» » » » » » » Προβλέψεις Προκριματικά Euro 9ος όμιλος: Χωρίς Ρονάλντο η Πορτογαλία


Ρονάλντο19:00 ΔΑΝΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ

Προϊστορία: 3-0-1

ΔΑΝΙΑ (26η): Έφτασε πολύ κοντά στα μπαράζ για το Μουντιάλ και τερμάτισε στη 2η θέση, αλλά με τη μικρότερη συγκομιδή βαθμών από τις άλλες 8 «δεύτερες» των άλλων ομίλων και έτσι δε μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα εισιτήριο μέχρι τέλους. Είχε πολύ καλή παρουσία ωστόσο, με μοναδικές ήττες το 1-3 από την Ιταλία και το ντροπιαστικό 0-4 από την Αρμενία ένα χρόνο πριν, που ουσιαστικά περιόρισε τις ελπίδες της για είσοδο στα μπαράζ. Μετά το τέλος των προκριματικών έδωσε 5 φιλικά, με νίκες επί Νορβηγίας (2-1) και Σουηδίας (1-0), μία ισοπαλία με Ουγγαρία (2-2) και δύο ήττες από Αγγλία (0-1) και Τουρκία (1-2), η τελευταία την περασμένη Τετάρτη στο Οντένσε. 14 χρόνια κλείνει ο Μόρτεν Όλσεν στον πάγκο, ο οποίος από τους παίχτες που κάλεσε, μόνο ο κίπερ Νικολάι Λάρσεν είναι ο μοναδικός χωρίς προηγούμενη κλήση στην Εθνική.
Αρχικά στην αποστολή είχαν κληθεί ο αμυντικός Οκορέ (Άστον Βίλλα) και ο επιθετικός Φαλκ (Οντένσε), οι οποίοι κόπηκαν στην τελική επιλογή, όπως συνέβη και με τον επιθετικό της Τουλούζ, Μάρτιν Μπρέιτβεϊτ, ο οποίος είχε κληθεί στο φιλικό με την Τουρκία. Εκτός από τους αμυντικούς Λαρς Γιάκομπσεν (Γκινγκάμπ), Σίμον Πόουλσεν (Άλκμααρ) και τον αμυντικό μέσο Ζίμλινγκ (Άγιαξ), δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με προηγούμενες κλήσεις.  Μετράει τρεις νίκες στις 4 αναμετρήσεις με την Αρμενία. Από τις 4 οι τρεις ήταν nogoal.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Άντερσεν (Κοπεγχάγη), Νικολάι Λάρσεν (Άαλμποργκ)
Αμυντικοί: Άνκερσεν (Σάλτσμπουργκ), Κίερ (Λιλ), Άγκερ (Μπρόντμπι), Κνούντσεν (Έσμπιεργκ), Μπιέλαντ (Τβέντε), Βας (Εβιάν) Μποΐλεσεν (Άγιαξ)
Μέσοι: Κβιστ (Γουίγκαν), Σένε (Άγιαξ), Κάλενμπεργκ (Μπρόντμπι), Κρίστιαν Έρικσεν (Τόττεναμ), Κουσκ (Τβέντε), Γιάκομπ Πόουλσεν (Μίντιλαντ), Βουρτζ (Άαλμποργκ), Κρον-Ντελί (Θέλτα), Χόιμπιεργκ (Μπάγερν), Αντρέασεν (Αννόβερο)
Επιθετικοί: Κορνέλιους (Κοπεγχάγη), Βίμπε (Γκέτεμποργκ), Μπέντνερ (Βόλφσμπουργκ)

ΑΡΜΕΝΙΑ (36η): Πετυχημένη θεωρήθηκε η πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, τερματίζοντας τελικά προτελευταία, αλλά 3 βαθμούς πίσω από τη 2η Δανία, με την οποία οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν για ακόμα μία φορά. Από τον Φεβρουάριο στον πάγκο της βρίσκεται ο Ελβετός τεχνικός, με μεγάλη εμπειρία σε ομάδες της χώρας του, Μπερνάρντ Τσάλαντες, με τον οποίο η Αρμενία έχει δώσει 5 φιλικά με απολογισμό 4 ήττες (Ρωσία, Αλγερία, Γερμανία, Λετονία) και μία μόνο νίκη (ΗΑΕ). Στο ρόστερ ξεχωρίζει ο μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ, Χένριχ Μχιταριάν, ενώ κλήθηκε και ο μέσος του Ολυμπιακού, Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Πρώτη κλήση μόνο για τον νεαρό επιθετικό Μιρανιάν (Βαρντάρ) και τον κίπερ Μπεγκλαριάν (Ουλίσες). Ευχάριστες αναμνήσεις για τους Αρμένιους ξυπνάει η αναμέτρηση με τη Δανία, αφού το 4-0 με το οποίο επικράτησε στη Κοπεγχάγη για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ήταν η μεγαλύτερη σε εύρος νίκης στην ιστορία της.

Τελευταία 5: 1-0-4

Τερματοφύλακες: Μπερεζόφσκι (Ντιναμό Μόσχας), Κασπάροφ (Μίκα), Μπεγκλαριάν (Ουλίσες)
Αμυντικοί: Αρζουμανιάν (Ακτόμπε), Μκογιάν (Εστεχάλ), Χαϊραπετιάν (Πρίμπραμ), Βαραζντάτ Χαρογιάν (Πιούνικ), Χαμπαρτζουμιάν (Βαρντάρ), Βοσκανιάν (Πιούνικ), Άλεξ (Μίκα)
Μέσοι: Μχιταριάν (Ντόρτμουντ), Γκαζαριάν (Ολυμπιακός), Μκρτσιάν (Μέταλουρχ Ντόνετσκ), Εντιγκαριάν (Καϊράτ Αλμάτι), Μάρκος Πιτσέλι (Ακτόμπε), Χοβχανισιάν (Πιούνικ), Ασλανιάν (Άλμερε), Μπαντογιάν (Γκόμελ), Ντασιάν (Βαρντάρ), Χοβσεπιάν (Μέταλουρχ Ντόνετσκ)
Επιθετικοί: Μανουτσαριάν (Ουράλ Ομπλάστ), Σαρκίσοφ (Βόλγκα Νίζνι Νοβγκόροντ), Γκεβγκεοζιάν (Αλιάνζα Λίμα), Μιρανιάν (Βαρντάρ)

Προβλέψεις: Μεγάλο κατόρθωμα αυτό που πέτυχε η Αρμενία στην τελευταία επίσκεψή της στη Δανία, αλλά αυτοί τη φορά οι Δανοί θα είναι πιο «ψυλλιασμένοι» και δεν θα αφήσουν περιθώρια λάθους. Στο 1.40 ο άσος (Playbet).




21:45 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Προϊστορία: 4-1-0

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (11η): Ήττα με κατεβασμένα χέρια από τη Γερμανία στην πρεμιέρα, με τα χίλια ζόρια ισοπαλία με τις ΗΠΑ και κάπως έτσι αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα διάκρισης σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, παρά τη νίκη της με 2-1 επί της Γκάνας, την ίδια ώρα που οι ΗΠΑ έχαναν με 0-1 από τη Γερμανία (χάθηκε στη διαφορά γκολ). Στη Βραζιλία βρέθηκε μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ, εκεί όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο την πήρε από το χεράκι και την πέρασε με δικά του γκολ με δύο νίκες επί της Σουηδίας, έχοντας τερματίσει 2η πίσω από τη Ρωσία στον 6ο όμιλο προηγουμένως. Ο Πάουλο Μπέντο ωστόσο συνεχίζει κανονικά στον πάγκο, προσπαθώντας να οδηγήσει σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση τη χώρα του. Αρκετά ανανεωμένη η Πορτογαλία, στην οποία εφτά παίχτες κλήθηκαν για πρώτη φορά, ενώ λείπουν αστέρια όπως ο κίπερ Μπέτο (Σεβίλλη), οι αμυντικοί Μπρούνο Άλβες (Φενέρμπαχτσε), Ρολάντο (Πόρτο), οι μέσοι Βαρέλα (Γουέστ Μπρομ), Αμορίμ (Μπενφίκα) και οι επιθετικοί Έλντερ Πόστιγκα (Βαλένθια), Ούγκο Αλμέιδα ( – ), Κουαρέσμα (Πόρτο), Ντάνι (Ζενίτ). Φυσικά η πιο μεγάλη απουσία είναι αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αήττητη από την Αλβανία σε 5 αναμετρήσεις (4-1-0). Οι πιο πρόσφατες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 (0-0 εντός, 2-1 εκτός).

Τελευταία 5: 3-1-1

Τερματοφύλακες: Εντουάρντο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ), Λόπες (Λυόν)
Αμυντικοί: Πέπε (Ρεάλ), Κοεντράο (Ρεάλ), Ζοάο Περέιρα (Βαλένθια), Ρικάρντο Κόστα (Αλ-Σαλίγια), Λουίς Νέτο (Ζενίτ), Αντούνιες (Μάλαγα), Αντρέ Αλμέιδα (Μπενφίκα), Ρούμπεν Βέζο (Βαλένθια)
Μέσοι: Ραούλ Μεϊρέλες (Φενέρμπαχτσε), Ζοάο Μουτίνιο (Μονακό), Βελόσο (Ντιναμό Κιέβου), Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Σπόρτινγκ), Αντρέ Γκόμεζ (Βαλένθια), Αντριέν Σίλβα (Σπόρτινγκ), Πέδρο Τίμπα (Μπράγκα)
Επιθετικοί: Νάνι (Σπόρτινγκ), Έντερ (Μπράγκα), Ιβάν Καβαλέιρο (Λα Κορούνια), Μπρούμα (Γαλατάσαραϊ), Ρικάρντο Χόρτα (Μάλαγα)

ΑΛΒΑΝΙΑ (70η): Ξεκίνησε δυνατά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ, σημειώνοντας 3 νίκες στις 5 πρώτες αγωνιστικές, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (0-2-3), τερμάτισε προτελευταία και καταϊδρωμένη. Από τότε έδωσε πέντε φιλικά, μένοντας στο 0-0 με τη Λευκορωσία, κερδίζοντας τις αδύναμες Μάλτα (2-0) και Σαν Μαρίνο (3-0), και χάνοντας από Ρουμανία και Ουγγαρία με 0-1. Σταθερά στον πάγκο της ο Ιταλός Τζιοβάνι Ντε Μπιάσι. Ο αμυντικός Ζάκα και ο μέσος Σάλα είναι οι μοναδικοί που κλήθηκαν για πρώτη φορά. Απουσιάζουν ο κίπερ Ουικάνι, ο αμυντικός Νταλκού και ο επιθετικός Τσάνι. Σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό με το Σαν Μαρίνο λείπουν έξι, οι οποίοι δεν επηρεάζουν. Νο goal τα 6 τελευταία παιχνίδια της.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Λάτσιο), Σέχι (Σκεντέρμπεϊ Κόρτσε)
Αμυντικοί: Τσανά (Λάτσιο), Αγκόλι (Καραμπάχ), Λίλα (ΠΑΣ Γιάννινα), Κούρι (Τίρανα), Μαβράι (Κολωνία), Χισάι (Έμπολι), Λενιάνι (Σεν Γκάλεν), Ζάκα (Βασιλεία)
Μέσοι: Μπουλκού (Τίρανα), Χίκα (Λουκέρνη), Βίλα (Παρτιζάνι Τίρανα), Ρόσι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Αμπράσι (Γκρασχόπερς), Βαϊσούσι (Λίτεξ Λόβετς), Γκάσι (Βασιλεία), Κουκέλι (Ζυρίχη), Σάλα (Οντ)
Επιθετικοί: Σαλίχι (Χαποέλ Άκρε), Καπιλάνι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Μπάλα (Σλάβια Πράγας), Τσικαλέσι (Χάιντουκ Σπλιτ)

Προβλέψεις: Ποτέ δεν μας έπεισε η Πορτογαλία, ειδικά σήμερα που αγωνίζεται χωρίς έμπειρους επιθετικούς και τον Κριστιάνο. Η Αλβανία κατά καιρούς έχει κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις και ίσως σήμερα οι συνθήκες ευνοούν. Δεν ξέρουμε αν θα αποφύγει την ήττα, πάντως το ματς αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλό σκορ. Under στο 2.08 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση