» » » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Μπουντεσλίκα: Αγωνιστική κρίση στη Ντόρτμουντ


16.30 ΣΑΛΚΕ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Προϊστορία: 30-25-30
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1-3

ΣΑΛΚΕ: Έπρεπε να φτάσουμε στην πέμπτη αγωνιστική για να πανηγυρίσει νίκη η Σάλκε και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο. Επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Βέρντερ στην Βρέμη, σημειώνοντας όλα τα τέρματα της στο δεύτερο ημίχρονο με Μέιερ (48′), Νόισταντερ (51′) και Μπαρνέτα (85′). Οι «βασιλικοί μπλε» θέλουν να πατήσουν πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα και να αναρριχηθούν στην βαθμολογία, ενώ θα υποδεχθούν με καλή ψυχολογία τη Ντόρτμουντ στο μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ. Πολλές, αλλά μακροχρόνια οι περισσότερες απουσίες της. Νεότερες αυτές του τραυματία χαφ Χέγκερ (4 συμ.) και του τιμωρημένου εξτρέμ Ντράξλερ (4 συμ./1 γκολ).

Εντός: 0-2-0
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 1-2-2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Για άλλη μια αγωνιστική είχε πρόβλημα στην άμυνα, αλλά και στην τελική προσπάθεια, μένοντας στην ισοπαλία (2-2) με αντίπαλο την Στουτγάρδη εντός έδρας. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 68′, αλλά απάντησε με Ομπαμεγιάνγκ στο 73′ και Ιμπόμπιλε στο 86′, ενώ είχε μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει… τούμπα το ματς. Έτσι η διαφορά με την Μπάγερν αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς, ενώ την περιμένει παιχνίδι μεσοβδόμαδα στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ για το Champions League. Γνωστά και τα προβλήματα της Ντόρτμουντ. Επανέρχονται ο στόπερ Χούμελς και ο αρχηγός Κελ (3 συμ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Ματσάρα και ντέρμπι μίσους. Ομάδες όσα φάμε και όσα βάλουμε, οπότε το over 2,5 με 1,60 από την Playbet αξίζει.



16.30 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Προϊστορία: 8-8-16
Πέρυσι: ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 3-2

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Βρέθηκε πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό στο Χόφενχαϊμ και στο τέλος έφυγε από το ματς με το ισόπαλο 3-3. Μπήκε μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρη σε δύο τέρματα του Φραντζ μέχρι το 33′, η αντίπαλος έφερε το ματς στα ίσα στην συνέχεια, ξαναπήρε βροβάδισμα στο 75′ με πέναλτι του Ντάριντα, αλλά δεν απέφυγε την ισοφάριστη στο 93′. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (0-3-2), ενώ σήμερα την περιμένει ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Σημαντικές οι απουσίες. Τιμωρημένος ο χαφ Ντάριντα (5 συμ./1 γκολ). Τραυματίες οι επιθετικοί Μεχμέντι (3 συμ.) και Σαχίν (1 συμ.).

Εντός: 0-2-0
Γκολ: 6-9
Τελευταία 5: 0-3-2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Έστω και δύσκολα επέστρεψε στις νίκες την Τετάρτη, με 1-0 επί της Άουγκσμπουργκ μπροστά στο κοινό της. Ένα τέρμα του Σον στο 33′ ήταν αρκετό για τις «ασπιρίνες», που κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ήττες από Μονακό και Βόλφσμπουργκ σε Ευρώπη και Champions League αντίστοιχα. Ανέβηκαν έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ για το Champions League υποδέχεται την Τετάρτη την Μπενφίκα στο γήπεδο της. Τραυματίες ο χαφ Ρόλφες (2 συμ.), οι στόπερ Τοπράκ (3 συμ.), Κυριάκος Παπαδόπουλος (1 συμ.) και ο μέσος Μπραντ (2 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 11-9
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Με έφεση στο σκοράρισμα οι δύο ομάδες και αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι στο Φράιμπουργκ. Στο 1,65 το over 2,5 από την Goalbet.



16.30 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Προϊστορία: 21-23-38
Πέρυσι: –

ΚΟΛΩΝΙΑ: Κάποτε θα δεχόταν και γκολ. Το Αννόβερο της «ξεκλείδωσε» για πρώτη φορά φέτος την άμυνα και την κέρδισε με 1-0 στην μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική. Το γκολ της ήττας για την Κολωνία ήρθε πολύ νωρίς στο ματς και συγκεκριμένα στο 6′. Παράλληλα, οι νεοφώτιστοι γνώρισαν και την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, αφού είχαν προηγηθεί μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Πάντως και σήμερα έχουν πολύ δύσκολο έργο με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Μπάγερν. Μακροχρόνιες οι απουσίες της, πρακτικά είναι κομπλέ.

Εντός: 0-2-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-3-1

ΜΠΑΓΕΡΝ: Επέστρεψε άμεσα στις νίκες, μετά την ισοπαλία στο Αμβούργο, επικρατώντας εύκολα της νεοφώτιστης Πάντερμπορν με 4-0. Καλύτερος της παίκτης ο Γκέτσε με δύο γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Λεβαντόφσκι Μίλερ. Η ομάδα του Πέπε Γκουαρδιόλα προσπαθεί να πιάσει φόρμα με την επιστροφή βασικών ποδοσφαιριστών, καθώς ήδη έχει δύο απώλειες (3-2-0) στην φετινή Μπουντεσλίγκα. Την Τρίτη αγωνίζεται στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ για τους ομίλους του Champions League. Εκ νέου εκτός ο στόπερ Μπαντστούμπερ (3 συμ.), ο εξτρέμ Ριμπερί (1 συμ.) και μακροχρόνια οι μέσοι Σβαϊνστάιγκερ, Τιάγκο, Χάβι Μαρτίνεθ.

Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 9-2
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Πολύ καλή αμυντικά η Κολωνία, που μπορεί να κρατήσει σε χαμηλό τέμπο. Το under 2,5 πληρώνει καλά και συγκεκριμένα 2,30 στην bet8.gr και θα το κρατήσουμε.



19.30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Προϊστορία: 14-7-16
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 3-0

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στην απόδοση και στα αποτελέσματα της και πέταξε τόσο εύκολα στον κάλαθο των αχρήστων την εντυπωσιακή νίκη με 4-1 επί της Λεβερκούζεν. Συγκεκριμένα επέστρεψε άμεσα στις ήττες, χάνοντας με 1-0 στο Βερολίνο από την Χέρτα, με τέρμα που δέχθηκε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Ήταν η μοναδική φορά που δεν σκόραραν φέτος οι «λύκοι», ενώ παραμένουν με μόλις ένα τρίποντο μέχρι στιγμής (1-2-2). Δεν επηρεάζουν πλέον οι απουσίες της. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Άρνολντ (3 συμ./1 γκολ).

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 8-7
Τελευταία 5: 1-2-2

ΒΕΡΝΤΕΡ: Θυμίζει την ομάδα των περασμένων ετών όταν και καθοδηγούσε ο Τόμας Σάαφ, όπου η άμυνα της ήταν από τις χειρότερες της Μπουντεσλίγκα. Στο τελευταίο της παιχνίδι, δέχτηκε τρία τέρματα από την Σάλκε και ηττήθηκε αναμενόμενα με 3-0 εντός έδρας. Έτσι, με 13 γκολ παθητικό διαθέτει την χειρότερη επιδοση της κατηγορίας. Επίσης, αγνοεί την χαρά της νίκης στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (0-3-2), ενώ κοντράρεται σήμερα με μια πολύ καλή ομάδα. Παίζονται οι συμμετοχές των αμυντικών Πρεντλ (3 συμ./1 γκολ), Φριτζ (4 συμ.), όπως και του φορ Πέτερσεν (3 συμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 8-13
Τελευταία 5: 0-3-2

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Η άμυνα της Βέρντερ θα περάσει και σήμερα δύσκολες στιγμές. Προβάδισμα στον άσο με 1,55 στην Mybet .




About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση