» » » » » » Πάμε Στοίχημα Premier League: «Εξάποντο» παραμονής στο Κρέιβεν Κότατζ!


Πάμε Στοίχημα Premier League: «Εξάποντο» παραμονής στο Κρέιβεν Κότατζ!
17:00 ΦΟΥΛΑΜ - ΝΟΡΙΤΣ

Προϊστορία: 9-4-0
Α’ γύρος: ΝΟΡΙΤΣ-ΦΟΥΛΑΜ 1-2
Κύπελλο:
(04/01/14) ΝΟΡΙΤΣ-ΦΟΥΛΑΜ 1-1
(14/01/14) ΦΟΥΛΑΜ-ΝΟΡΙΤΣ 3-0

ΦΟΥΛΑΜ: Ανάσα ζωής το διπλό στο Βίλλα Παρκ με 2-1. Πολλές συγκινήσεις στην επανάληψη όπου σημειώθηκαν όλα τα γκολ (Ρίτσαρντσον 61’, Ρονταλέγκα 86’, στο 70’ ισοφαρίστηκε), με τη Βίλλα να έχει και δοκάρι στο 49’, με την ίδια να χάνει τεράστια ευκαιρία πριν το 2-1 με τον Χόλτμπι. Ξεκόλλησε έτσι μετά από καιρό από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά η σωτηρία έχει πολύ δρόμο ακόμα. Στο -5 από Γουέστ Μπρομ (που έχει αγώνα λιγότερο) και Νόριτς, κάτι που δείχνει και την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα. Έχει δείξει καλή εικόνα στα 4 τελευταία κερδίζοντας Νιούκαστλ και Βίλλα, παίζοντας καλά στην ήττα με την Έβερτον. Εξαιρείται ο διασυρμός από τη Σίτι. Εντός έδρας έχει χάσει πολύτιμο έδαφος, χάνοντας τα 5 από τα 6 τελευταία. Over τα 5 από τα 6 τελευταία. Φέτος συναντήθηκε και στο κύπελλο με τη Νόριτς, παίρνοντας την πρόκριση σε επαναληπτικό στο Κρέιβεν Κότατζ (3-0), έχοντας μείνει στο 1-1 στον πρώτο αγώνα στο Κάροου Ρόουντ.
Πολύ καλή η παράδοση κόντρα στη Νόριτς, από την οποία δεν έχει χάσει στις 13 συνολικά αναμετρήσεις τους (9-4-0). Over οι 4 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (74). Βατό το πρόγραμμα ως το τέλος. Ακολουθούν: Τόττεναμ (εκτός), Χαλ (εντός), Στόουκ (εκτός), Κρίσταλ Πάλας (εντός). Εκτός ο δεξιός μπακ Μπριγκς (2 συμμ.), ο εξτρέμ Νταφ (15 συμμ./3 γκ.) και ο Μήτρογλου (2 συμμ.). Αμφίβολοι οι κεντρικοί αμυντικοί Χέιτινχα (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Μπερν (8 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Πάρκερ (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο Καραγκούνης (13 συμμ.).

Εντός: 4-1-11
Γκολ: 19-34
Τελευταία 5: 2-0-3

ΝΟΡΙΤΣ: Η κακή εμφάνιση και η εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Μπρομ (0-1) την έμπλεξαν σε σενάρια, που φαινόντουσαν ότι μπορούσε να αποφύγει πριν λίγο καιρό. Πίσω στο σκορ από το 16΄, αν ήταν πιο τυχερή πάντως και δεν τη σταματούσαν τα δοκάρια στην επανάληψη (δύο φορές), θα μπορούσε να είχε σώσει την παρτίδα. Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία και πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τη ζώνη του υποβιβασμού (+5), η διοίκηση αποφάσισε την απομάκρυνση του Κρις Χιούτον την επομένη του αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ. Στη θέση του ο Νιλ Άνταμς, τεχνικός στη δεύτερη ομάδα, με τον οποίο ελπίζει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο πολύ κρίσιμο σημερινό αγώνα. Χωρίς νίκη στις 8 τελευταίες εξόδους της, με 6 σερί ήττες στα τελευταία. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (26), ενώ είναι η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στην Πρέμιερ, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς σε 16 εξόδους (2-2-12). Ίσως το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τις ομάδες που κινδυνεύουν έχει ως το τέλος. Ακολουθούν: Λίβερπουλ (εντός), Μάν. Γιουν. (εκτός), Τσέλσι (εκτός), Άρσεναλ (εντός). Εκτός ο κεντρικός μέσος Φερ (26 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο δεξιός μέσος Έλιοτ Μπένετ (1 συμμ.). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Τέρνερ (17 συμμ.).

Εκτός: 2-2-12
Γκολ: 11-39
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Σε κακό timing έγινε η αλλαγή στον πάγκο των «καναρινιών». Η Φούλαμ έχει καλύτερο υλικό, μεγάλο τεχνικό στον πάγκο και οποιαδήποτε ελπίδα για σωτηρία εξαρτάται κατά πολύ από το σημερινό παιχνίδι. Πάμε με τον άσο στο 2.10 (Mybet).



17:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 52-22-64
Α’ γύρος: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 0-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Ξεκίνησε ιδανικά στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, ανοίγοντας το σκορ στο 17’ με τον Κάτερμολ, έμεινε ζωντανή στο πρώτο ημίχρονο, παρά την ισοφάριση στο 28’, αλλά στην επανάληψη κατέρρευσε και δέχτηκε τέσσερα γκολ, γνωρίζοντας τελικά τη συντριβή με 5-1. Έπιασε έτσι και επίσημα πάτο, κατέχοντας πλέον την τελευταία θέση, 7 βαθμούς από τη σωτηρία, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα από τις τρεις ομάδες που προπορεύονται. Ο ιδανικός συνδυασμός για τις «μαυρόγατες» σήμερα θα είναι να κερδίσει η ίδια, όσο δύσκολο και να είναι αυτό, αλλά και η Φούλαμ, ώστε να έχει ελπίδες. Μαζί με τα ματς κυπέλλου και τον τελικό του Λιγκ Καπ, μετράει μία νίκη στα 10 τελευταία (1-1-8) και αυτή στο κύπελλο. 0-1-6 τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα, μόνο σε ένα έχει κρατήσει το μηδέν, στα υπόλοιπα 6 δέχτηκε τουλάχιστον από δύο τέρματα. Μαζί με τη Γουέστ Μπρομ, έχει τις λιγότερες εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα (3), αν και έχει δώσει 15 αγώνες στο Σάντερλαντ (μόνο η Σίτι τόσους). Έχει πάντως τη μικρότερη συγκομιδή εντός έδρας (12 βαθμούς). Τρία πολύ δύσκολα και τρία βατά έχει ως το τέλος. Ακολουθούν: Σίτι (εκτός), Τσέλσι (εκτός), Κάρντιφ (εντός), Μάν. Γιουν. (εκτός), Γουέστ Μπρομ και Σουόνσι (εντός). Παραμένουν εκτός ο κίπερ Γουέστγουντ (10 συμμ.) και ο μέσος Φλέτσερ (20 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 3-3-9
Γκολ: 14-23
Τελευταία 5: 0-1-4

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ και πλέον θα παίξει στα ίσια με τους κανονιέρηδες για την 4η προνομιούχο θέση. Τυπικός ο τίτλος «ντέρμπι», αφού είχε καθολική υπεροχή σε όλο το 90λεπτο, σκοράροντας τρεις φορές, με τους Νέισμιθ (14’), Λουκάκου (34’) και με αυτογκόλ του Αρτέτα στο 62’, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Πανευτυχής ο Μαρτίνεθ για την εμφάνιση και την 6η σερί νίκη της ομάδας του, βλέποντας τη διαφορά από την Άρσεναλ να μειώνεται στον ένα βαθμό και έχοντας παιχνίδι λιγότερο. Υπάρχουν πάντως ακόμα πολύ δύσκολες μονομαχίες ως το τέλος. Ακολουθούν: Κρίσταλ Πάλας (εντός), Μάν. Γιουν. (εντός), Σαουθάμπτον (εκτός), Μάν. Σίτι (εντός), Χαλ (εκτός). Over τα 5 τελευταία. Under τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Σάντερλαντ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γιαγκέλκα (25 συμμ./1 ασίστ), ο αριστερός φουλ-μπακ Οβιέδο (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο αμυντικός χαφ Γκίμπσον (1 συμμ.), ο αριστερός μέσος Πίενααρ (23 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και οι επιθετικοί Κονέ (5 συμμ.), Τραορέ. Αμφίβολος ο κεντρικός μέσος Όσμαν (33 συμμ./3 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 6-6-4
Γκολ: 20-18
Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Την καλύτερη της φόρμα φαίνεται πως διανύει η Έβερτον και θα είναι πολύ δύσκολο για την Σάντερλαντ να αποφύγει την ήττα. Περιμένουμε πάντως να πέσουν κορμιά από τους γηπεδούχους και δίνουμε προβάδισμα στο γκολ-γκολ (1.76 Novibet).



17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 40-25-42
Α’ γύρος: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1-1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Δεν έκανε τα ίδια παιδαριώδη λάθη στην άμυνα, όπως στο πρόσφατο 3-3 με την Κάρντιφ και πήρε την μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη στο Κάροου Ρόουντ επί της Νόριτς με 1-0, χάρη στο γκολ του Αμαλφιτανό στο 16’. Μαζί με τη Σάντερλαντ, έχει τις λιγότερες εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα (3). Με αγώνα λιγότερο από τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω και παίρνοντας πέντε βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη μέχρι το τέλος. Ακολουθούν: Σίτι (εκτός), Γουέστ Χαμ (εντός), Άρσεναλ, Σάντερλαντ (εκτός), Στόουκ (εντός). Έχει συνολικά τις λιγότερες ήττες από την 9η θέση και κάτω, αλλά η δεινή της θέση οφείλεται κατά πολύ στις πολλές ισοπαλίες, οι περισσότερες στην κατηγορία (14). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Γκέρα (14 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Μπίλι Τζόουνς (19 συμμ.), ο αμυντικός χαφ Γιάκομπ (24 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μέσος Μπραντ (22 συμμ./2 γκ./5 ασίστ), ο δεξιός μέσος Ντόρανς (8 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Μόρισον (27 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 3-8-5
Γκολ: 19-22
Τελευταία 5: 2-1-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Υποδέχθηκε τη Σάντερλαντ, που καιγόταν για βαθμούς και ανησύχησε τους φίλους της στο 17’, όταν δέχθηκε το γκολ. Ευτυχώς ο Αντεμπαγιόρ ισοφάρισε στο 28’ και στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε κάθε της ευκαιρία, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της και σκοράροντας άλλες τέσσερις φορές (Κέιν 59’, Έρικσεν 78’, Αντεμπαγιόρ 86’, Σίγκουρντσον 92’). Με το τρένο της Ευρώπης να δείχνει πως χάνεται σιγά-σιγά, άπαντες στα σπιρούνια ασχολούνται με την επόμενη μέρα, τόσο με τον αντικαταστάτη του Σέργουντ (ακούγεται έντονα ο φαν Χάαλ), όσο και με το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ (προς φυγή Γιορίς, Σολδάδο, Καπού, Καμπούλ κ.α.). Στο -4 από Έβερτον και με αγώνα περισσότερο, θέλει μόνο νίκες ως το τέλος για να έχει όποια ελπίδα. Ακολουθούν: Φούλαμ (εντός), Στόουκ, Γουέστ Χαμ (εκτός), Άστον Βίλλα (εντός). Over 3.5 τα 6 από τα 7 τελευταία σε Αγγλία και Ευρώπη (2). 3-0-4 το πρόσφατο ρεκόρ της στο πρωτάθλημα, σε καμιά από τις 4 ήττες δεν κατάφερε να σκοράρει. Αήττητη από τη Γουέστ Μπρομ στα 8 τελευταία (4-4-0). Under τα 7 από τα 9 τελευταία. Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Γουόλκερ (26 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο κεντρικός αμυντικός Βερτόνγκεν (23 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ντόουσον (29 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Καπού (12 συμμ./1 γκ.), ο εξτρέμ Λαμέλα (9 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Σολδάδο (26 συμμ./6 γκ./5 ασίστ).

Εκτός: 9-2-5
Γκολ: 21-23
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πρωταθλήτρια στις ισοπαλίες η Γουέστ Μπρομ, που είναι στην καλύτερη θέση ανάμεσα στις ομάδες της τελευταίας πεντάδας. Η Τόττεναμ είναι μια του ύψους και μια του βάθους, αλλά αν το παλέψουν οι γηπεδούχοι, δύσκολα να ξεφύγει από την ισοπαλία το παιχνίδι (3.60 Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση