» » » » » » Προβλέψεις Πάμε στοίχημα Πριμέρα Ντιβιζιόν: Προβάδισμα λόγω έδρας


suso-almeria22.00 ΑΛΜΕΡΙΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Προϊστορία: 4-3-4
Πέρυσι: –

ΑΛΜΕΡΙΑ: Μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών, η Αλμερία αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα είχε φιλοξενήσει την Εσπανιόλ για το ισόπαλο 1-1, ενώ πριν την διακοπή για της εθνικές ομάδες είχε ηττηθεί στην Μαδρίτη από την Χετάφε με 1-0, γκολ που δέχθηκε στο 29′ της αναμέτρησης. Σαφώς και απέναντι στη νεοφώτιστη Κόρδοβα αποσκοπεί στο πρώτο τρίποντο της σεζόν, αφού στην συνέχεια ακολουθούν πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια με Σοσιεδάδ εκτός και Λα Κορούνια εντός. Κομπλέ η αποστολή.


Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 0-1-1


ΚΟΡΔΟΒΑ: Όπως και η σημερινή της αντίπαλος έτσι και η Κόρδοβα δεν έχει χαμογελάσει ακόμη φέτος. Δεν είχε πάντως και εύκολο ξεκίνημα, αφού αρχικά ηττήθηκε αναμενόμενα στο «Μπερναμπέου» από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0, ενώ την δεύτερη αγωνιστική έφερε 1-1 εντός με την Θέλτα. Είχε μείνει πίσω στο σκορ στο 52′, όμως απάντησε άμεσα με τον Φέντε στο 60′. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι η παραγωγή φάσεων λόγω και της περιορισμένης δυναμικότητας στο ρόστερ της και θα δώσει μεγάλη μάχη μέσα στην χρονιά για να παραμείνει στη Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 0-1-1

Προβλέψεις Πάμε στοίχημα: Πιο έμπειρη η Αλμερία και λόγω της έδρας έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Κρατάμε τον άσο στην τιμή του 2,00 από την Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση