» » » » » » » » Στοίχημα Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα: Με νέα πρόσωπα το Αμβούργο


1-format4316.30 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Προϊστορία: 1-1-2
Πέρυσι: ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-1

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Μια χαρά τα πήγε και απέναντι στην αξιόλογη Βόλφσμπουργκ, παίρνοντας παλικαρίσιο βαθμό εκτός έδρας με 2-2. Έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ στο 15′ και 79′, όμως βρήκε ισάριθμες απαντήσεις με τους Ινούι (23′) και Κάντλετς (85′). Σε συνδυασμό με τη νικηφόρα πρεμιέρα επί της Φράιμπουργκ πριν τρεις εβδομάδες, κάνει θετικό το ξεκίνημα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που φέτος διαθέτει το ρόστερ για μια καλύτερη πορεία. Εκτός οι μέσοι Κίτελ, Αϊγκνερ, Ρόζενταλ και Λάνινγκ (1 συμ.), ενώ ρήξη χιαστών υπέστη ο έμπειρος φορ Νέλσον Βαλντές (2 συμ.).


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-1-0

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: «Ξύπνησε» αργοπορημένα απέναντι στη Ντόρτμπουντ και δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα με 3-2. Αυτό γιατί βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 στο 78′, έφτασε στην μείωση με Μπομπαντίγια (82′) και Μάταβτς (90′), αλλά μέχρι εκεί. Δύο στις δύο ήττες για την Άουγκσμπουργκ στο πρωτάθλημα, όπου αντιμετώπισε τεράστια αμυντικά προβλήματα. Επίσης, μετράει και έναν αποκλεισμό κυπέλλου από το Μαγδεμβούργο. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Μόραβεκ, που δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής λόγω τραυματισμού.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 0-0-2

Στοίχημα Προγνωστικά: Ξεκάθαρο προβάδισμα για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά και η αντίπαλος της η Άουγκσμπουργκ δεν είναι κακή στο σκοράρισμα. Το goal/goal πληρώνει 1,61 στον Stoiximan.




18.30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Προϊστορία: 16-15-20
Πέρυσι: ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-1

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Έπαιξε με αποκλειστικό στόχο να μην χάσει στο Μάιντς και εν τέλει τα κατάφερε με το ισόπαλο 0-0. Δεν δημιούργησε σχεδόν τίποτα καλό μπροστά στην αντίπαλη εστία και διαφύλλαξε με τον καλύτερο τρόπο πάντως την άμυνα της. Είχε προηγηθεί η νίκη της πρεμιέρας επί της Σάλκε με 2-1, αλλά μάλλον το αήττητο των πρώτων δύο αγωνιστικών για την ομάδα του Ταϊφούν Κορκούτ ήρθε συγκιριακά. Για το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με το Αμβούργο θα λείψουν οι τραυματίες μέσοι Πριμπ (1 συμ./1 γκολ) και Στιντλ.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-1-0

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Η αρρώστια δύσκολα να αποτιναχθεί από το Αμβούργο, όπως φάνηκε και στο βαρύ εντός έδρας 0-3 από την Πάντερμπορν, ήττα που ήρθε απολύτως δίκαια. Σε δύσκολη θέση ο προπονητής Μίρκο Σλόμκα, που κάνει τα πάντα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, που έχει να κερδίσει εδώ και 10 σερί επίσημα ματς. Ρίχνει στην ενδεκάδα σήμερα τους νεοφερμένους Χόλτμπι και Γκριν, ενώ απανέρχεται στην διάθεση του και ο αρχηγός Φαν Ντερ Φάαρτ. Εκτός λόγω τραυματισμού ο αριστερός μπακ χαφ Γιάνσεν (2 συμ.), ο στόπερ Ράικοβιτς, ο χαφ Κάτσαρ, αλλά και ο εξτρέμ Μπάιστερ.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 0-1-1

Στοίχημα Προγνωστικά: Από που να το πιάσεις αυτό το παιχνίδι. Πάντως το Αμβούργο διαθέτει πλέον αρκετά ικανό ρόστερ και μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το Αννόβερο, που τυχερά παραμένει αήττητο. Διπλή ευκαιρία στο Χ2 με απόδοση 1,64 στη Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση