» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Euro 4ος όμιλος: Με απουσίες η Γερμανία


Γερμανία19:00 ΓΕΩΡΓΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Προϊστορία: 0-0-5

ΓΕΩΡΓΙΑ (95η): Συμμετείχε στον μικρότερο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, αλλά με Ισπανία και Γαλλία μέσα σε είχε πολλές ελπίδες να κάνει κάτι περισσότερο, πέτυχε μόλις μία νίκη, κόντρα στη Λευκορωσία, ενώ σε ένα από κατά καλύτερα παιχνίδια της έμεινε στο 0-0 με τη Γαλλία. Από τότε έχει δώσει τρία φιλικά, κερδίζοντας Λιχτενστάιν και Σαουδική Αραβία με 2-0 και τον Ιούνιο έχασε από τα ΗΑΕ με 0-1. Ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει πάντως στον πάγκο της για 5ο χρόνο. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, ελάχιστοι (μόλις 4) από τους 23 της αποστολή, αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, δείγμα ότι σε ατομικό επίπεδο υπάρχουν μεγάλες προοπτικές, τις οποίες οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας ελπίζουν να τις δουν και σε εθνικό επίπεδο. Βασικός εκτός απροόπτου ο κίπερ του ΟΦΗ, Γκιόργκι Λόρια. Μόλις δύο τα νέα πρόσωπα, ο έτερος κίπερ Μιγκινεϊσβίλι και ο αμυντικός Γκιόργκι Ρεχβιασβίλι. Εκτός έμειναν οι έμπειροι αμυντικοί Κιζανισβίλι (Καϊσέρισπορ), Κβιρκβέλια (Σαμτρέντια) και ο επιθετικός Ντβαλισβίλι (Οντένσε). Νο goalκαι underτα 7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη.


Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Λόρια (ΟΦΗ), Κβασχβάτζε (Οθέλλος), Μιγκινεϊσβίλι (Ντιναμό Τσμπιλίσι)
Αμυντικοί: Λομπιανίτζε (Ομόνοια), Κουμπούτια (Χαποέλ Πετάχ Τίκβα), Κασία (Φίτεσε), Γκριγκαλάβα (Ανζί), Σόλομον Κβιρκβέλια (Ρουμπίν Καζάν), Ρεχβιασβίλι (Μπολουσπόρ), Γκονγκάτζε (Τσιχούρα Σάχκερε)
Μέσοι: Κανκάβα (Ντνίπρο), Ανανίτζε (Σπαρτάκ Μόσχας), Νταουσβίλι (Καρπάτι Λβιβ), Κομπαχίτζε (Βολίν Λουτσκ), Οκριασβίλι (Γκενκ), Καζαϊσβίλι (Φίτεσε), Χμαλάτζε (Οθέλλος), Εμπραλίτζε (Ζιλ Βιθέντε), Τζάρια (Ντιναμό Τσμπιλίσι), Ταργκαμάτζε (Ιλίτσεβιτς Μαριουπόλ), Ντολίτζε (Σαμτρέντια)
Επιθετικοί: Γκελασβίλι (Φλαμουρτάρι Φλόρε), Μχεντλίτζε (Έμπολι)

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (66η): Το πάλεψε για τη δεύτερη θέση στον όμιλο της, αλλά στο τέλος τρεις σερί ήττες από Γερμανία, Αυστρία και Σουηδία την άφησαν εκτός διεκδίκησης, με αποτέλεσμα την παραίτηση του Ιταλού, Τζιοβάνι Τραπατόνι μετά από 5 χρόνια. Στη θέση του ανέλαβε ο βορειοϊρλανδός Μάρτιν Ο’Νιλ, γνωστός για τη θητεία του σε ομάδες της Πρέμιερ, ο οποίος έχει βρεθεί στον πάγκο της στα φιλικά που έχει δώσει από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα, με απολογισμό 2-3-3. Έχασε από Σερβία, Τουρκία με 1-2, από την Πορτογαλία 1-5, ήρθε ισόπαλη με Πολωνία, Ιταλία (0-0) και Κόστα Ρίκα (1-1), ενώ κέρδισε μόνο Λετονία (3-0) και μεσοβδόμαδα στο πιο πρόσφατο φιλικό της το Ομάν (2-0), με γκολ των Ντόιλ (20’) και Πιρς (81’). Οι αλλαγές που έφερε δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και πολύ μεγάλες, αλλά σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια έδειξε περισσότερη επιθετική διάθεση, σε σχέση με το μοντέλο που παρουσίαζε επί Τραπατόνι. Εκτός για σήμερα, σε σχέση με το φιλικό κόντρα στο Ομάν, έμειναν ο κίπερ Ράντολφ (Μπέρμιγχαμ), οι Κέλι (Ρέντινγκ), ΜακΣέιν (Χαλ), Ντελάινι (Κρίσταλ Πάλας), Ντάφι (Μπλάκμπερν), οι μέσοι Ριντ (Νόττινχαμ), Χέντρικ (Ντέρμπι) και οι επιθετικοί Κοξ (Ρέντινγκ), Σάμον (Ίπσουιτς). Στην αποστολή είχε κληθεί και ο μέσος της Γουίγκαν, ΜακΚλίν, ο οποίος τραυματίστηκε και δε θα συμμετάσχει. Έξι από τους παίχτες που κλήθηκαν προέρχονται από την αγγλική Τσάμπιονσιπ. Έχει επικρατήσει και στις 5 φορές που αντιμετώπισε τη Γεωργία. Το overεμφανίστηκε στις 4 από αυτές.

Τελευταία 5: 1-2-2

Τερματοφύλακες: Γκίβεν (Άστον Βίλλα), Φορντ (Μίλγουολ), Έλιοτ (Νιούκαστλ)
Αμυντικοί: Ο’Σι (Σάντερλαντ), Γουάρντ (Μπέρνλι), Κόλμαν (Έβερτον), Γουίλσον (Στόουκ), Κίο (Ντέρμπι), Πιρς (Ρέντινγκ)
Μέσοι: ΜακΓκίντι (Έβερτον), Γουίλαν (Στόουκ), ΜακΚάρθι (Έβερτον), Γκίμπσον (Έβερτον), Χούλαχαν (Νόριτς), Μέιλερ (Χαλ), Κιν (Χαλ), Μπρέιντι (Χαλ), Πίλκινγκτον (Κάρντιφ)
Επιθετικοί: Ρόμπι Κιν (ΛΑ Γκάλαξι), Ντόιλ (Κρίσταλ Πάλας), Λόνγκ (Σαουθάμπτον), Γουόλτερς (Στόουκ), Ντάριλ Μέρφι (Ίπσουιτς)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Εξαιρετική η παράδοση για την Ιρλανδία κόντρα στους Γεωργιανούς, οι οποίοι σήμερα μπορούν να της βάλουν πιο δύσκολα, βάση των αρχικών δεδομένων που έχουμε. Αμφότερες θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και δείχνουν ικανές για γκολ στο παιχνίδι. Στο εξαιρετικό 2.55 το over (Stoiximan).




21:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ

Προϊστορία: 6-5-4

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (1η): Αν και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, η Αργεντινή της πήρε το «σκαλπ» μέσα στη Γερμανία και σίγουρα μια εκδίκηση για τον χαμένο τελικό, επικρατώντας με 2-4. Αυτή ήταν η πρώτη ήταν των πάντσερ, που έφεραν και κάποιους τριγμούς, όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητας (ή χαλαρότητας) που έφερε η κατάκτηση του τροπαίου. Αρκετές οι φάσεις σε ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, αρκετά τα αμυντικά κενά που είχε, με αποτέλεσμα να βρεθεί με 0-2 στο ημίχρονο και να δεχτεί άλλα δύο στην αρχή της επανάληψης (47’, 50’). Μόνο εκεί ξύπνησε και κατάφερε να μειώσει με προβολή του Σίρλε (58’), ο οποίος είχε δοκάρι στο 0-1 και στο 76’, με τον σκόρερ του τελικού, Μάριο Γκέτσε, να γράφει το τελικό σκορ στο 78’ με βοήθεια από κόντρες. Σε σχέση με το φιλικό της Τετάρτης, ο Λεβ άφησε εκτός μόνο τον μέσο Κεντίρα. Έκπληξη είναι και η απουσία του Σβαϊνστάιγκερ, τον οποίο είχε χρίσει ως αρχηγό μετά την αποχώρηση του Λαμ. Τραυματίστηκαν και θα αναγκαστούν να μείνουν εκτός ο αμυντικός Χιούμελς και οι μέσοι Ντράξλερ και Εζίλ.

Τελευταία 5: 4-0-1

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Βάιντενφελερ (Ντόρτμουντ), Ζίλερ (Αννόβερο)
Αμυντικοί: Μπόατενγκ (Μπάγερν), Χέβεντες (Σάλκε), Γκίντερ (Ντόρτμουντ), Ντουρμ (Ντόρτμουντ), Ρέντιγκερ (Στουτγάρδη)
Μέσοι: Γκρόσκροϊτζ (Ντόρτμουντ), Μίλερ (Μπάγερν), Κρόος (Ρεάλ), Ρόις (Ντόρτμουντ), Κράμερ (Γκλάντμπαχ), Σαμ (Σάλκε), Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Γκέτσε (Μπάγερν)
Επιθετικοί: Ποντόλσκι (Άρσεναλ), Σίρλε (Τσέλσι), Γκόμεζ (Φιορεντίνα)

ΣΚΩΤΙΑ (28η): Η αύξηση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Euroτις δίνουν πολλές ελπίδες για να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση του ομίλου, θεωρώντας ότι η πρώτη είναι «καπαρωμένη» από τη σημερινή της αντίπαλο, κάτι στο οποίο βοηθάει και η εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ, στα οποία τερμάτισε 4η στον όμιλο με Βέλγιο, Κροατία και Σερβία. Είναι κατανοητό έτσι πόσο μεγάλη σημασία θα έχει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο μεγάλο φαβορί του ομίλου. 6-2-4 ο απολογισμός του Γκόρντον Στράχαν από τον Ιανουάριο του ’13 που ανέλαβε, με την ελπίδα να φέρει μια διάκριση στην ομάδα μετά από πολλά χρόνια, η οποία πελαγοδρομεί ανάμεσα σε μέτρια και άσχημα επίπεδα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι παρουσιάζεται πολύ πιο μαχητική και υπολογίσιμη τον τελευταίο χρόνο, όπου παραμένει αήττητη σε 6 παιχνίδια (4-2-0), δύο για τα προκριματικά (2-1 ΦΥΡΟΜ, 2-0 Κροατία) και 4 φιλικά (0-0 ΗΠΑ, 1-0 Νορβηγία και Πολωνία, 2-2 Νιγηρία). Οι 12 από τους 25 ποδοσφαιριστές της αγωνίζονται στην αγγλική Τσάμπιονσιπ. Μόλις 4 από το εγχώριο πρωτάθλημα, οι 3 από τη Σέλτικ. Οι υπόλοιποι στην Πρέμιερ Αγγλίας. Έχει πετύχει 4 νίκες σε 15 αγώνες κόντρα στη Γερμανία, όλες σε φιλικά. Εκτός έμειναν οι αμυντικοί Μπέρα (Ίπσουιτς), Κάλντγουελ (Γουίγκαν), οι μέσοι Τσάρλι Άνταμ (Στόουκ), Σνόντγκρας (Χαλ), Μπράουν (Σέλτικ) και ο επιθετικός Κρις Μπόιντ (Ρέιντζερς)

Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Γκόρντον (Σέλτικ), Μάρσαλ (Κάρντιφ), Άλαν ΜακΓκρέγκορ (Χαλ)
Αμυντικοί: Φόρσιθ (Ντέρμπι), Γκριρ (Μπράιτον), Χάνλεϊ (Μπλάκμπερν), Χάτον (Άστον Βίλλα), Ράσελ Μάρτιν (Νόριτς), Ρέινολντς (Αμπερντίν), Γουίτακερ (Νόριτς)
Μέσοι: Ανία (Γουότφορντ), Μπάναν (Κρίσταλ Πάλας), Μπρίσον (Ντέρμπι), Μπερκ (Νόττινχαμ), Ντόρανς (Γουέστ Μπρομ), Ντάρεν Φλέτσερ (Μάν. Γιουν.), Μαλόνεϊ (Γουίγκαν), ΜακΆρθουρ (Κρίσταλ Πάλας), ΜακΝτόναλντ (Γουλβς), Καλούμ ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Μόρισον (Γουέστ Μπρομ), Μάλγκριου (Σέλτικ)
Επιθετικοί: Στίβεν Φλέτσερ (Σάντερλαντ), Κρις Μάρτιν (Ντέρμπι), Νέισμιθ (Έβερτον)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Δε χρειάζεται να αναφέρουμε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Τα αμυντικά κενά που έδειξε ωστόσο η Γερμανία, οι ελλείψεις και οι κόντρα επιθέσεις που θα προσπαθήσουν να βγάλουν οι σκοτσέζοι, μας εμπνέουν για το γκολ-γκολ (2.00 Mybet).




21:45 ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Προϊστορία: -

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (209η): Καταρχήν να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το Γιβραλτάρ βρίσκεται στο νότιο άκρο της Ισπανίας και πρόκειται ουσιαστικά για ένα βράχο, στον οποίο διαμένουν 30.000 άτομα και αποτελεί τμήμα του Ην. Βασιλείου. Είναι το πιο πρόσφατο μέλος της ΦΙΦΑ και έτσι από φέτος η εθνική του ομάδα θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά στις διεθνείς διοργανώσεις, όπως συνέβη άλλωστε και σε συλλογικό επίπεδο, με την Κλαμπ Εουρόπα να αγωνίζεται στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ (0-3 εκτός, 0-1 εντός από Βαντούζ). Οι παίχτες της είναι οι περισσότεροι «αγγλοαναθρεμμένοι», αν και λόγω της γειτνίασης με την Ισπανία, δεν λείπει το και ισπανικό στοιχείο. Πέντε παίχτες της αγωνίζονται μάλιστα και στο εξωτερικό, ο αμυντικός Αρτέλ στην Ουαλία (Μπάλα Τάουν), στο Ισραήλ ο μέσος Γουόλκερ (Μπνέι Γεχούντα) και τρεις στην Αγγλία: ο αμυντικός Γουάισμαν (Πρέστον, Λιγκ 1, ), ο μέσος Γκόσλινγκ (Μπρίστολ, Λιγκ 1) και ο επιθετικός Πρίστλεϊ (Φάρσλεϊ, 8η κατηγορία). Μέχρι στιγμής έχει δώσει τέσσερα φιλικά, στα οποία έχασε από Φερόε  (1-4) και Εσθονία (1-1), δύο μήνες αργότερα ήρθε η πρώτη της ισοπαλία, πάλι με αντίπαλο την Εσθονία (0-0), ενώ πιο πρόσφατα πέτυχε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας τη Μάλτα με 1-0. Στο τιμόνι της ο γηγενής Άλεν Μπούλα, ο οποίος βρίσκεται εκεί από την αρχή της προσπάθειας της ομάδας να αναγνωριστεί σε διεθνές επίπεδο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει γήπεδο που να καλύπτει τις απαιτήσεις της ΦΙΦΑ, θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες της στο Στάδιο Αλγκάρβε στην Πορτογαλία, περίπου 250 χλμ. μακριά από το Γιβραλτάρ.

Τελευταία 4: 1-1-2

Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πέρεζ (Λίνκολν), Ρόμπα (Κόλετζ Εουρόπα), Μπαρνφάδερ (Μάντσεστερ 62)
Αμυντικοί: Ρόι Τσιπολίνα (Λίνκολν), Ράιαν Κασκιάρο (Λίνκολν), Σέρτζεντ (Μάντσεστερ 62), Αρτέλ (Μπάλα Τάουν), Γκαρσία (Λίνκολν), Σάντος (Μάντσεστερ 62), Γουάισμαν (Πρέστον)
Μέσοι: Γιόζεφ Τσιπολίνα (Λίνκολν), Γουόλκερ (Μπνέι Γεχούντα), Λόπεζ (Μάντσεστερ 62), Γκόσλινγκ (Μπρίστολ), Πάγιας ( – ), Μπαντό (Λινξ), Μπάλανταϊν (Μάντσεστερ 62), Μπράιαν Πέρεζ (Λίνκολν)
Επιθετικοί: Κάιλ Κασκιάρο (Λίνκολν), Πρίστλεϊ (Φάρσλεϊ), Καμπρέρα (Λίνκολν), Χερνάντεζ ( – ), Λι Κασκιάρο (Λίνκολν)

ΠΟΛΩΝΙΑ (61η): Σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με Αγγλία, Ουκρανία και Μαυροβούνιο, απέτυχε για ακόμη μία φορά να διακριθεί, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση. Μόλις 3 οι νίκες της, δύο επί του Σαν Μαρίνο και μία επί της Μολδαβίας, απολογισμός που μόνο κολακευτικός δεν είναι. Επιστρέφει μετά από χρόνια στα προκριματικά του Euro, αφού στα τελευταία δε συμμετείχε, μιας και ήταν διοργανώτρια μαζί με την Ουκρανία. Στο τιμόνι της από το τέλος των προκριματικών του Μουντιάλ ο Άνταμ Νοβάλκα, με τον οποίο 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, όλες σε φιλικά. Στο πιο πρόσφατο είχε κερδίσει τη Λιθουανία με 2-1. Το επίπεδο του αντιπάλου επιτρέπει σήμερα στον Νοβάλκα να καλέσει και να χρησιμοποιήσει παίχτες που θέλει να δοκιμάσει, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλη εμπειρία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Εκτός έμειναν οι αμυντικοί Βασιλέφσκι (Λέστερ), Μπόνις (Λεβερκούζεν), Σάλαμον (Σαμπντόρια), οι μέσοι Ομπράνιακ (Βέρντερ), Πέζκο (Κολωνία), Πολάνσκι (Χόφενχαϊμ), Μπλαζτσικόφσκι (Ντόρτμουντ), Μιερτσεγιέφσκι (Αλ-Νασρ) και οι επιθετικοί Μπροζέκ (Βίσλα Κρακοβίας), Σόμπιχ (Αννόβερο).

Τελευταία 5: 3-1-1

Τερματοφύλακες: Μπόρουτς (Σαουθάμπτον), Φαμπιάνσκι (Σουόνσι), Τσέζνι (Άρσεναλ)
Αμυντικοί: Βαβρζίνιακ (Αμκάρ Περμ), Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Γκλικ (Τορίνο), Σαντλόκ (Βίσλα Κρακόβια), Γέντρζετσικ (Κρασνοντάρ), Ολκόφσκι (Κολωνία), Ζούκαλα (Στεάουα Β.), Τσιόνεκ (Μόντενα)
Μέσοι: Γιοντλόβιεκ (Λέγκια Βαρσοβία), Μιλά (Σλασκ Βρόκλαβ), Ρίμπους (Τέρεκ Γκρόζνι), Γκοσίτσκι (Ρεν), Κριτσόβιακ (Σεβίλλη), Σόμποτα (Κλαμπ Μπριζ), Κλιχ (Βόλφσμπουργκ), Ματσίνσκι (Γκουίζου Ρενέ), Σταρζίνσκι (Ρουχ Χορζόβ)
Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μίλικ (Άγιαξ), Ζαχάρα (Γκόρνικ)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Τα δεδομένα που έχουμε για το Γιβραλτάρ δεν είναι αρκετά και δεν αρκούν για να το χαρακτηρίσουμε νέο Σαν Μαρίνο, Μάλτα κλπ. Δεδομένου της μεγαλύτερη εμπειρίας των Πολωνών, βλέπουμε καθαρή νίκη χωρίς τέρμα. Νο goal στο 1.55 (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση