο θεσμό, χάνοντας (ευτυχώς) μόνο με 0-2 στη Βεστφαλία, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές μεγάλες ευκαιρίες.
Είναι η πολυνίκης της διοργάνωσης με 9 τίτλους, ενώ βρίσκεται στα ημιτελικά για 4η συνεχόμενη χρονιά. Εφτά από τις 10 συνολικά φορές που υποδέχτηκε τους Βαυαρούς ήταν under. Το ρεκόρ της: 7 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη, δείχνοντας πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και ο Αντσελότι δήλωσε πως θα παίξει μόνο αν είναι 100%. Αν παίξει και σκοράρει σε ένα από τα δύο παιχνίδια, θα καταρρίψει το ρεκόρ των 14 τερμάτων σε μια σεζόν στη διοργάνωση, το οποίο κατέχουν τώρα οι. Αλταφίνι, Μέσι. Κανονικά διαθέσιμος ο Μπέιλ.

Τελευταία 5: 4-0-1


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Άνευρη στο πρώτο ημίχρονο με τη Μπράουνσβαϊγκ, αλλά με ανεβασμένη διάθεση στην επανάληψη, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από 3 αγωνιστικές και δύο συνεχόμενες ήττες, σκοράροντας με τους Πιζάρο και Μάντζουκιτς στο τελευταίο τέταρτο. Η αλήθεια είναι ότι η Μπάγερν έχει χάσει τη φρεσκάδα της στα τελευταία παιχνίδια της, δείχνοντας και αρκετές αδυναμίες ανασταλτικά, επιτρέποντας πολλές φάσεις στους αντιπάλους της. Χαρακτηριστικά, ότι το ματς με την Μπράουνσβαϊγκ, ήταν το πρώτο από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, όπου κράτησε το μηδέν. Συναντήθηκε για τελευταία φορά με τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πριν δύο χρόνια, με τους Βαυαρούς να κερδίζουν και τα δύο παιχνίδια (1-3 στο Μπερναμπέου, 2-1 στο Μόναχο). Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που φτάνει στα ημιτελικά. Στους δύο προηγούμενους έφτασε πάντως στον τελικό, κατακτώντας το τρόπαιο πέρυσι και χάνοντας από την Τσέλσι πριν δύο χρόνια. Στην πενταετία, μετράει 4 συμμετοχές στα ημιτελικά, στις τρεις έφτασε επίσης στον τελικό. Μένει να δούμε αν συνεχιστεί το σερί. Μεγάλος στόχος να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη φορά μετά τη Μίλαν (1988/89-1989/90), αλλά και η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να κάνει τρεμπλ για δεύτερη σερί φορά. Πέρυσι τα σήκωσε όλα, ενώ φέτος έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα και την περασμένη εβδομάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Καϊζερσλάουτερν στο κύπελλο και θα παίξει τον τελικό με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ στις 17 Μαΐου. Γκολ-γκολ οι 7 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Ρεάλ. 6 από αυτές ήταν και over.

Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Πιο σοβαρή η Ρεάλ φέτος με τον Αντσελότι στον πάγκο. Παίχτες που τα δίνουν όλα και λειτουργούν πολύ καλύτερα από την εποχή του Μουρίνιο. Η Μπάγερν δείχνει να βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, κάτι που μας αναγκάζει να κοιτάξουμε προς τα δεξιά, με όσο ρίσκο υπάρχει σε κάτι τέτοιο σε αγώνες αυτού του επιπέδου. Πάμε με τον άσο στο 2.56 (Stoiximan.gr)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση