» » » » » » Πάμε Στοίχημα Europa League: Μπενφίκα - Άλκμααρ

Πάμε Στοίχημα Europa League: Μπενφίκα - Άλκμααρ
Προϊστορία: 1-0-0
Α’ γύρος: Άλκμααρ-Μπενφίκα 0-1

Μπενφίκα: Επίδειξη δύναμης ενόψει του σημερινού αγώνα έκαναν οι αετοί της Λισαβόνας, επικρατώντας άνετα στο ντα Λουζ της Ρίο Άβε με 4-0. Πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (Ροδρίγκο 17’, Γκαϊτάν 29’), με τον Καρντόσο να κερδίζει και να εκτελεί εύστοχα δύο πέναλτι στην επανάληψη (77’, 91’). Το 1-0 του πρώτου αγώνα της δίνει σαφή προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, αν και οι Ολλανδοί έδειξαν ότι μπορεί να κάνουν τη ζημιά σε αρκετές περιπτώσεις. Στόχος για φέτος, εκτός της διαφαινόμενης κατάκτησης του πρωταθλήματος (+7 από την Σπόρτινγκ, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος), να φτάσει και πάλι στον τελικό του Γιουρόπα και ει δυνατόν να μη βιώσει το περσινό στραπάτσο (στον περσινό τελικό έχασε στις καθυστερήσεις από την Τσέλσι).
Οι μπουκ πάντως τη δίνουν ως το δεύτερο φαβορί για την κατάκτησή του, πίσω από τη Γιουβέντους (περίπου 3,50). Θυμίζουμε ότι αν περάσει απόψε στα ημιτελικά, θα είναι η τρίτη φορά που τα καταφέρνει στα 4 τελευταία χρόνια. Ανοιχτά και όλα τα άλλα μέτωπα, έχοντας να αντιμετωπίσει την Πόρτο στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και του κυπέλλου. Έχει κρατήσει το μηδέν στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της. Αήττητη φέτος εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις (22-4-0). Στην Ευρώπη 2-1-0 στο Τσάμπιονς Λιγκ (Παρί 2-1, Ολυμπιακός 1-1, Άντερλεχτ 2-0) και 1-1-0 στο Γιουρόπα (3-0 ΠΑΟΚ, 2-2 Τόττεναμ). Καλή η πρόσφατη παράδοση εναντίον Ολλανδικών ομάδων, έχοντας κερδίσει. Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Μάξι Περέιρα (38 συμμ./1 γκ./5 ασίστ) και ο εξτρέμ Γκαϊτάν (35 συμμ./6 γκ./7 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-0-1


Άλκμααρ: Αν εκμεταλλευόταν τις καλές φάσεις που είχε στο πρώτο μέρος στην πρώτη αναμέτρηση, αλλά το 0-1 την αναγκάζει να πάει με την πλάτη στον τοίχο. Και πάλι, η φετινή της πορεία στην Ευρώπη είναι αξιόλογη, με την ήττα από τη Μπενφίκα να είναι η πρώτη μετά το 0-2 του Ατρόμητου στα τέλη Αυγούστου, για τον 4ο προκριματικό γύρο. Είχε 5-5-0 από τότε στο Γιουρόπα. Στο πρωτάθλημα έχει κινηθεί φέτος στη μετριότητα, αλλά τουλάχιστον έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την είσοδό της στα πλέι οφ για το Γιουρόπα7 βαθμούς μπροστά από την 9η Τσβόλε, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος πήρε δεύτερη σερί εκτός έδρας ισοπαλία, μένοντας στο 2-2 με τη Ρόντα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25’, Χένρικσεν (41’) και Γιόχανσον (59’) της έδωσαν το προβάδισμα, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 70’, χωρίς να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Απέδειξε πάντως ότι δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (1-3-3), με την κούραση να έρχεται φυσιολογικά με τα πολλά ματς που έχει δώσει φέτος, δεδομένου και του μικρού ρόστερ που διαθέτει (όσον αφορά τις αξιόλογες λύσεις). Under τα 11 από τα 13 φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Δεν έχει χάσει στις 6 φετινές της ευρωπαϊκές εξόδους (3-3-0). Παραμένει εκτός ο δεξιός μπακ Μαρσέλις, σημαντική απουσία του βασικού σέντερ μπακ Βούιτενς (38 συμμ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πιο σοβαρή από πέρυσι η Μπενφίκα, που δε χάνει με τίποτα την πρόκριση. Είτε από μόνη της, είτε με τη βοήθεια της επικίνδυνης Άλκμααρ, περιμένουμε να επιβεβαιωθεί το over (1.76 Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση