» » » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Ολλανδία: Ευκαιρία να ανασάνει η Φίτεσε



Vitesse-v-Ajax-Vitesse-s-Bertrand-Traore-C-vi_311610013.30 ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
Προϊστορία: 9-6-5
Πέρυσι: ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ 3-0

ΟΥΤΡΕΧΤΗ: Δεν έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό διπλό στο Ρότερνταμ επί της Φέγενορντ, χάνοντας πριν την διακοπή από την Χέρενφεν επίσης εκτός έδρας με 3-1. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα στο 3′, στο 54′ το 2-0, όμως η αντίδραση της ήρθε στο 91′ με μείωση από τον Γιάνσεν. Μάλιστα πρόλαβε να δεχθεί και τρίτο τέρμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Ουτρέχτη δείχνει ικανή για όλα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, κάτι που φαίνεται άλλωστε από τα αποτελέσματα της (2-0-2). Παραμένουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Ντουπλάν και ο φορ Μπόιμανς.


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 2-0-2

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ: Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι εκτός έδρας με την Καμπούρ δεν άντεξε στο τέλοςς και ηττήθηκε με 3-2. Παρότι γύρισε το παιχνίδι από 0-1 σε 2-1 με Κράμερ (53′) και Χόουτκουπ (55′), εν συνεχεία δεν απέφυγε τα λάθη για να έρθει και η ανατροπή. Είναι δεδομένο πως το σύνολο του Χενκ Φρέιζερ έχει δυνατότητες, αλλά πρωτίστως πρέπει να βελτιώσει την αμυντική της επίδοση. Όσο για σήμερα έχει νέα εκτός έδρας δύσκολη αποστολή, αυτή την φορά αντιμετοπίζοντας την Ουτρέχτη. Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Βόρμχοορ (2 συμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 1-1-2

Προγνωστικά Στοίχημα: Όλα πιθανά σε αυτό το ζευγάρι, όμως η εικόνα τως ομάδων μας οδηγεί στο Goal/goal. Δίνεται στο 1,53 από τον Stoiximan.




15.30 ΦΙΤΕΣΕ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Προϊστορία: 5-2-3
Πέρυσι: –

ΦΙΤΕΣΕ: Η απογοήτευση μέχρι στιγμής στην Ερεντιβίζιε είναι αναμφίβολα η Φίτεσε. Με το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών αγνοεί την χαρά της νίκης, έχοντας απολογισμό 0-1-3. Βέβαια έβγαλε και δύσκολο πρόγραμμα, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς ηττήθηκε στην έδρα της Αϊντχόφεν με 2-0, δεχόμενη γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» με 10 γκολ παθητικό έχουν μαζί με την Χέρακλες την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Αμφίβολος ο μπακ Γουάλας (2 συμ.). Έτοιμος πλέον ο εξτρέμ Ιμπάρα.

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 4-10
Τελευταία 5: 0-1-3

ΕΞΕΛΣΙΟΡ: Θετική η επάνοδος της Εξέλσιορ στην μεγάλη κατηγορία, αφού ο απολογισμός της (2-1-1) της επιτρέπει να ονειρεύεται μια άνετη χρονιά και μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, ενώ μακριά από αυτήν μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα απέναντι σε Μπρέντα και Χέρενφεν αντίστοιχα. Πάντως σιγά-σιγά έρχονται και πιο δύσκολα παιχνίδια, όπως είναι το σημερινό στο γήπεδο της Φίτεσε. Σημαντική η επιστροφή του βασικού τερματοφύλακα Ντέκερς (3 συμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 2-1-1

Προγνωστικά Στοίχημα: Ευκαιρία για την Φίτεσε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος κόντρα σε μια αντίπαλο στα μέτρα της. Στο 1,45 ο άσος από την Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση