» » » » » » » » Προγνωστικά Προκριματικά Euro 7ος όμιλος: Σουηδία – Αυστρία και πάλι αντιμέτωπες



Αυστρία - Σουηδία19:00 ΡΩΣΙΑ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ

Προϊστορία: 4-0-0

ΡΩΣΙΑ (23η): Αν και πήγε με τον αέρα της πρωτιάς από τον προκριματικό όμιλο (μπροστά από Πορτογαλία), στο Μουντιάλ της έλειψε η φρεσκάδα και τελικά δε μπόρεσε να προκριθεί από την πρώτη φάση, φέρνοντας ισοπαλίες 1-1 με Ν. Κορέα και Αλγερία και χάνοντας στο ενδιάμεσο από το Βέλγιο με 0-1. Ο Φάμπιο Καπέλο πάντως, ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, παρέμεινε στον πάγκο, ώστε να ηγηθεί ακόμα μία φορά των προσπαθειών της Ρωσίας σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση. Το έργο της πάντως κρύβει δυσκολίες, αφού θα αντιμετωπίσει τις πάντα υπολογίσιμες Σουηδία, Αυστρία και Μαυροβούνιο. Με εξαίρεση τον μεσοεπιθετικό Τσερίσεφ (Βιγιαρεάλ), όλοι οι υπόλοιποι που κάλεσε ο Καπέλο, αγωνίζονται στο ρωσικό πρωτάθλημα.
Για πρώτη φορά κλήθηκε ο μέσος της Κράσνονταρ, Γκαζίνσκι. Αρκετές οι αλλαγές σε σχέση με το Μουντιάλ, αφού λείπουν ο κίπερ Ριζίκοφ (Ρουμπίν), οι αμυντικοί Γιεστσένκο (Ανζί), Κοζλόφ (Ντιναμό Μ.), Στσενίκοφ (ΤΣΣΚΑ Μ.) και οι μέσοι Ζιρκόφ (Ντιναμό Μ.), Ντενίσοφ (Ντιναμό Μ.), Μογκίλεβετς (Ζενίτ), Σιρόκοφ (Σπαρτάκ Μ.). Λείπουν επίσης οι έμπειροι αμυντικοί Ανιουκόφ (Ζενίτ) και Αλεξέι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μ.). Την Τετάρτη αντιμετώπισε σε φιλικό το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο επικράτησε εύκολα με 4-0 (Κερζάκοφ 6’, 12’, Ιγκνάσεβιτς 41’, Γκρανάτ 81’). Τέσσερις οι αναμετρήσεις της με το Λίχτενσταϊν, ισάριθμες και οι νίκες της. Τρεις από αυτές ήταν no goal.

Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Ακινφίεφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Λοντίγκιν (Ζενίτ), Ρεμπρόφ (Σπαρτάκ Μόσχας)
Αμυντικοί: Ιγκνάσεβιτς (ΤΣΣΚΑ Μ.), Βασίλι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μ.), Κομπάροφ (Σπαρτάκ Μ.), Γκρανάτ (Ντιναμό Μ.), Ναμπάμπκιν (ΤΣΣΚΑ Μ.), Σμολνίκοφ (Ζενίτ), Πάρσιβλιουκ (Σπαρτάκ Μ.), Σεμιόνοφ (Τέρεκ Γκρόζνι)
Μέσοι: Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Γκλουσακόφ (Σπαρτάκ Μ.), Φαϊζούλιν (Ζενίτ), Σαμέντοφ (Λοκομοτίβ Μ.), Σατόφ (Ζενίτ), Ιόνοφ (Ντιναμό Μ.), Τσερίσεφ (Βιγιαρεάλ), Οζντόγιεφ (Ρουμπίν Καζάν), Γκαζίνσκι (Κράσνονταρ)
Επιθετικοί: Κερζάκοφ (Ζενίτ), Κοκόριν (Ντιναμό Μ.), Κανουνίκοφ (Ρουμπίν Καζάν), Τζιούμπα (Σπαρτάκ Μ.), Πόλοζ (Ροστόφ)

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (167ο): Αγωνίστηκε στον όμιλο της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου έλαβε την τελευταία θέση, με δύο μόνο ισοπαλίες σε 10 αγώνες (1-1 εντός με Σλοβακία και Λετονία) και πήρε για… «φιλοδώρημα» την τρίτη πιο βαριά ήττα στην ιστορία της (1-8 εντός από Βοσνία). Από τότε έδωσε τέσσερα φιλικά, στα οποία έχασε από Εσθονία (0-3), Γεωργία (0-2), Λευκορωσία (1-5) και Βοσνία (0-3). Αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Βαντούζ, η οποία συμμετέχει στο ελβετικό πρωτάθλημα και θεωρούνται η «αφρόκρεμα» του εγχώριου ποδοσφαίρου. Από κει και πέρα, η πλειοψηφία κινείται σε ημι-επαγγελματικά επίπεδα.

Τελευταία 5: 0-0-5

Τερματοφύλακες: Γιέχλε (Βαντούζ), Μπιτσέρ (Γκεζτέπε), Μπέντζαμιν Μπούσελ (Μπόρνμουθ)
Αμυντικοί: Μπουργκμάιερ (Βαντούζ), Έχρι (Γιούνγκ Φέλοους), Κάουφμαν (Βαντούζ), Κιντάνς (Μπάλζερς), Κρίστεν (Μπάλζερς), Έρις (Έσεν/Μάουρεν)
Μέσοι: Μάρτιν Μπουσέλ (Ουντερφέρινγκ), Πολβερίνο (Βαντούζ), Κρίστεν (Τρίσενμπεργκ), Χάσλερ (Βαντούζ), Βίζερ (Ααράου), Γκούμπσερ (Μπάλζερς), Φλατζ (Βαντούζ), Βολφίνγκερ (Μπάλζερς), Μπρέντλε (Μούνσινγκεν), Κιν (Έσεν/Μάουρεν)
Επιθετικοί: Φρικ (Μπάλζερς), Έρνε (Μπάλζερς), Γιλντίζ (Μπάλζερς), Κίμπερ (Έσεν/Μάουρεν), Σαλάνοβιτς (Ατλέτικο U19)

Προγνωστικά: Σοβαρή ομάδα η Ρωσία, σπάνια πέφτει θύμα εκπλήξεων, πόσο μάλλον μπροστά στο κοινό της και ειδικά κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πλανήτη. Εύκολη επικράτηση αναμένεται για τη Ρωσία. Στο 1.50 το χάντικαπ -2 για τους Ρώσους, στο 1.66 το over 3.5 συνολικά, το να το κάνουν μόνοι τους στο 1.90 (Stoiximan).




21:45 ΑΥΣΤΡΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Προϊστορία: 6-3-7

ΑΥΣΤΡΙΑ (40η): Στα προκριματικά του Μουντιάλ τα πήγε αρκετά καλά, αλλά τερμάτισε τρίτη πίσω από τη Σουηδία, με τρεις βαθμούς διαφορά. Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού περνάνε 2 και οι 6 καλύτερες δεύτερες, κάτι που σημαίνει πως είναι δυνατά στο κόλπο για τη 2η-3η θέση, που λογικά θα παιχτεί ανάμεσα στην ίδια, τη Σουηδία και το Μαυροβούνιο. Από τη Σουηδία πάντως θέλει και μία μικρή εκδίκηση, αφού αν δεν έχανε στο τελευταίο μεταξύ τους στην προτελευταία αγωνιστική των προκ. του Μουντιάλ, ίσως να έπαιζε αυτή τις τύχες της στο μπαράζ. Τρέχει αήττητο 5 αγώνων (3-2-0), σε επίσημα και μη. Στον πάγκο της εδώ και τρία χρόνια ο Μαρσέλ Κόλερ. Νίκη στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών επί των Νήσων Φερόε και στη συνέχεια νίκες σε φιλικά επί των ΗΠΑ κα Τσεχίας και ισοπαλίες 1-1 με Ουρουγουάη και Ισλανδία. Ελάχιστες οι διαφορές σε σχέση με την ομάδα που είδαμε στα προκριματικά του Μουντιάλ. Εκτός έμειναν ο έμπειρος αμυντικός Πόγκατετζ (Νυρεμβέργη), ο Ίβανσιτς (Λεβάντε) και ο επιθετικός Βάιμαν (Άστον Βίλα). Αναμετρήθηκε με τη Σουηδία, όπως αναφέραμε και στα τελευταία προκριματικά για το Μουντιάλ, με τις δύο ομάδες να επικρατούν εντός έδρας, αμφότερες με 2-1

Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Άλμερ (Αννόβερο), Λίντνερ (Αούστρια Β.), Εζκάν (Ίνγκολσταντ)
Αμυντικοί: Φουτς (Σάλκε), Πρεντλ (Βέρντερ), Γκάρικς (Μπολόνια), Ντράγκοβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Κλάιν (Στουτγάρδη), Σούτνερ (Αούστρια Β.), Χιντερέγκερ (Σάλτσμπουργκ), Βίμερ (Κολωνία)
Μέσοι: Χάρνικ (Στουτγάρδη), Λάιτγκεμπ (Σάλτσμπουργκ), Αρναούτοβιτς (Στόουκ), Αλάμπα (Μπάγερν), Γιουνούζοβιτς (Βέρντερ), Μπαουμγκάρτλινγκερ (Μάιντς), Καβλάκ (Μπεσικτάς), Ιλσάνκερ (Σάλτσμπουργκ), Λαζάρο (Σάλτσμπουργκ)
Επιθετικοί: Γιάνκο (Σύδνεϋ), Σαμπίτζερ (Σάλτσμπουργκ), Οκοτίε (Μόναχο 1860)

ΣΟΥΗΔΙΑ (29η): Με τη νίκη στην προτελευταία αγωνιστική επί της Αυστρίας κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση των προκριματικών του Μουντιάλ. Η ίδια είχε Ζλάταν, αλλά η Πορτογαλία… Ρονάλντο και τελικά οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν στη Βραζιλία. Μετά τα μπαράζ έχει δώσει 6 φιλικά, κερδίζοντας Μολδαβία (2-1), Ισλανδία (2-0), έχασε από Τουρκία (1-2), Δανία (0-1) και Βέλγιο (0-2), ενώ την Πέμπτη κέρδισε δίκαια την Εσθονία με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς. Ιστορικό το φιλικό για το «Ίμπρα» ο οποίος με τα δύο γκολ που σημείωσε έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας (50). Σταθερά από τον Δεκέμβριο του 2009 ο Έρικ Χαμρέν στον πάγκο της. Στην αποστολή βρέθηκε κανονικά ο μέσος του Ολυμπιακού Ντουρμάζ, ο οποίος πήρε λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την Εσθονία. Καμιά αλλαγή σε σχέση εκείνο τον αγώνα από τον Χαμρέν. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λούστιγκ (Α, Σέλτικ), Ελμ (Μ, ΤΣΣΚΑ Μ.), Έρικσον (Μ, Κάλιαρι) και Μπεργκ (Ε, ΠΑΟ). Το 2-3 γκολ εμφανίστηκε και στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Αυστρία (2 over, 2 under).

Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Ίσακσον (Κασίμπασα), Νόρντφελντ (Χέρενφεν), Νταλί (Γκεντσλερμπιρλιγκί)
Αμυντικοί: Γιόχανσον (Άλκμααρ), Άντονσον (Κοπεγχάγη), Νίλσον (Κοπεγχάγη), Μάρτιν Όλσον (Νόριτς), Γκράνκβιστ (Κράσνονταρ), Γιόνας Όλσον (Γουέστ Μπρομ), Μπένγκτσον (Κοπεγχάγη)
Μέσοι: Σεμπάστιαν Λάρσον (Σάντερλαντ), Έκνταλ (Κάλιαρι), Κέλστρομ (Σπαρτάκ Μ.), Μπαχούι (ΑΙΚ), Βέρνμπλουμ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Φόρσμπεργκ (Μάλμε) , Ντουρμάζ (Ολυμπιακός), Ζενγκίν (Εσκισεχίρσπορ)
Επιθετικοί: Ιμπραΐμοβιτς (ΠΣΖ), Ελμάντερ (Μπρόντμπι), Χισέν (Σανχάι Ντόνγκια), Χργκότα (Γκλάντμπαχ), Τοϊβόνεν (Ρεν)

Προγνωστικά: Η Σουηδία έχει ένα παίχτη ο οποίος μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του, αλλά η Αυστρία απέδειξε στις πρόσφατες αναμετρήσεις τους ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Αμφίρροπη αναμέτρηση, με βαρύτητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, κάτι που κάνει πολύ πιθανή την εμφάνιση του γκολ-γκολ (1.95 Goalbet).




21:45 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Προϊστορία: 1-0-1

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (49ο): Ήταν εντυπωσιακή στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου οδηγούσε την κούρσα στις 6 πρώτες αγωνιστικές (4-2-0), αλλά μετά την έφαγαν… τα λόγια τα μεγάλα του Μπρνόβιτς και με ένα βαθμό στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, περιορίστηκε στην τρίτη θέση. Μπορεί να αισθάνεται αδικημένη και απογοητευμένη γιατί έφτασε μία ανάσα από τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της, αλλά τουλάχιστον τώρα, αν παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστική, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να καταφέρει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μεγάλη διοργάνωση. Μετά τα προκριματικά έδωσε τέσσερα φιλικά, κερδίζοντας Λουξεμβούργο (4-1) και Γκάνα (1-0), χάνοντας από τη Σλοβακία με 0-2 και μένοντας στο 0-0 με το Ιράν. Συνεχίζει στον πάγκο της ο Μπράνκο Μπρνόβιτς. Αναμετρήθηκε με τη Μολδαβία για πρώτη φορά στα τελευταία προκριματικά για το Μουντιάλ, με τις δύο ομάδες να επικρατούν από μία φορά στην έδρα της αντιπάλου. Το Μαυροβούνιο πάντως έχασε με το ντροπιαστικό 2-5!

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Πολέκσιτς (Ντέμπρετσεν), Γιανγιούσεβιτς (Σουτιέσκα Νίκσιτς)
Αμυντικοί: Μπόζοβιτς (Μορντόβια Σαράνσκ), Παβίτσεβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μπάσα (Λιλ), Σάβιτς (Φιορεντίνα), Βολκόφ (Παρτιζάν), Μπάλιτς (Μέταλουρχ Ζαπορίζια), Τομάσεβιτς (Κορτράικ), Βέσοβιτς (Ριέκα), Σίμιτς (Καϊσέρισπορ)
Μέσοι: Ζβέροτιτς (Φούλαμ), Ντρίντσιτς (Παρτιζάν), Μπάκιτς (Σπέτσια), Κρκοτιτς (Ντάτσια Τσισινάου), Νίκολιτς (Ντιναμό Μινσκ), Γκρμπιτς (Παρτιζάν), Βούκσεβιτς (Μπράγκα), Γιόβοβιτς (Σουτιέσκα Νίκσιστς)
Επιθετικοί: Βούτσινιτς (Αλ-Τζαζίρα), Γιόβετιτς (Μάν. Σίτι), Μπεκιράι (Τσανγκτσούν Γιατάι), Νταμιάνοβιτς (Μπεϊζίνγκ Γκουοάν), Κασάλιτσα (Ουλσάν Χιουντάι)

ΜΟΛΔΑΒΙΑ (99η): Με το Σαν Μαρίνο στον όμιλο των προκριματικών, κατάφερε να αποφύγει την τελευταία θέση και με εξαίρεση τις δύο βαριές ήττες από την Αγγλία φάνηκε αρκετά ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια της. Από τότε έχει δώσει 9 φιλικά, κερδίζοντας μόνο Σαουδική Αραβία (4-0) και Ανδόρρα (3-0), μένοντας στο 1-1 με Καναδά και Λιθουανία και χάνοντας από Νορβηγία (1-2), Σουηδία (1-2), Πολωνία (0-1), Καμερούν (0-1) και στο πιο πρόσφατο την περασμένη Τετάρτη, πάλι με 0-1 από την Ουκρανία. Μόνο με έναν καθαρόαιμο επιθετικό η αποστολή. Καμία αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο φιλικό κόντρα στην Ουκρανία. Ούτε και στον πάγκο της, με τον Ίον Κάρας να κλείνει 3,5 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας. Το 5-2 με το οποίο επικράτησε στην τελευταία επίσκεψή της στο Μαυροβούνιο, ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Ναμάσκο (ΑΖΑΛ), Ρούσου (Ζιμπρού Τσισινάου), Σεμπάνου (Μορντόβια Σαράνσκ)
Αμυντικοί: Αρμάς (Κούμπαν Κράσνονταρ), Γκολοβατένκο (Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ), Ποσμάκ (Ντάτσια Τσισινάου), Ράκου (Βέρις Τσισινάου), Επουρεάνου (Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ), Μπούργκιου (Ζιμπρού Τσισινάου), Κασκαβάλ (Βέρις Τσισινάου), Γιαρντάν (Ζιμπρού Τσισινάου)
Μέσοι: Ιονίτα (Βερόνα), Σεμποτάρου (Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ), Αλεξάντρου Αντόνιουκ (Μιλσάμι Ορχέι), Ντεντόφ (Ζιμπρού Τσισινάου), Μαξίμ Αντόνιουκ (Σερίφ Τιρασπόλ), Βρεμέα (Ζιμπρού Τσισινάου), Κογιοκάρι (Μιλσάμι Ορχέι), Καλίνκοφ (Βέρις Τσισινάου), Γκεοργκίεφ (Σερίφ Τιρασπόλ), Σιντορένκο (Ναζαρέτ Ιλίτ), Καρπ (Ντιναμό Κιέβου ΙΙ)
Επιθετικοί: Αλεξέιφ (Ζιμπρού Τσισινάου)

Προγνωστικά: Ίσως κρύβει παγίδες το ματς, αλλά στο μόνο που πάει το χέρι μας είναι ο άσος (1.49 Championsbet), αφού το Μαυροβούνιο διαθέτει σαφώς καλύτερη ομάδα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση