» » » » » » » Στοίχημα Προβλέψεις Πρέμιερ Λιγκ: Σε παλιά λημέρια ο Φέρντιναντ



Φέρντιναντ18:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΠΡ
Προϊστορία: 27-10-6
Πέρυσι: –
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ούτε η τρίτη φορά ήταν αρκετή για τη Γιουνάιτεντ να φτάσει στην πρώτη της νίκη, μένοντας στο εκτός έδρας 0-0 με την Μπέρνλι. Γλίτωσε από δοκάρι σε φάουλ μόλις στο 3’ και αλλά μέχρι το τέλος δεν υπήρχαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τη Γιουνάιτεντ να προσπαθεί αλλά να μη μπορεί . Εκτός από τις τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1), η Γιουνάιτεντ μετράει και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την ΜΚ Ντονς με 0-4 στο Λιγκ Καπ. Πάντως για κάθε αποτυχία η διοίκηση κρύβει μία «έκπληξη» (μεταγραφή) για τους ανήσυχους οπαδούς της, και αυτή τη φορά σίγουρα τους εντυπωσίασε, φέρνοντας στο Μάντσεστερ τον Φαλκάο, ως δανεικό με οψιόν αγοράς 55 εκατ. ευρώ. Έτοιμος για ντεμπούτο, αφού είχε ήδη παίξει με τη Μονακό παιχνίδια. Πολλές οι αλλαγές επί εποχής φαν Χάαλ για τη Μάντσεστερ, αλλά ακόμα δεν έχει δείξει ότι υπάρχει η χημεία που θέλει να περάσει ο Ολλανδός τεχνικός. Αήττητη από την ΚΠΡ στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις τους (11-3-0). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Σμόλινγκ (2 συμμ.), Τζόουνς (3 συμμ.), ο αμυντικός χαφ Κάρικ και ο δεξιός μέσος Λίντγκαρντ (1 συμμ.). Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Ράφαελ, ο αριστερός μπακ Σο και ο κεντρικοί μέσοι Φελαϊνί (1 συμμ.), Αντέρ Χερέρα (1 συμμ.).

Εντός: 0-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 1-2-2

ΚΠΡ: Έσπασε το ρόδι και κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο, επικρατώντας εντός έδρας της Σάντερλαντ με 1-0. Είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Όστιν στα πρώτα λεπτά, με τη μπάλα να σώζεται πάνω στη γραμμή, ενώ λίγο αργότερα ένα πολύ δυνατό σουτ του Φερ έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σε κόρνερ, ο Φερ έπιασε την αρχική κεφαλιά και ο Όστιν με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο φετινό γκολ της ΚΠΡ. Στην επανάληψη έδωσε πολλούς χώρους στη Σάντερλαντ, αλλά τελικά κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, πρώτη στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά από 11 αγώνες (0-2-9). Ικανοποιημένος ο Ρέντναπ από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αλλά όχι και στην επανάληψη, όπου η ομάδα του οπισθοχώρησε περισσότερο από όσο χρειαζόταν. Διαθέτει πολύ καλό υλικό, αλλά όπως και πρόπερσι δεν μπορεί να αποδώσει τα ανάλογα στο γήπεδο. Το πρόβλημα στο γκολ θα είναι πονοκέφαλος για τον Ρέντναπ, αφού εκτός από τις αδυναμίες που βγάζει μέχρι τώρα, έχασε και τον Ρεμί (Τσέλσι). Πρόσωπο του αγώνα σήμερα ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος της Γιουνάιτεντ, μετά από 12 χρόνια θητείας στους «μπέμπηδες» Εκτός οι κεντρικοί μέσοι Φαουρλίν, Μπάρτον (3 συμμ.).
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 0-4
Τελευταία 5: 1-0-4

Στοίχημα Προβλέψεις: Η ΚΠΡ μπορεί να έκανε σεφτέ, αλλά ακόμα με τίποτα δε μπορούμε να την εμπιστευτούμε κόντρα στη Γιουνάιτεντ, που θα ψάξει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη. Πολύ χαμηλά ο άσος (1.25 Bet8.gr), με την εικόνα που μας έδωσε η ΚΠΡ, μπορεί να έρθει χωρίς να καταφέρει να σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ. Νο goal στο 1.65 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση