» » » » » » » » Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Με υπηρεσιακό η Ξάνθη


Ξάνθη16:00 ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Προϊστορία (από 1994): 11-3-4
Πέρυσι: ΞΑΝΘΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-1
ΞΑΝΘΗ: Χορταστικό το ματς με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, όπου προηγήθηκε με τον Σολτάνι, μετά από λάθος της άμυνας των Γιαννιωτών. Στο τελευταίο 20λεπτο το ματς πήρε φωτιά, με τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει στο 71’, ο Σολτάνι να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό στο 76’ σε στημένη φάση και τους γηπεδούχους να απαντάνε άμεσα, για να διαμορφώσουν το τελικό 2-2 στο 79’. Αρκετά τα αμυντικά κενά για την Ξάνθη, όπως είχε συμβεί και με το ματς με τη Βέροια (2-3). Παρελθόν αποτέλεσε αμέσως μετά τον αγώνα ο Σάκης Τσιώλης με κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του, που δήλωσε ότι ο λόγος είναι οι διαφορές φιλοσοφίας με τη διοίκηση, με τις φήμες να θέλουν να είναι ενοχλημένος από τον έντονο παρεμβατικό ρόλο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος του έκανε συστάσεις για τους παίχτες που χρησιμοποίησε.
Αντικαταστάτης του ο μέχρι πρότινος βοηθός του Νίκος Νεντίδης, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι ο πρώτος στη λίστα για την κάλυψη της θέσης. Αήττητος από τον Λεβαδειακό στις 9 τελευταίες φορές που τον φιλοξένησε (8-1-0). Over τα 6 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Πιθανότατα να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Κλέιτον. Εκτός ο αριστερός μέσος Γουάλας (2 συμμ.). Τιμωρημένος ο νεοαποκτηθέντας μεσοεπιθετικός Ομπόντο (3 συμμ./1 γκ.), που ξεκίνησε πολύ καλά. Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Τριάδης.
Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 1-2-2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Βρέθηκε πίσω στον αγώνα με τον Πανθρακικό στο 11’, με τον Βούκσεβιτς να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε στημένη φάση, στο 36’. Καλύτερος στην επανάληψη, αλλά χωρίς να καταφέρει να το εκμεταλλευτεί, μένοντας για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη. Πρόβλημα με το γήπεδο στη Λειβαδιά, με τη διοίκηση να μην καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις στον Δήμο και να μην τηρεί τους κανόνες λειτουργίας. Κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο εντός με την Κέρκυρα θα το δώσει κανονικά στη Λειβαδιά, αλλά μετά θα πρέπει να τα βρει εκ νέου με τον Δήμο. Τραγικές οι εκτός έδρας εμφανίσεις για τον Λεβαδειακό από πέρυσι, που τελείωσε χωρίς διπλό και μόλις ένα βαθμό (0-1-16), συνολικά 18 ήττες σε 19 εξόδους. Γκολ-γκολ και τα τρία φετινά παιχνίδια, 6 σερί μαζί με τα περσινά. Μεγάλη μεταγραφική κίνηση για τον Λεβαδειακό, που απέκτησε τον Μιχάλη Σηφάκη από τον Ατρόμητο. Εκτός ο αμυντικός χαφ Μαχαίρας (1 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Ρουμπέν Γκόμεζ
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 1-2-2
Πρόταση Στοίχημα: Και οι δύο ομάδες θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με τις εκτός έδρας επιδόσεις του Λεβαδειακού να μην εμπνέουν να στηρίξουμε τη δική του πρώτη. Παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της η Ξάνθη, ίσως η απομάκρυνση Τσιώλη να της βγει σε καλό. Ρίσκο με τον άσο στο 2.05 (Stoiximan).




18:15 ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Προϊστορία (από 2006): 4-3-6
Πέρυσι: ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0
ΟΦΗ: Πήγε με πολλές απουσίες στο Καραϊσκάκη και χρωστάει πολλά… στην Ατλέτικο, χάρη της οποίας το σκορ έμεινε στο 3-0. Με αυτογκόλ-λόμπα του Αντελεγέ το 0-1, άντεξε στην πίεση αλλά στο 44’ δέχτηκε και δεύτερο, στο 54’ ο Ολυμπιακός κλείδωσε το ματς και από κει και πέρα ο ρυθμός έπεσε, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, χάρη στην οποία ο ΟΦΗ γλίτωσε από πιο βαριά ήττα. Δεύτερη άσχημη εμφάνιση για τους Κρητικούς, που έχασαν δίκαια και από τη Βέροια στην πρώτη αγωνιστική, έχοντας μόνο ένα τρίποντο από την οριακή νίκη στην πρεμιέρα επί του Παναιτωλικού. Τα προβλήματα ωστόσο είναι και εξωαγωνιστικά, αφού δεν αδειοδοτήθηκε και τον Ιανουάριο θα μπορεί να κάνει μεταγραφές μόνο ελλήνων παιχτών κάτω των 24 ετών και μόλις ένα άνω. Επιπλέον θα κάνει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99, αφού είναι από τους πλέον υπερχρεωμένους συλλόγους στο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της ορθής λειτουργίας του. Απέκτησε τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό Γκιόργκι Μερεμπασβίλι (Σπάρτακ Τσχινβάλι) και τον γνωστό 30χρονο Ισπανό κεντρικό μέσο Απόνιο (Λας Πάλμας, Σαραγόσα, Μάλαγα). Η περσινή νίκη επί του Ατρόμητου ήταν η πρώτη μετά από ένα κακό σερί κόντρα στους Περιστεριώτες σε αγώνες πρωταθλήματος (0-2-5). Διαθέσιμος ο μοναδικός αξιόλογος επιθετικός της ομάδας, Αντώνης Πετρόπουλος. Εκτός ο αριστερός μπακ Μιλιάζες (2 συμμ.), ο δεξιός μπακ Αρτόλα (1 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Ραζάκ (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Σίσιτς.
Εντός: 1-0-1
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 1-0-4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Φυτανίδη να ανοίξει το σκορ στο 14’ και ήταν ο μοναδικός που είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση ένα σουτ του Παναιτωλικού στο 8’. Στην επανάληψη δεν έπιασε ανάλογη απόδοσή, με τους ρόλους να αντιστρέφονται και τον Τσενάμο να πραγματοποιεί δύο μεγάλες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν, ενώ ο Παναιτωλικός είχε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να φύγει με τη νίκη. «Τυχεροί που δε χάσαμε» δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος, που κρατάει μόνο την εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αν και δεν έδειξε ιδιαίτερα απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Παρέμεινε έτσι αήττητος και στην 3η αγωνιστική, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Προπονήθηκε για πρώτη φορά ο μέσος Αγκουάζι. Εκτός ο κεντρικός μέσος Μπρίτο (2 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί μέσοι Μπάλλας (2 συμμ.), Δημούτσος (3 συμμ.), ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 3-1-1
Πρόταση Στοίχημα: Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση ο Ατρόμητος, αλλά η έδρα και η ανάγκη του ΟΦΗ για βαθμούς θα παίξουν το ρόλο τους. Κάποια στιγμή θα δεχτεί γκολ η ομάδα του Παράσχου, ενώ και η αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ δεν είναι και για βραβείο. Γκολ-γκολ στο 2.00 (Nokibet.gr).




20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ
Προϊστορία: 10-2
Πέρυσι (από 1996): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 0-5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μαγική ευρωπαϊκή βραδιά την Τρίτη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε της πρωταθλήτριας Ισπανίας και περσινής φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2 στο Καραϊσκάκης. Προηγήθηκε με δυνατό συρτό σουτ του Μαζουακού, ενώ ο Αφελλάι έκανε το 2-0, μετά από προσποίηση του Μήτρογλου, που βγήκε με την εύνοια της τύχης. Οι Ισπανοί μείωσαν στο 38’, αλλά ο Μήτρογλου επέστρεψε στα γκολ, κάνοντας το 3-1 στο 73, με την Ατλέτικο απλά να μειώνει στο τελικό 3-2 στο 86’. Είχε προηγηθεί η «προπόνηση» κόντρα στον ΟΦΗ με 3-0, σκορ που διαμορφώθηκε νωρίς (Αντελεγέ αυτ. 3’, Ντουρμάζ 44’, Ντομίνγκεζ 54’), με την ομάδα να κάνει διατήρηση δυνάμεων στο υπόλοιπο του αγώνα. Μετράει 8 σερί νίκες εις βάρος της Βέροιας, διάστημα στο οποίο έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σιόβας, ο μεσοεπιθετικός Ντοσεβί (2 συμμ.) και ο εξτρέμ Γκαζαριάν (1 συμμ.)
Εντός: 2-0-0
Γκολ: 6-1
Τελευταία 5: 3-1-1
ΒΕΡΟΙΑ: Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Βέροια, που επικράτησε της άλλης ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος, Κέρκυρα, εντός έδρας με 2-1. Δέχτηκε το γκολ μόλις 41 δευτερόλεπτα από την έναρξη, απείλησε για πρώτη φορά μόλις στο 25’, αλλά 4 λεπτά αργότερα, μετά από λάθος έξοδο του Σέτκους, ο Κάμπορα έκανε με πλασέ το 1-1. Με εξαιρετική κίνηση του Ντουμίτρου κατάφερε να γυρίσει το ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες μέχρι το τέλος, αλλά τη Βέροια να δείχνει να το ελέγχει. Έκανε έτσι το 3 στα 3, πραγματοποιώντας έτσι το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία, μένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή. Μετράει 5 σερί νίκες και αήττητο 7 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα (6-1-0). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Βούκιτς, αμφίβολος ο περσινός δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, Μπεν (2 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 4-0-1
Πρόταση Στοίχημα: Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και κούραση από την υπερπροσπάθεια ο Ολυμπιακός. Ανεβασμένη και η Βέροια, που με τα όσα μας έχει δείξει ως τώρα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, ενώ δείχνει να αρέσκεται και σε ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Στο 2.30 το γκολ-γκολ (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση