» » » » » » » » » Στοίχημα Λιγκ Καπ: Απειλούνται τα αήττητα των Άρσεναλ, Έβερτον




21:45 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Προϊστορία: 37-21-16
ΑΡΣΕΝΑΛ: Με ένα ξέσπασμα μετά το 30’, κατάφερε να σκοράρει 3 φορές μέσα σε 6 λεπτά και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας της Άστον Βίλλα με 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το 20’, όπου χρειάστηκε η επέμβαση του Τσέζνι. Στο 32’ όμως ξεκίνησε το πάρτι, όταν ο Γουέλμπεκ έβγαλε μόνο τον Εζίλ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για να κάνει το 1-0. Ενάμιση λεπτό αργότερα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Εζίλ έδωσε έτοιμο γκολ στον Γουέλμπεκ, ενώ από αυτογκόλ του Σισοκό σε χαμένη μπαλιά του Γκιμπς γράφτηκε το τελικό σκορ. Μόνες αήττητες στο πρωτάθλημα μαζί με την Τσέλσι (2-3-0). Συνολικά τρέχει αήττητο 10 αγωνιστικών (7-3-0). Την προηγούμενη εβδομάδα είχε και ευρωπαϊκό αγώνα, όπου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Ντόρτμουντ, με 0-2 στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το Σάββατο υποδέχεται την Τόττεναμ, στο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι. Αήττητη στα 9 τελευταία κόντρα στη Σαουθάμπτον (5-4-0).
Εξαιρετική η παράδοσή της όταν την υποδέχεται, έχοντας χάσει μία φορά το 1987 και άλλη μία το 1968! Από το ’87 μετράει αήττητο 18 αγώνων που την υποδέχεται (14-4-0). Εκτός ο αριστερός μπακ Μονρεάλ (4 συμμ./1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (4 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Γκνάμπρι και οι επιθετικοί Ζιρού (2 συμμ./1 γκ.), Σανόγκο (2 συμμ.), Γουόλκοτ.
Τελευταία 5: 2-2-1
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τους «Άγιους», που έφυγαν με το διπλό από το Σουόνσι, επικρατώντας με 1-0. Καθοριστική για την εξέλιξη του ματς η κόκκινη που δέχτηκε ο Μπόνι για φάουλ πάνω στον Γιοσίντα στο 39’, που διευκόλυνε αρκετά το έργο της. Βρήκε περισσότερους χώρους στην επανάληψη και με προσπάθεια του Γουανιάμα, μετά από πάσα του εξαιρετικού Πελέ, σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 80’. Πελέ και Τάντιτς δείχνουν σε μεγάλα κέφια, με τον Κούμαν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για το ξεκίνημα στη νέα του ομάδα, με τα αρκετά νέα πρόσωπα. Εκτός από την ήττα στην πρεμιέρα στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ (1-2), δεν έχει στα υπόλοιπα 4 (3-1-0), ανεβαίνοντας στη 2η θέση, έχοντας και την καλύτερη αμυντική λειτουργία μέχρι τώρα (3). Στο ενδιάμεσο είχε πάρει την πρόκριση στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ, επικρατώντας της Μίλγουολ εκτός έδρας με 2-0, παίζοντας με μόλις 3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα, ίσως και με λιγότερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, τόσο λόγο του ονόματος του αντιπάλου, όσο και γιατί η καλή εικόνα της μέχρι σήμερα θα της έχει ανοίξει την όρεξη για καλύτερα πράγματα. Το Σάββατο υποδέχεται την ΚΠΡ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Άλντερβεϊρλεντ (1 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ίσγκροουβ (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Τζέι Ροντρίγκεζ, Γκάλαχερ.
Τελευταία 5: 4-1-0
Πρόταση Στοίχημα: Ο Βενγκέρ σπάνια παίζει με βασικούς στα κύπελλα, πόσο μάλλον στο Λιγκ Καπ, που είναι το σήμα κατατεθέν του. Οι απουσίες ωστόσο σε κάποιες θέσεις δεν του επιτρέπουν ριζικές αλλαγές. Πολύ καλή η εικόνα από τη Σαουθάμπτον. Δεδομένου ότι περιμένουμε ανταγωνιστικές ενδεκάδες, πηγαίνουμε με το γκολ-γκολ (1.55 bet8.gr).



21:45 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Προϊστορία: 0-2-9
ΣΟΥΟΝΣΙ: Δεύτερη σερί ήττα για τους Ουαλούς, που ηττήθηκαν αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον με 0-1. Δημιούργησε λίγες καλές φάσεις και σαν να μην έφτανε αυτό είδε τον Μπόνι να αποβάλλεται στο 39’, ο οποίος κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να δεχθεί δύο κίτρινες. Η πλάστιγγα έγειρε εμφανώς υπέρ της Σαουθάμπτον, που ήταν η μόνο που πίεζε και τελικά πήρε τη νίκη με γκολ στο 80’. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα από την Τσέλσι. Απότομη προσγείωση για τη Σουόνσι, που σταμάτησε τη ρέντα που είχε, με 4 σερί νίκες σε πρωτάθλημα (3) και Λιγκ Καπ, ενώ ήταν το πρώτο φετινό της παιχνίδι όπου δε δημιούργησε τίποτα καλά στον επιθετικό τομέα. Ο Μονκ ετοιμάζει αλλαγές σήμερα, με το Λιγκ Καπ να είναι σίγουρα μέσα στους στόχους της ομάδας. Το έζησε άλλωστε και ο ίδιος ως παίχτης δύο χρόνια πριν, όταν η Σουόνσι κατέκτησε το τρόπαιο, το πρώτο στην ιστορία της, που οδήγησε την ομάδα και για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ζόρντι Άματ (4 συμμ.), ο δεξιός μπακ Τιεντάλι (2 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μπρίτον και ο επιθετικός Ντόνελι.
Τελευταία 5: 3-2-0
ΕΒΕΡΤΟΝ: Προδόθηκε ακόμα μία φορά από την άμυνα της και κατάφερε να χάσει από τη Κρίσταλ Πάλας, που μέχρι τότε δεν είχε καμία νίκη, εντός έδρας με 2-3. Προηγήθηκε με τον Λουκάκου μόλις 9 λεπτά στο παιχνίδι, στο 29΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Όσμαν, αλλά στην επόμενη φάση ο Χάουαρντ ανέτρεψε τον ΜακΆρθουρ εντός περιοχής, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν με πέναλτι. Ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ετο’ο αυτή τη φορά στην αρχή της επανάληψης, αλλά η Κρίσταλ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 54’, μετά από άστοχη έξοδο του Χάουαρντ. Παρότι συνέχισε να έχει τον έλεγχο, κατάφερε και δέχτηκε τρίτο στο 69’, με τον Όσμαν να κερδίζει πέναλτι στο 83’, με το οποίο γράφτηκε το τελικό, αν και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις. Έχασε έτσι ένα ματς που είχε 68% κατοχή και δέχθηκε συνολικά 4 σουτ! Παρατάχθηκε με εναλλακτική επιθετική τριπλέτα, αφού πρώτη φορά είδαμε στο αρχικό σχήμα μαζί Ετο’ο, Λουκάκου και Ατσού. Αυτό που προβληματίζει πάντως τον Μαρτίνεθ είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας φέτος, που πέρυσι είχε την τρίτη καλύτερη στην Πρέμιερ, πίσω από Τσέλσι και Άρσεναλ, ενώ φέτος έχει δεχτεί για την ώρα 13 γκολ, τα μισά (σχεδόν) βέβαια από την Τσέλσι στο επικό 3-6. Μόνο κόντρα στην αδύναμη επιθετικά Γουέστ Μπρομ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στους πέντε αγώνες πρωταθλήματος. Την Πέμπτη είχε και αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου τα «ζαχαρωτά» συνδύασαν την επιστροφή τους στην Ευρώπη με άνετη νίκη επί της Βόλφσμπουργκ στο Γκούντισον Παρκ. Αυτογκόλ το 1-0, με σουτ του Κόλμαν στις καθυστερήσεις έκλεισε το ημίχρονο με 2-0, 3-0 ο Μπέινς με ανύπαρκτο πέναλτι (φάουλ εκτός περιοχής) και ο Μιραλάς σε αντεπίθεση στο 89’ σημείωσε 4ο. Ούτε εδώ πάντως γλίτωσε το γκολ, αφού οι Γερμανοί κατάφεραν να μειώσουν στο 94’. Αήττητη από τη Σουόνσι στις συνολικά 11 αναμετρήσεις τους (9-2-0, μία για το κύπελλο). Εκτός ο αριστερός φουλ μπακ Οβιέδο, ο αριστερός μέσος Πίενααρ (2 συμμ./1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Κόλμαν (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Μπάρκλεϊ και ο επιθετικός Αρούνα Κονέ.
Τελευταία 5: 2-1-2
Πρόταση Στοίχημα: Τα αποτελέσματα δεν έρχονται για την Έβερτον, αλλά επιμένουμε πως είναι καλή ομάδα. Για το πρωτάθλημα πάντως, γιατί το Λιγκ Καπ είναι ένας ιδιαίτερος θεσμός και οι ομάδες πολλές φορές παρουσιάζονται τελείως διαφορετικές. Ακόμα και με αλλαγές όμως, αμφότερες διαθέτουν υλικό για να δούμε εκατέρωθεν τέρματα. Γκολ-γκολ στο 1.62 (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση