» » » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ενισχυμένη η Βαλένθια


Valencia18.00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Προϊστορία: 15-9-16
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2-2

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: H αποβολή αντίπαλου ποδοσφαιριστή στο 28′ έκανα απλά τα πράγματα στην αναμέτρηση με την Μάλαγα στο «Μεστάγια», με την Βαλένθια να σημειώνει στην συνέχεια τρία γκολ για το τελικό 3-0. Ο Πάκο Αλκαθέρ άνοιξε το σκορ στο 31′, ενώ την σκυτάλη παρέλαβαν ο Παρέχο (45′) και Πιάτι (56′). Πρώτο τρίποντο για την Βαλένθια στην σεζόν, αφού είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 στην Σεβίλλη. Έκανε το «μπαμ» στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αποκτώντας από την Μάντσεστερ Σίτι τον φορ Νεγρέδο, ο οποίος λείπει σήμερα με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ απουσιάζει και ο μεσοεπιθετικός Ντε Πολ.


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 1-1-0

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Καθόλου καλή εμφάνιση απέναντι στην Σεβίλλη και δίκαιη εντός έδρας ήττα με 2-1. Στο 57′ έχανε με 2-0 και παρότι μείωσε άμεσα με τον Στουάνι στο 61′, δεν μπόρεσε να βρει και δεύτερη απάντηση για να αποφύγει την ήττα. Στην πρεμιέρα είχε φέρει ισοπαλία με την Αλμερία εκτός έδρας (1-1), ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Πουλήθηκε ο μέσος Νταβίντ Λόπεθ στην Νάπολι και τον αντικατάστησε με τον Κάνιας, που έπαιζε πέρσι στην Σουόνσι. Σταθερά εκτός ο στόπερ Μορένο.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 0-1-1

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Μια χαρά ρόστερ «έχτισε» η Βαλένθια και μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες της. Ο άσος στο 1,65 από την Playbet.




20.00 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΧΕΤΑΦΕ
Προϊστορία: 10-5-10
Πέρυσι: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΧΕΤΑΦΕ 3-0

ΣΕΒΙΛΛΗ: Με το διπλό απέδρασε από την Βαρκελώνη και την έδρα της Εσπανιόλ, κερδίζονται με 2-1. Οι Ανδαλουσιάνοι έπιασαν καλή απόδοση και σκόραραν με τον Μπάκα στο 34′ και Ιμπόρα στο 57′ και δεν αγχώθηκαν καθόλου με το γκολ της μείωσης στο 61′. Η Σεβίλλη, που είχε πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της το καλοκαίρι και τον προπονητή Ουνάι Έμερι να προσπαθεί να «δέσει» την ομάδα, η οποία ενισχύθηκε με την επιστροφή του Εμπιά, που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός από την ΚΠΡ. Λείπει ο βασικός τερματοφύλακας Μπέτο (1 συμ.). Επανέρχεται ο φορ Γκαμεϊρό.

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 1-1-0

ΧΕΤΑΦΕ: Χωρίς να είναι καλύτερη από την αντίπαλο της, η Χετάφε επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Αλμερία. «Χρυσκός» σκόρερ της ομάδας από την Μαδρίτη ο Αλβάρο Βάσκες στο 29′. Δύσκολη προμηνύεται η σεζόν για την Χετάφε, με τον προπονητή Κοσμίν Κόντρα να έχει περιορισμένων δυνατοτήτων ρόστερ στα χέρια του. Επίσης, κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον μέσο Πέδρο Λεόν και την διοίκηση, με τον ποδοσφαιριστή να μένει κατά πάσα πιθανότητα εκτός ομάδας. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Αλέξις (1 συμ.), Βαλέρα (2 συμ.).

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 1-0-1

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Σαφώς και το πλεονέκτημα είναι με το μέρος της Σεβίλλης, που έχει καλή ομάδα και αντιμετωπίζει την μέτρια Χετάφε. Άσος ημίχρονο, άσος τελικό και 2,08 στον Stoiximan.




22.00 ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Προϊστορία: 2-0-2
Πέρυσι: ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2-0

ΓΡΑΝΑΔΑ: Καλές εντυπώσεις άφησε τις δύο πρώτες αγωνιστικές η Γρανάδα, με τον έμπειρο προπονητή Καπαρός να αφήνει ήδη το στίγμα του. Αρκικά κέρδισε στην πρεμιέρα την Λα Κορούνια με ανατροπή 2-1, ενώ πριν την διακοπή έφερε εκτός έδρας 1-1 με αντίπαλο την Έλτσε. Αρκετά καλή στο δεύτερο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Φραν Ρίκο στο 82′, όμως δεν απέφυγε την ισοφάριση στο 90′. Τραυματίστηκε με την εθνική Μαρόκου ο επιθετικός Ελ Αραμπί (2 συμ.) και δεν υπολογίζεται για το σημερινό εντός έδρας ματς με την Βιγιαρεάλ.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-1-0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Χωρίς να αλλάξει το αγωνιστικό της προφίλ, συνεχίζει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και ότι βγει. Είχε τρία δοκάρια στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, όμως δεν άντεξε στο τέλος και δέχθηκε το γκολ της ήττας στο 82′ για το 1-0. Την πρώτη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Λεβάντε με 2-0, ενώ δίνει το παρόν στους ομίλους του Europa League, όπου την Πέμπτη φιλοξενείται στην Γερμανία και στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Τραυματίας ο χαφ Πέρες, ο στόπερ Γιόκιτς και ο μεσοεπιθετικός Τζιοβάνι Ντος Σάντος (2 συμ.).

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-0-1

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Ωραίο παιχνίδι αναμένεται και γιατί όχι να μην έχει πολλά γκολ. Κρατάμε το over 2,5 σε απόδοση 2,40 από την Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση