» » » » » » Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά Αργεντινή: Όποια σκοράρει κέρδισε.


02.30 ΚΙΛΜΕΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Προϊστορία: 6-2-6
Πέρυσι: ΚΙΛΜΕΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ 0-1

ΚΙΛΜΕΣ: Πέτυχε τον σκοπό της, που ήταν να μην ηττηθεί στην έδρα της Τίγκρε και έμεινε στο ισόπαλο 0-0. Πάντως δεν ήταν χειρότερη από την αντίπαλο της και είχε κάποιες ευκαιρίες για τη νίκη. Είναι φανερό ότι υστερεί σε ποιότητα και δυσκολεύεται στην παραγωγή φάσεων και στην επίτευξη γκολ. Σε δύσκολη θέση πλέον ο προπονητής Κουατρότσι, αφού η Κίλμες έχει να κερδίσει από τον περασμένο Μάιο, ενώ σκόραρε μόλις μια φορά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Πολύ σημαντικό το σημερινό εντός έδρας ματς με την Άρσεναλ Σαραντί, που είναι αμφίβολοι οι μέσοι Μπράνια (1 συμ.), Γκονζάλες (4 συμ./1 γκολ) και ο Κολομβιανός φορ Μοντάνιο (1 συμ.).


Εντός: 0-1-1
Γκολ: 4-9
Τελευταία 5: 0-3-2


ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ: Και η Άρσεναλ Σαραντί δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά έχει την ποιότητα να παίρνει τα αποτελέσματα σε σχέση με την σημερινή της αντίπαλο. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε μπροστά στο κοινό της με 1-0 της Μπάνφιλντ, χάρη σε τέρμα του Παλάσιος στο 58′. Μέχρι στιγμής είναι ομάδα έδρας, αφού μετράει 3/3 νίκες εκεί, όμως μακριά από το γήπεδο της δύο ήττες σε ισάριθμες εξορμήσεις της. Ο προπονητής Μάρτιν Παλέρμο σπάνια αλλάζει κάτι στα αγωνιστικά του πλάνα και έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 3-0-2

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Άμυνα και ότι βγει για τις δύο ομάδες σε όλα τους τα παιχνίδια. Το under 2,5 πληρώνει αναμενόμενα 1,50 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση