» » » » » Προγνωστικά Premier League: Ο υπέρ πάντων αγών!


Προγνωστικά Premier League: Ο υπέρ πάντων αγών!
15:30 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 69-40-40
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Έχει βρει αναμφισβήτητα ρυθμό η Λίβερπουλ και το απέδειξε και κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όπου με δύο πέναλτι του Τζέραρντ έφτασε τις 9 σερί νίκες και υποδέχεται στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι την Σίτι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Στο 20’ ο Σουάρεζ πήγε να δώσει το προβάδισμα στους κόκκινους με εντυπωσιακό κρέμασμα από πλάγια θέση, με τη μπάλα όμως να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, με τον ίδιο να κερδίζει την εσχάτη των ποινών, για χέρι του Τόμκινς στο 43’. Η απάντηση για τα σφυριά ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αν και στη φάση του γκολ υπήρξε επιθετικό φάουλ στον Μινολέ. Στο 62’ οι γηπεδούχοι είχαν επίσης δοκάρι, αλλά στο 70’ ο κίπερ Αντριάν γκρέμισε τον Φλάναγκαν και έδωσε την ευκαιρία στους κόκκινους να φύγουν με το τρίποντο. Σταθερά πρώτοι, με δύο βαθμούς διαφορά από την Τσέλσι και 4 από τη Σίτι, κάτι που δίνει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για το ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια, τη στιγμή μάλιστα που η Σίτι έχει δύο αγώνες λιγότερους. Ακολουθούν:
Νόριτς (εκτός), Τσέλσι (εντός), Κρίσταλ Πάλας (εκτός), Νιούκαστλ (εντός). Αήττητη στις 14 τελευταίες αγωνιστικές (12-2-0). Over τα 9 τελευταία, 5 από αυτά over 3,5. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (90) και τους δύο πρώτους σκόρερ της σχετική λίστας (Σουάρεζ 29, Στάριτζ 20). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Άγκερ (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (8 συμμ./2 ασίστ).

Εντός: 14-1-1
Γκολ: 48-13
Τελευταία 5: 5-0-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Κέρδισε πέναλτι μόλις στο 2ο λεπτό, σε ανατροπή του Τζέκο και με τον Τουρέ να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα, έδειξε στη Σαουθάμπτον από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό. Ο Τζέκο είχε δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά στο 34’, ένα λεπτό αργότερα όμως ο Ζαμπαλέτα σε μια από τις λιγοστές φάσεις των φιλοξενούμενων έκανε πέναλτι και επέτρεψε το 1-1. Στις καθυστερήσεις (47’) του πρώτου μέρους ο Σίλβα, που ήταν σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ έδωσε την ασίστ στον Νασρί για το 2-1 και όλα φάνηκαν να τελειώνουν στο 45’+4 όταν ο Τζέκο έκανε το 3-1. Στην επανάληψη ο Γιόβετιτς πέτυχε εύκολα τέταρτο (81’), με τη Σίτι να έχει δοκάρι με τον Τουρέ στο 85’. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 7η αγωνιστική (5-2-0) και διατήρησε το -4 από τη Λίβερπουλ. Αν αποφύγει την ήττα σήμερα, με το πρόγραμμα που ακολουθεί, το πρωτάθλημα εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια. Over τα 7 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Λίβερπουλ. Γκολ-γκολ τα 4 πιο πρόσφατα. Πριν τη νίκη στον πρώτο γύρο με 2-1, είχαν προηγηθεί τρία σερί 2-2 (2 πρωτάθ., 1 Λιγκ Καπ). Ακολουθούν: Σάντερλαντ, Γουέστ Μπρομ (εντός), Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον (εκτός), Άστον Βίλλα, Γουέστ Χαμ (εντός). Μοναδική της ήττα στα 20 τελευταία από την Τσέλσι (16-3-1). Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (84) και άμυνα (29) στο πρωτάθλημα. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς (13 συμμ.).

Εκτός: 8-4-4
Γκολ: 23-15
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Ντέρμπι που κρίνει πολλά και δίνει μεγάλο προβάδισμα στον νικητή για το πρωτάθλημα. Οι επιθέσεις των δύο ομάδων πετούν φωτιές, αλλά δεν περιμένουμε κάποια να φερθεί απερίσκεπτα γιατί θα το πληρώσει, Ούτε περιμένουμε «στείρο» ματς. Μέση λύση –και πιο ελκυστική- τα 2-3 γκολ (2.20 Stoiximan), αφού τα προβλεπόμενα γκολ-γκολ και over προσφέρονται πολύ χαμηλά (1.38 και 1.50 αντίστοιχα, Stoiximan).



18:00 ΣΟΥΟΝΣΙ - ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 1-3-3
Α’ γύρος: ΤΣΕΛΣΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1-0

ΣΟΥΟΝΣΙ: Ήταν σε κακή μέρα στο εκτός έδρας ματς με τη Χαλ και έχασε δίκαια με 0-1. Στην αρχή προσπάθησε ανεπιτυχώς να χτυπήσει την κόντρα και οι γηπεδούχοι που ήταν πιο ουσιαστικοί, κατάφεραν να προηγηθούν στο 39’, με τον κίπερ Φορμ να έχει ευθύνη για το γκολ. Πιο ισορροπημένη η επανάληψη, όπου ήταν πιο δημιουργική, αλλά δεν κατάφερε να σώσει κάτι από το παιχνίδι. Σίγουρα δε μπορεί να νιώθει ασφαλής με το +6 που απέχει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αν και με λίγη προσοχή δε θα έχει πρόβλημα για την παραμονή. Ακολουθούν: Νιούκαστλ (εκτός), Άστον Βίλλα, Σαουθάμπτον (εντός), Σάντερλαντ (εκτός). Μετράει μόλις μια νίκη στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (1-4-6). Μόλις τρεις νίκες στα 19 τελευταία για το πρωτάθλημα (3-6-10), μία στα 8 τελευταία (1-3-4). Στις 7 συνολικά αναμετρήσεις με την Τσέλσι (5 πρωτάθ., 2 Λιγκ Καπ), οι 6 ήταν under. Οι 4 πιο πρόσφατες και no goal. Ισόπαλες και οι τρεις φορές που την υποδέχτηκε (0-0, 1-1, 1-1). Χωρίς απουσίες.

Εντός: 5-5-6
Γκολ: 29-23
Τελευταία 5: 1-1-3

ΤΣΕΛΣΙ: Σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Τσαμπιονς Λιγκ με… χειρουργική ακρίβεια, πέτυχε η Τσέλσι που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με το minimum σκορ που χρειαζόταν, μετά το 1-3 στο Παρίσι. Το ματς δεν ξεκίνησε καλά, αφού ο Αζάρ τραυματίστηκε στο 18’ και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Σούρλε, αλλά ο Γερμανός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και στο 32’ άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ. Στην αρχή της επανάληψης οι μπλε είχαν δύο δοκάρια με τους Σούρλε (51’) και Όσκαρ (52’), με την Παρί να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ στο 82’. Την λύτρωση για τον Μουρίνιο έδωσε τελικά ο Μπα στο 87’, όταν μετά από κόντρα σε σουτ, η μπάλα βρέθηκε μπροστά του και αυτός σκόραρε με προβολή. Μάλλον καλή θα πρέπει να θεωρείται η κλήρωση στα ημιτελικά, αφού γλίτωσε από Μπάγερν και Ρεάλ και θα αναμετρηθεί με την Ατλέτικο. Ο πρώτος αγώνας στη Μαδρίτη στις 22 του μήνα. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες με άνετο τρόπο, επικρατώντας της Στόουκ στο Στάμφορντ Μπριτζ με 3-0 και διατηρώντας στο ακέραιο τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα. Ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ στο 32’, με τον ίδιο να κερδίζει πέναλτι στο 61’. Ο Λάμπαρντ αστόχησε αρχικά από την άσπρη βούλα, αλλά πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-0. Το σκορ έκλεισε ο Γουίλιαν με ωραίο μακρινό σουτ στο 72’. Σταθερά στο -2 από Λίβερπουλ και +2 από Σίτι, από την οποία έχει όμως δύο αγώνες περισσότερους. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (24). Αήττητη από τη Σουόνσι σε 5 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα (3-2-0). Απουσιάζει ο Αζάρ (33 συμμ./14 γκ./7 ασίστ). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Τέρι (31 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο κεντρικός μέσος φαν Χίνκελ (2 συμμ.).

Εκτός: 7-4-5
Γκολ: 23-15
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Η Τσέλσι θα ξέρει ήδη το αποτέλεσμα του ντέρμπι και ο στόχος της πλέον θα είναι πιο συγκεκριμένος. Ασχέτως πάντως από αυτό, είναι σε θέση να πάρει εύκολα το τρίποντο κόντρα στην παραπαίουσα Σουόνσι. Διπλό στο 1.80 (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση