» » » » » » » » Προβλέψεις Στοιχήματος Ligue 1: Για νέο τρίποντο η Μαρσέιγ


Olympique Marseille's Barrada celebrates after his goal against Nice during their French Ligue 1 soccer match at the Velodrome Stadium in Marseille15.00 ΛΙΛ – ΝΑΝΤ
Προϊστορία: 11-8-7
Πέρυσι: ΛΙΛ – ΝΑΝΤ 0-0

ΛΙΛ: Άνοιξε το σκορ στο Πριγκιπάτο μόλις στο 18′ με τον Ρου κόντρα στην Μονακό, όμως δεν απέφυγε το γκολ της ισοφάρισης στο 61′ για το τελικό 1-1. Έφυγε αλώβητη έτσι από ένα δύσκολο παιχνίδι και παρέμεινε αήττητη για τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (2-2-0). Μάλιστα, ήταν μόλις το παρθενικό γκολ που δέχτηκε φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας την καλύτερη άμυνα του Σαμπιονά. Την Πέμπτη φιλοξενεί στο γήπεδο της την Κράσνονταρ από την Ρωσία. Τραυματίες στόπερ Μπάσα (3 συμ.) και ο μπακ Μπεριά (3 συμ.).


Εντός: 1-1-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-2-0

ΝΑΝΤ: Εκμεταλλεύτηκε για δεύτερη φορά φέτος τον παράγοντα έδρα και επικράτησε της Μονπελιέ με 1-0. Ο Γκακπέ ήταν ο λυτρωτής στο 79′, σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά τα «καναρίνια» ήταν αυτά που χαμογέλασαν στο τέλος. Η Ναντ έχει δώσει τρία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, κερδίζοντας το ένα, ενώ έχασε στο άλλο, ενώ στο μοναδικό εκτός έδρας ματς έφερε 1-1 με αντίπαλο την Μετς. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Ριού, που ακόμη δεν έχει αγωνιστεί πάντως λόγω τραυματισμού.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 2-1-1

Προβλέψεις Στοιχήματος: Ακόμη ένα under 2,5 είναι έτοιμη να μας προσφέρει η Λιλ, ενώ και η Ναντ δεν έχει εύκολο το γκολ. Αυτή η επιλογή πληρώνει 1,55 στην Mybet.




18.00 ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Προϊστορία: 3-4-11
Πέρυσι: ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΠΟΡΝΤΟ 0-1

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Συνετρίβη στην Βρετάνη, χάνοντας με 4-0 από την Γκινγκάμπ. Μάλιστα πήγε στο ημίχρονο με το ισόπαλο 0-0, αλλά στο δεύτερο μέρος ήρθε η καθίζηση και τα τέσσερα γκολ της ήττας. Έχει απολογισμό 1-0-3 στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος, ενώ έχει σκοράρει μόλις μία φορά, στο διπλό που έβγαλε πριν τρεις εβδομάδες στην έδρα της Λανς με 1-0. Σήμερα υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Μπορντό, ενώ την Πέμπτη παίζει στο «Αρτέμιο Φράνκι» με την Φιορεντίνα για το Europa League, όπου βρίσκεται στον όμιλο του ΠΑΟΚ. Μακροχρόνιες οι απουσίες της και επηρεάζουν κυρίως τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Εντός: 0-0-2
Γκολ: 1-7
Τελευταία 5: 1-0-3

ΜΠΟΡΝΤΟ: Δεν έφτασε στο 4/4 σε νίκες για τους αγώνες του πρωταθλήματος, αφού υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μπαστιά με 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στο 17′ και κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον φορμαρισμένο Ρολάν στο 79′. Είχαν προγηθεί τρεις σερί νίκες για την ομάδα του Σανιόλ στο πρωτάθλημα, που παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και χωρίς ήττα ακόμη (3-1-0). Δεν παίζουν ο μπακ Πελενάρ και ο επιθετικός Ζουσιέ.

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 9-3
Τελευταία 5: 3-1-0

Προβλέψεις Στοιχήματος: Δύσκολο ματς, καθώς και η Γκινγκάμπ θέλει βαθμούς από το άσχημο ξεκίνημα στην σεζόν. Με ρίσκο στην ισοπαλία και το 3,05 της Playbet.



22.00 ΕΒΙΑΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Προϊστορία: 2-1-4
Πέρυσι: ΕΒΙΑΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ 1-2

ΕΒΙΑΝ: Η εντός έδρας ισοπαλία αποτέλεσε απλά μια μικρή παρένθεση για την Εβιάν, αφού την επόμενη αγωνιστική έχασε στο γήπεδο της Τουλούζ με 1-0. Άντεξε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι, όχι όμως στο 79′, όπου μπήκε το γκολ της ήττας. Στο 84′ μάλιστα έμεινε και με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Ανγκούλα. Ένας βαθμός όλος κι’ όλος για την Εβιάν στο πρωτάθλημα και παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Επίσης, υποδέχεται σήμερα μια από τις καλύτερες ομάδες του Σαμπιονά. Πέντε εβδομάδες εκτός ο στόπερ Ανγκούλα (3 συμ).
Εντός: 0-1-0
Γκολ: 2-10
Τελευταία 5: 0-1-3

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πήρε μπρος η μηχανή της Μαρσέιγ, κάτι που αναμενόταν άλλωστε. Το νικηφόρο 4-0 επί της Νις στο «Βελοντρόμ» τα λέει όλα. Δύο γκολ σημείωσε ο Παγέ (19′, 48′) και από ένα οι Τοβέν (45′), Μπαράντα (87′). Είχε προηγηθεί το διπλό στο Γκινγκάμπ με 1-0, με την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα να φτάνει στις δύο σερί νίκες. Ευρώπη δεν έχουν φέτος οι «Φωκαείς» και είναι ευκαιρία να πάνε καλά στο πρωτάθλημα και να βρεθούν όσο ψηλότερα γίνεται. Σχετικά κομπλέ η αποστολή.

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 2-1-1

Προβλέψεις Στοιχήματος: Τίποτα δεν έχει να φοβηθεί σήμερα η Μαρσέιγ και μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Εβιάν. Εξάλλου, το διπλό πληρώνει μια χαρά και συγκεκριμένα 2,21 στην Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση