» » » » » » Προγνωστικά παμε στοίχημα Primera Division: H Σεβίλλη στα δύο


Προγνωστικά παμε στοίχημα Primera Division: H Σεβίλλη στα δύο
13.00 ΜΠΕΤΙΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία: 8-14-13
Πέρυσι: ΜΠΕΤΙΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ 3-3


ΜΠΕΤΙΣ: Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις τον τελευταίο καιρό, όμως ο υποβιβασμός είναι προ των πυλών. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι ηττήθηκε αναμενόμενα από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» με 3-1, μειώνοντας προσωρινά σε 2-1 με τον Ρουμπέν Κάστρο στο 69'. Η ομάδα του Καλντερόν έχει εκ νέου δύσκολο παιχνίδι σήμερα, κόντρα στην μισητή συμπολίτισσα Σεβίλλη. Τραυματίες οι χαφ Σεβίγια (18 συμ./3 γκολ), Ρεγιες (21 συμ./1 γκολ), Τόρες (10 συμ.), οι μπακ Νάτσο (16 συμ.), Ντίντακ (12 συμ.) και ο στόπερ Περκίς (8 συμ.).


Εντός: 4-3-9
Γκολ: 28-64

Τελευταία 5: 1-1-3


ΣΕΒΙΛΛΗ: Θριαμβευτική ανατροπή απέναντι στην Πόρτο και με το 4-1 εντός έδρας προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League. Με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει λίγες ημέρες νωρίτερα και της Εσπανιόλ στο πρωτάθλημα και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση. Βαθμολογικά έχει εξασφαλίσει και του χρόνου την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ έχει ακόμη κάποιες ελπίδες για την τέταρτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Δεν επηρεάζουν πλέον οι απουσίες των μέσων Κριστόφορο (12 συμ.), Τσερνίσεφ (4 συμ.).


Εκτός: 6-5-5
Γκολ: 59-47

Τελευταία 5: 4-0-1


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Τεράστιο ντέρμπι μίσους, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους. Από κοντά το goal/goal στο 1,62 από τον Stoiximan.




18.00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΕΛΤΣΕ

Προϊστορία: -
Πέρυσι: -


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ακόμη πανηγυρίζουν στην Βαλένθια. Επική ανατροπή απέναντι στην Βασιλεία για το Europa League, περνώντας στους τέσσερις καλύτερους του θεσμού. Ισοφάρισε το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού και στην παράταση πέτυχε ακόμη δύο γκολ για την μεγάλη πρόκριση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 0-0 κόντρα στην Βαγιαδολίδ και είναι ξεκάθαρο ότι το βάρος όλων πέφτει στην Ευρώπη. Συνεχίζουν εκτός ο τερματοφύλακας Άλβες (24 συμ.) και ο στόπερ Ρουίθ (11 συμ./1 γκολ).


Εντός: 8-3-5
Γκολ: 44-45

Τελευταία 5: 1-2-2


ΕΛΤΣΕ: Τεράστιας σημασία εντός έδρας νίκη επί της Χετάφε (1-0) και μάλιστα με γκολ του Μποάκι στο 93'. Ήταν ελαφρώς καλύτερη από την αντίπαλο της και οι κόποι της δικαιώθηκαν στην εκπνοή του αγώνα. Η νεοφώτιστη Έλτσε τρέχει ένα αήττητο τριών αγωνιστικών και αύξησε την απόσταση της από την επικίνδυνη ζώνη στους τέσσερις βαθμούς. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο εξτρέμ Χιλ. Εκτός και ο μπακ Αλμπακάρ (17 συμ./3 γκολ) με τον Ντελ Μοράλ (24 συμ./2 γκολ).


Εκτός: 2-5-8
Γκολ: 26-42

Τελευταία 5: 1-3-1


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Με το ηθικό στα ύψη η Βαλένθια θα προσπαθήσει να πετύχει ακόμη μία νίκη. Προτιμότερη η επιλογή του over 2,5 σε απόδοση 1,85 από την Playbet.




20.00 ΧΕΤΑΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 4-7-12
Πέρυσι: ΧΕΤΑΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-0


ΧΕΤΑΦΕ: Δεν έδωσε συνέχεια στο μεγάλο διπλό στην έδρα της Βαλένθια και ηττήθηκε σε αυτήν της Έλτσε με 1-0. Μάλιστα το γκολ της ήττα σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η μάχη για την σωτηρία συνεχίζεται στην ομάδα του Κόντρα, όμως σήμερα έχει ακόμη μια δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Τραυματίας ο γκολκίπερ Μογιά (26 συμ.).

Εντός: 4-6-6
Γκολ: 29-49

Τελευταία 5: 1-1-3


ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Εκπληκτικό ματς και τεράστιο πάθος από τους παίκτες της, που πέταξαν έξω την Μπαρτσελόνα από το Champions League με το νικηφόρο 1-0. Οι «ροχιμπλάνκος» σκόραραν μόλις στο 5' με τον Κόκε και πέρασαν πανηγυρικά στους τέσσερις καλύτερους της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης. Έξι σερί νίκες για την ομάδα του Σιμεόνε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου και προπορεύεται. Αμφίβολες οι συμμετοχές του μεσοεπιθετικού Αρντά (26 συμ./3 γκολ) και του φορ Ντιέγκο Κόστα (30 συμ./25 γκολ).

Εκτός: 11-1-3
Γκολ: 70-22

Τελευταία 5: 5-0-0


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Αυτή την περίοδο δεν παίζεται η Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι το φαβορί να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Χετάφε. Το διπλό στο 1,45 από την Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση