» » » » » » Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή


Αργεντινή21:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Προϊστορία: 7-5-9

Γήπεδο: ESPRITArena (Ντίσελντορφ)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (1η): Το πρώτο της φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το επόμενο Euroδίνει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία, που μετά το θρίαμβο στη Βραζιλία, όπου νίκησε στην παράταση την Αργεντινή, καλείται να την αντιμετωπίσει και πάλι στο σημερινό φιλικό. Απουσία αποτελεί ο αρχηγός της ομάδας, Φίλιπ Λαμ, που μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποφάσισε την απόσυρσή του από τη διεθνή δράση. Ο Γιόακιμ Λεβ ανακοίνωσε ότι ο Σβαϊνστάιγκερ θα είναι  νέος αρχηγός, Τον ίδιο δρόμο με τον Λαμ ακολούθησαν και ο κεντρικός αμυντικός Περ Μερτεσάκερ, αλλά και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ, Μίροσλαβ Κλόζε. Στην ομάδα επέστρεψαν οι Μάρκο Ρόις και Μάριο Γκόμεζ, ενώ ένα από τα πολλά νέα πρόσωπα είναι ο κεντρικός αμυντικός της Στουτγάρδης, Αντόνιο Ρέντριγκερ.
Κλήθηκε ο Εζίλ, ο οποίος πιθανότατα δε θα πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα, για να είναι έτοιμος στον αγώνα με τη Σκωτία τη Δευτέρα για τα προκριματικά του Euro 2016. Αήττητη για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο η Γερμανία, σε επίσημα και μη (13-5-0). Στα τελευταία 29 παιχνίδια της έχει χάσει μόνο δύο φορές, μία από τις ΗΠΑ και άλλη μία σε φιλικό από την Αργεντινή (15/08/12, 1-3).

Τελευταία 5: 5-0-0

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Βάιντερφελερ (Ντόρτμουντ), Ζίλερ (Αννόβερο)
Αμυντικοί: Μπόατενγκ (Μπάγερν), Χιούμελς (Ντόρτμουντ), Σάλκε Χέβεντες (Σάλκε), Γκίντερ (Ντόρτμουντ), Ντουρμ (Ντόρτμουντ), Ρέντριγκερ (Στουτγάρδη)
Μέσοι: Γκρόσκροϊτζ (Ντόρτμουντ), Εζίλ (Άρσεναλ), Μίλερ (Μπάγερν), Κρόος (Ρεάλ), Κεντίρα (Ρεάλ), Ρόις (Ντόρτμουντ), Ντράξλερ (Σάλκε), Κράμερ (Γκλάντμπαχ), Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Γκέτσε (Μπάγερν)
Επιθετικοί: Γκόμεζ (Φιορεντίνα), Ποντόλσκι (Άρσεναλ), Σίρλε (Τσέλσι)


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (2η): Με νέο προπονητή πορεύεται η Αργεντινή, με τον Αλεχάντρο Σαμπέλα να παραδίδει την σκυτάλη στον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Χεράρδο Μαρτίνο. Ο Μαρτίνο που δε θέλει να δώσει τον τόνο της εκδίκησης ή της ρεβάνς για τον χαμένο τελικό στο τελευταίο Μουντιάλ, κάλεσε μαζί του την ίδια ακριβώς ομάδα με τον προκάτοχό του, με ελάχιστες νέες προσθήκες (Μπασάντα, Λαμέλα, Ρικάρντο Άλβαρεζ). Ο αγώνας μπορεί να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αλλά τα αργεντίνικα μέσα μόνο έτσι δεν το βλέπουν, αφού όλοι οι τίτλοι μιλούσαν για εκδίκηση. Η πιο ηχηρή απουσία είναι φυσικά αυτή του Μέσι, ο οποίος είναι τραυματίας. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα 5 τελευταία και στα 6 από τα 7 πιο πρόσφατα φιλικά που έδωσε. Η Αργεντινή δεν έχει χάσει στα πέντε τελευταία φιλικά κόντρα στη Γερμανία (4-1-0), στα επίσημα όμως οι Γερμανοί έχουν τον πάνω χέρι, με προκρίσεις στους «8» στα Μουντιάλ 2006 (1-1, 2-4 πέναλτι) και 2010 (0-4) και φυσικά στο μεγάλο τελικό της Βραζιλίας (0-1).

Τελευταία 5: 4-0-1

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Σαμπντόρια), Αντούχαρ (Νάπολι)
Αμυντικοί: Γκαράι (Ζενίτ), Καμπανιάρο (Ίντερ), Ζαμπαλέτα (Μάν. Σίτι), Ντεμικέλις (Μάν. Σίτι), Ρόχο (Μάν. Γιουν.), Φεντερίκο Φερνάντεζ (Σουόνσι), Μπασάντα (Φιορεντίνα)
Μέσοι: Γκάγκο (Μπόκα), Μπίλια (Λάτσιο), Ντι Μαρία (Μάν. Γιουν.), Πέρεζ (Μπενφίκα), Μάξι Ροντρίγκεζ (Νιούελς Ολντ Μπόις), Αουγκούστο Φερνάντεζ (Θέλτα), Χαβιέ Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Ρικάρντο Άλβαρεζ (Σάντερλαντ), Λαμέλα (Τόττεναμ), Γκαϊτάν (Μπενφίκα)
Επιθετικοί: Ιγκουαΐν (Νάπολι), Αγκουέρο (Μάν. Σίτι), Λαβέτσι (ΠΣΖ)

Πρόταση Στοίχημα: «Δυσκοίλια» ομάδα η Αργεντινή και ας έφτασε μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ. Η εποχή είναι περίεργη για όλους τους παίχτες που βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά η Γερμανία μπορεί να πάρει ακόμα μία νίκη κόντρα στους Λατινοαμερικάνους. Άσος στο 1.93 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση