» » » » » » » Στοίχημα Europa League: Να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο θέλει η Μπενφίκα


Στοίχημα Europa League: Να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο θέλει η Μπενφίκα
22:05 ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Προϊστορία: -

ΑΛΚΜΑΑΡ: Από πολύ κακή εβδομάδα προέρχεται η ομάδα από το Άλκμααρ, αφού μετά τον αποκλεισμό στον επεισοδιακό ημιτελικό του κυπέλλου με τον Άγιαξ (0-1 εντός, από μία κόκκινη, χαμένο πέναλτι στο 34’), εμφανίστηκε επηρεασμένη στον αγώνα πρωταθλήματος με την Καμπούρ μένοντας στο εκτός έδρας 0-0. Ακόμα και έτσι πάντως δύσκολα να χάσει τη θέση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα. Το ότι έφτασε μέχρι τους «8» του Γιουρόπα είναι σίγουρα πολύ μεγάλη επιτυχία για το συγκρότημα του Ντικ Άντβοκαατ, που είναι λάτρης πιο συντηρητικού ποδοσφαίρου για τα ολλανδικά δεδομένα. Είχε βέβαια βατή πορεία ως τώρα (Ατρόμητος προκριματικά, ΠΑΟΚ, Σαχτέρ Καραγκαντί, Μακάμπι Χάιφα στους ομίλους, Σλόβαν Λίμπερετς και Ανζί στους δύο προηγούμενους γύρους), δεν παύει όμως να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για διάκριση η σημερινή αναμέτρηση.
Μόνο κόντρα στη Τσβόλε κατάφερε να σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Under και τα 6 φετινά ευρωπαϊκά της εντός έδρας παιχνίδια, στα οποία έχει ηττηθεί μόνο από τον Ατρόμητο στον 4ο προκριματικό γύρο (3-2-1). Μόλις 2 τα over στα 12 συνολικά ευρωπαϊκά. Χωρίς απουσίες.

Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Προέρχεται από δύο δύσκολα ματς η ομάδα του Χόρχε Ζέσους, αφού μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με την Πόρτο (0-1), ακολούθησε δεύτερο σερί ντέρμπι, με τη Μπράγκα αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, όπου κέρδισε δίκαια με 1-0. Καλύτερη από την αρχή του αγώνα, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 13’ με τον Λίμα. Χωρίς πολλές συγκινήσεις η συνέχεια, όπου είχε όμως την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας πολλές περισσότερες ευκαιρίες στην επανάληψη. Στο 90’ μάλιστα κέρδισε πέναλτι με τον Ροδρίγκο, με τον ίδιο παίχτη να εκτελεί, αλλά να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Σταθερά εδώ και καιρό πρώτη, διατηρώντας το +7 από τη Σπόρτινγκ. Η φιναλίστ του περσινού Γιουρόπα, φαντάζει και φέτος ως το δεύτερο μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή του (περίπου 4.50), πίσω από τη Γιουβέντους. Over τα 5 από τα 6 τελευταία στο Γιουρόπα. Χωρίς απουσίες.

Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Ανώτερη ποιοτικά σε όλους τους τομείς η Μπενφίκα και μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ολλανδία. Η Άλκμααρ δε θυμίζει κλασική ολλανδική ομάδα και έχει πεσμένη ψυχολογία, αλλά περιμένουμε να τη δούμε σε καλύτερη κατάσταση σήμερα. Ρισκάρουμε στο πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας over της Άλκμααρ (1.90 Stoiximan). Στο 1.75 η νίκη των Πορτογάλων.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση