» » » » » » » » Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Με… ευρωπαϊκό αέρα ο ΠΑΟΚ



19:30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ
Προϊστορία (από 2011): 1-1-2
Πέρυσι: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αν και έκανε κακό πρώτο μέρος στο Περιστέρι, έχοντας μόλις ένα σουτ με τον Θεοδωρίδη στο 8’ και γλιτώνοντας τουλάχιστον σε 3 περιπτώσεις, ανέβασε στροφές στην επανάληψη, αλλά είχε απέναντί του τον εξαιρετικό Τσενάμο, που είπε όχι σε δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 92’ είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη, με τον Κόρμπο να στέλνει απελπιστικά εκτός πλασέ προ κενής εστίας. Δεύτερο ισοπαλία για τους Αγρινιώτες, μετά το δίκαιο 1-1 με τον Ολυμπιακό, που έδειξε καλά στοιχεία και πάλι, αν και παραμένει χωρίς νίκη για Τρίτη αγωνιστική (0-1 στον ΟΦΗ στην πρεμιέρα). Under και τα τρία φετινά, συνολικά μετράει 9 σερί στο πρωτάθλημα, υπολογίζοντας και τα περσινά. Εκτός ο δεξιός μέσος Βιγιαφάνες (1 συμμ.).


Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 1-3-1


ΠΑΟΚ: Στα 6 γκολ τελικά σταμάτησε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ, κάνοντας έτσι ονειρικό ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Πήρε προβάδισμα μόλις στο 4’ με αυτογκόλ του Νίκολιτς, λίγο πριν πιάσει την κεφαλιά ο Τζιόλης, στη συνέχεια ανέλαβε ο Αθανασιάδης, που σημείωσε τρία γκολ μέσα σε 17 λεπτά (11’, 16’, 28’), ενώ το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα πέτυχε ο Δ. Παπαδόπουλος στο 50’. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το γκολ της τιμής στο 80’, με τον Τζανδάρη να κλείνει το χορό των γκολ στις καθυστερήσεις, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ. Ιστορικό το ματς για τον ΠΑΟΚ, αφού με το 6-1 ισοφάρισε τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή του νίκη (Πρίμπραμ), ο Αθανασιάδης σημείωσε το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του Γιουρόπα και έγινε ο πρώτος παίχτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη που πετυχαίνει χατ-τρικ. Επίσης, 70 συμμετοχές σημείωσε ο Σαλπιγγίδης στο Γιουρόπα και έγινε έτσι ο τρίτος παίχτης στη σχετική λίστα της διοργάνωσης. Τείνουν να γίνουν χαρακτηριστικό του φέτος οι μεγάλες νίκες με πολλά γκολ, μετά το χλιαρό ξεκίνημα με Ζιμπρού (0-1) και Καλλονή (1-1 εντός), αφού πριν τη Ντιναμό, είχε επικρατήσει με 4-0 των Ζιμπρού, Πλατανιά (εκτός), ενώ στο τελευταίο για το πρωτάθλημα είχε πολύ εύκολο έργο κόντρα στη Νίκη Βόλου, της οποίας επικράτησε άνετα στην Τούμπα με 3-0 (Αθανασιάδης 22’, Περέιρα 47’, Μακ 80’). Χαμηλούς τόνους πάντως κράτησε ο Αναστασιάδης, στην προσπάθεια να μην πάρουν αέρα τα μυαλά των παιχτών τους, ζητώντας τους να είναι πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι σήμερα στο Αγρίνιο. Εκτός ο Τζαβέλας (3 συμμ.) και ο δεξιό μπακ Κωνσταντινίδης.
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 4-0
Τελευταία 5: 4-1-0
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Μεγάλη ευχέρεια στο γκολ ο ΠΑΟΚ, που μπορεί να βοηθήσει να έχουμε ακόμα ένα ματς με πολλά γκολ, το πρώτο του Παναιτωλικού μετά από καιρό. Over στο 2.30 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση