» » » » » » Στοίχημα Νορβηγία Α’: Δεν πείθει η Στρόμσγκοντσετ



1839484_w216.30 ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Προϊστορία: 2-5-14
Πέρυσι: ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΒΙΚΙΝΓΚ 1-0

ΣΟΓΚΝΤΑΛ: Επηρεασμένη λόγω της διακοπής απ’ ότι φάνηκε, καθώς δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση, χάνοντας με 3-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Μόλντε. Έχανε ήδη με 2-0 μέχρι το 33′, ενώ δέχτηκε ακόμη ένα τέρμα προς το τέλος της αναμέτρησης για να διαμορφωθεί και το τελικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι μπήκε ένα τέλος στο αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (4-2-0), ενώ έμεινε εκτός κυπέλλου από την Βίκινγκ. Έχει δεχτεί εφτά γκολ στα δύο πιο πρόσφατα επίσημα ματς και σήμερα θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από την αντίπαλο της στο πρωτάθλημα. Απουσιάζουν ο αμυντικός Τενίστε (12 συμ.) αμφίβολος ο επιθετικός Φλο (13 συμ./4 γκολ).


Εντός: 4-1-2
Γκολ: 17-22
Τελευταία 5: 3-1-1

ΒΙΚΙΝΓΚ: Από ήττα προέρχεται και η Βίκινγκ και μάλιστα εντός έδρας. Απέναντι στην Μπραν αιφνιδιάστηκε από το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου, σκορ που έμελλε να είναι και τελικό αποτέλεσμα, αφού στην συνέχεια οι ευκαιρίες δεν την επέτρεψαν να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Δείχνει να υποχωρεί βαθμολογικά, ενώ θα ήθελε να επαναλάβει την εμφάνιση προ δύο εβδομάδων όταν είχε κερδίσει την Σόγκνταλ για το κύπελλο με 4-1. Μακριά από το κοινό της έχει τον δεύτερο καλύτερο απολογισμό της κατηγορίας, με μόλις μία ήττα (3-3-1). Χωρίς νεότερες απουσίες.

Εκτός: 3-3-1
Γκολ: 20-15
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Στοίχημα: Ποιοτικότερη η Βίκινγκ, που ήδη έχει κερδίσει φέτος την σημερινή της αντίπαλο. Το διπλό σε απόδοση 2,35 από την Meridianbet.




19.00 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ


Προϊστορία: 3-2-2
Πέρυσι: ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 2-2

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ: Τα πολλά αμυντικά κενά δεν της επέτρεψαν να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Σταρτ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 33′ και παρότι ισοφάρισε άμεσα με τον Μιέλντε στο 37′, δέχτηκε άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο για να ηττηθεί με 3-1. Μέτρια πορεία για την Λίλεστρομ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και είναι αναγκασμένη να φορτσάρει λίγο για να φτάσει στις θέσεις της Ευρώπης. Τα παιχνίδια τους συνήθως είναι ανοιχτά από έξι διαδοχικά over 2.5. Τιμωρημένος ο χαφ Ομοχουάφο (12 συμ./1 γκολ). Αρκετοί αμφίβολοι αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά με πιθανότητες να αγωνιστούν.

Εντός: 4-1-2
Γκολ: 24-17
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ: Επιτέλους χαμογέλασε μετά από καιρό. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε 2-1 της Μόντο Γκλιμτ, χάρη σε τέρματα των Ζάγιτς (22′) και Γουίγκ (86′) και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάδα. Η ισοφάριση από την αντίπαλο ήρθε ενδιάμεσα, αλλά αυτό δεν πτόησε την Σάρπσμποργκ να βρει το νικητήριο γκολ. Επέστρεψε έτσι μετά από έξι αγωνιστικές στις νίκες, ενώ το θετικό είναι ότι συνεχίζει κανονικά και στον θεσμό του κυπέλλου. Σχετικά κομπλέ η αποστολή.

Εκτός: 0-2-5
Γκολ: 18-24
Τελευταία 5: 1-3-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο η Λίλεστρομ, αλλά δεν παύει να έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Ο άσος πληρώνει 1,81 στην Goalbet.




                                                                   20.00 ΜΠΡΑΝ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Προϊστορία: 15-5-7
Πέρυσι: ΜΠΡΑΝ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 1-1

ΜΠΡΑΝ: Σπουδαίο διπλό στην δύσκολη έδρα της Βίκινγκ με 2-0. Μάλιστα, η ομάδα του Ρίκαρντ Νόρλινγκ φρόντισε να σημειώσει και τα δύο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο με Γκρένερ (17′) και Ορλόφ (35′). Με αυτό το τρίποντο η Μπραν άφησε πίσω της την τελευταια θέση της βαθμολογίας, όσο και το σερί των πέντε σερί ηττών σε αγώνες πρωταθλήματος. Πάντως εξακολουθεί να διατηρεί την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 27 γκολ παθητικό. Παραμένουν μη διαθέσιμοι οι αμυντικοί Ντεμίντοφ (5 συμ.), Γιόνσον (4 συμ.).

Εντός: 1-0-5
Γκολ: 17-27
Τελευταία 5: 1-0-4

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ: Έστω και δύσκολα πήρε αυτό που ήθελε από τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Σάντνες. Ένα τέρμα του Χαμούντ στο 75′ ήταν αρκετό, ώστε να χαρίσει το τρίποντο στην Στρόμσγκοντσετ με 1-0 και συνάμα οι πρωταθλητές να διατηρηθούν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μόλντε. Είναι αλήθεια ότι κάνουν… νερά τελευταία οι παίκτες του Ντέιβιντ Νίλσεν, αλλά βρίσκονται κανονικά ακόμη στο κόλπο της διεκδίκησης τίτλου, αν και εκτός έδρας μετρούν μόλις μία νίκη μέχρι στιγμής (1-2-3). Τραυματίες οι αμυντικοί Μάντσεν (6 συμ.), Χορν (2 συμ.), ο χαφ Μπρένε (1 συμ.) και ο επιθετικός Σέρουμ (7 συμ./3 γκολ).

Εκτός: 1-2-3
Γκολ: 24-17
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις Στοίχημα: Δύσκολο ματς για τους πρωταθλητές, απέναντι σε μια αλλοπρόσαλλη ομάδα. Με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες σκοράρουν, κρατάμε μονάχα την επιλογή του goal/goal στο 1,50 του Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση