» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: Νέο τρίποντο για Γιουβέντους

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: Νέο τρίποντο για Γιουβέντους
21.45 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προϊστορία: 7-5-25
Πέρυσι: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-4


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Έπρεπε να δεχτεί δύο γκολ από την Φιορεντίνα για να αφυπνιστεί, όμως ήταν ήδη αργά. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 έως το 72', μείωσε με τον Φερνάντες στο 82', ενώ στις καθυστερήσεις είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ερτό για να ισοφαρίσει το ματς. Η Ουντινέζε έχασε με 2-1 και αυτή η ήττα ήρθε μετά από τρεις σερί αγωνιστικές, όπου μετρούσε 2-1-0. Έτσι και αλλιώς η ομάδα του Γκουιντολίν είναι παντελώς αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο χαφ Μπαντού (24 συμ./3 γκολ).


Εντός: 8-2-5
Γκολ: 35-44
Τελευταία 5: 2-1-2



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μέτρια εμφάνιση κόντρα στην Λιόν, όμως αυτό που μετράει είναι ότι με δύο νίκες πέρασε στα ημιτελικά του Europa League, όπου θα βρει μπροστά της την ισχυρή Μπενφίκα. Νωρίτερα κέρδισε και την Λιβόρνο για το Καμπιονάτο με 2-0, όμως μετά τη νίκη της Ρόμα το Σάββατο η απόσταση από την δεύτερη θέση παραμένει στο +5 και ακόμη παραμένει στην... πρίζα για την κατάκτηση του Σκουντέτο. Τραυματίες ο στόπερ Μπαρτζάλι (22 συμ.) και ο χαφ Βιδάλ (30 συμ./11 γκολ).

Εκτός: 11-3-2
Γκολ: 69-22
Τελευταία 5: 4-0-1


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Μετά την προχθεσινή νίκη της Ρόμα κάτι ανάλογο πρέπει να πράξει και η Γιουβέντους. Τον πρώτο λόγο έχουν οι φιλοξενούμενοι και το διπλό πληρώνει 1,62 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση