» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: (Ακόμα) μία νέα σελίδα για την Αγγλία


Αγγλία22:00 ΑΓΓΛΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Προϊστορία (από 1980): 2-3-2

Στάδιο: Γουέμπλεϊ (Λονδίνο)

ΑΓΓΛΙΑ (20η): Μετά από ακόμα μία αποτυχημένη προσπάθεια για διάκριση στο Μουντιάλ, όπου αποκλείστηκε από τους ομίλους χάνοντας από Ιταλία και Ουρουγουάη και μένοντας στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα, η Αγγλία για… πολλοστή φορά, θέλει να αλλάξει σελίδα και να ξεκινήσει ανανεωμένη την προσπάθεια της για τα προκριματικά του Euro2016 (Ελβετία, Σαν Μαρίνο, Εσθονία, Σλοβενία, Λιθουανία). Η ομοσπονδία συνεχίζει να στηρίζει τον Ρόι Χόντγκσον, ο οποίος κάλεσε τέσσερα νέα πρόσωπα χωρίς συμμετοχές (Τσέιμπερς, Ρόουζ, Ντελφ, Κόλμπακ). Μετά τις απανωτές ψυχρολουσίες και την απογοήτευση των οπαδών, αναμένεται ιστορικό χαμηλό ρεκόρ προσέλευσης στο Γουέμπλεϊ (περίπου 35.000).
Με μία πρώτη ματιά η αμυντική της γραμμή δείχνει η αχίλλειος πτέρνα της, αφού με εξαίρεση τους Κέιχιλ και Μπέινς, οι υπόλοιποι δεν πείθουν ότι μπορούν να σταθούν στο ύψος της εθνικής. Αρκετή απειρία, αλλά μεγαλύτερο ταλέντο υπάρχει στο κέντρο, εκεί όπου δεσπόζει η απουσία του Στίβεν Τζέραρντ. Σε σχέση με το Μουντιάλ, δεν κλήθηκαν οι αμυντικοί Τζόνσον (Λίβερπουλ), Σμόλινγκ και Σο (Μάν. Γιουν.), ενώ στο κέντρο λείπουν, εκτός του Τζέραρντ και του Λάμπαρντ που αποσύρθηκαν από τη διεθνή δράση, οι Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Κάρικ, Κλέβερλι, Γιάνγκ (Μάν. Γιουν.). Τη Δευτέρα ξεκινάει τα προκριματικά του Euroεκτός έδρας κόντρα στην Ελβετία. Σημαδιακή αντίπαλος η Νορβηγία για τον Χόντγκσον, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην εθνική με νίκη 1-0 σε φιλικό επί των Σκανδιναβών.

Τελευταία 5: 0-3-2

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μάν. Σίτι), Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Φόρστερ (Σαουθάμπτον)
Αμυντικοί: Στόουνς (Έβερτον), Μπέινς (Έβερτον), Φιλ Τζόουνς (Μάν. Γιουν.), Κέιχιλ (Τσέλσι), Γιαγκέλκα (Έβερτον), Ντάνι Ρόουζ (Τόττεναμ), Τσέιμπερς (Άρσεναλ)
Μέσοι: Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Κόλμπακ (Νιούκαστλ), Ντελφ (Άστον Βίλλα), Μίλνερ (Μάν. Σίτι), Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Τάουνσεντ (Τόττεναμ)
Επιθετικοί: Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ρούνεϊ (Μάν. Γιουνάιτεντ), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ), Λάμπερτ (Λίβερπουλ).


ΝΟΡΒΗΓΙΑ (53η): Ο Περ-Ματίας Χόγκμο επέλεξε ένα αρκετά νεανικό σύνολο για το σημερινό φιλικό, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Euro (Ιταλία, Μάλτα, Νορβηγία, Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Κροατία), όπου ξεκινάει με την δύσκολη δοκιμασία στο Όσλο κόντρα στην Ιταλία. Η προετοιμασία ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα, όπου αντιμετώπισε στη Νορβηγία τα Η.Α.Ε., μένοντας στο 0-0. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία της στα 4 τελευταία φιλικά. Ο Χόγκμο πάντως δεν θα πρέπει να αισθάνεται καλά στη θέση, αφού εδώ και ένα χρόνο που κάθεται στον πάγκο της ομάδας, μετράει μόλις μία νίκη σε 10 αγώνες (1-4-5), επίσημους και μη. Ο ίδιος πάντως μίλησε για καλά αποτελέσματα από τότε που ανέλαβε, δεδομένου ότι έχει παίξει σε κάποια από αυτά μόνο με παίχτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ σε άλλα αντιμετώπισε μεγαλύτερες ομάδες. Σήμερα πάντως κάλεσε ότι καλύτερο υπάρχει. Χωρίς αξιόλογες απουσίες, εκτός των αμυντικών Χάνγκελαντ (Κρίσταλ Πάλας), Ρουντ (Οντένσε), των μέσων Γκρίντχαϊμ (Βαλερένγκα), Μπράατεν (Κοπεγχάγη), Βολφ Έικρεμ (Κάρντιφ) και των επιθετικών Αμπντελαουέ (Στουτγάρδη), Χούσεκλεπ (Μπραν). Εκτός έμεινε και ο εξαιρετικός 15χρονος Όντεγκαρντ (Στρομσγκόντσετ), ο οποίος ξεκίνησε βασικός στο τελευταίο φιλικό με τα Η.Α.Ε. Στην αποστολή ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού Ελαμπντελαουί. Underτα 5 τελευταία κόντρα στην Αγγλία, nogoalτα 4 πιο πρόσφατα.

Τελευταία 5: 0-3-2

Τερματοφύλακες: Γιάρσταϊν (Χέρτα), Νίλαντ (Μόλντε), Χάνσεν (Οντ)
Αμυντικοί: Χέγκλι (Κοπεγχάγη), Νόρντβεϊτ (Γκλάντμπαχ), Φόρεν (Μόλντε), Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), Λίνες (Μόλντε), Χέντεσαντ (Μπράουνσβαϊγκ), Χάγκεν (Οντ), Μπέργκε (Μπρόντμπι), Περ Έγκιλ Φλο (Μόλντε)
Μέσοι: Πέντερσεν (Ρόζενμποργκ), Γιένσεν (Καϊζερσλάουτερν), Σκιέλμπρεντ (Χέρτα), Τετέι (Νόριτς), Γιόχανσεν (Σέλτικ), Κόνραντσεν (Ρεν), Ντέλι (Κάρντιφ), Σάμουελσεν (Οντ), Μοχάμεντ Ελιουνούσι (Μόλντε)
Επιθετικοί: Ταρίκ Ελιουνούσι (Χόφενχαϊμ), Κινγκ (Μπλάκμπερν), Όλα Καμαρά (Αούστρια Βιέννης), Νίλσεν (Μπράουνσβαϊγκ)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να στηρίξουμε τον άσο στο 1.45, με μία ομάδα που έχει συνηθίσει την αποτυχία και σήμερα παρουσιάζεται αρκετά διαφορετική. Περιμένουμε οι Σκανδιναβοί να μη φοβηθούν και να προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα, με την άμυνα της Αγγλίας να μη γεμίζει το μάτι. Γκολ-γκολ στο 2.10 (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση