» » » » » » Στοίχημα Προβλέψεις Segunda Division: Προσαρμόστηκε γρήγορα η Οσασούνα


_2_c92a84de17.00 ΟΥΕΛΒΑ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ
Προϊστορία: -
Πέρυσι: -

ΟΥΕΛΒΑ: Καρμπόν αποτέλεσμα όπως στην πρεμιέρα για την Ουέλβα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Αλαβές εκτός έδρας. Δεν ρίσκαρε ιδιαίτερα με το παιχνίδι που έκανε και προσπάθησε κυρίως να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Αναζητά σήμερα την πρώτη της νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη Γιαγκοστέρα και συνάμα να γευτεί και πως είναι να σκοράρει για φέτος. Εκτός ο αριστερός μπακ Βέγκα, που αγωνίστηκε και στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της Ουέλβα στο πρωτάθλημα.


Εντός: 0-1-0
Γκολ: 0-0
Τελευταία 5: 0-2-0

ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ: Δεν την επηρέασε η ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Λας Πάλμας με 2-0, καθώς απάντησε με νίκη του ίδιου σκορ με αντίπαλο την επίσης νεοφώτιστη Λεγκανές. Καθοριστικό το πρώτο τέρμα του Σέρτζιο Λεόν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ενώ «σφράγισε» το τρίποντο στο 69′ με τον Γιόρντι Λόπες. Με ώθηση από αυτό αποτέλεσμα θα ψάξει για τους παρθενικούς της βαθμούς μακριά από το γήπεδο της και να συνεχίσει δυναμικά τον δύσκολο φετινό μαραθώνιο. Χωρίς κάποιο νεότερο αγωνιστικό πρόβλημα.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 1-0-1

Στοίχημα Προβλέψεις: Ούτε σκοράρει, ούτε δέχεται γκολ η Ουέλβα. Στο 1,60 το under 2,5 από την Meridianbet.




19.15 ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ
Προϊστορία: 5-2-5
Πέρυσι: -

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Δεν ήταν άσχημος ο βαθμός στην Σαραγόσα την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 στο 93′ με τον Ντε Λας Κουέβας. Είχε μείνει πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 40′. Είχε προηγηθεί το νικηφόρο 2-0 επί της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και δείχνει να έχει προσαρμοστεί σχεδόν καταλλήλως στα δεδομένα της δεύτερης κατηγορίας. Επίσης υπάρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 1-1-0

ΑΛΑΒΕΣ: Ήταν καλύτερη της Ουέλβα εντός έδρας, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ και να ξεφύγει από το ισόπαλο 0-0. Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Αλαβές στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αφού στην πρεμιέρα είχε φέρει 2-2 με την Λεγκανές. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει σήμερα για την ομάδα του Αλμπέρτο Λόπες, καθώς φιλοξενείται στην Παμπλόνα, από ένα φαβορί για ανόδο, την Οσασούνα. Κομπλέ η αποστολή.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 0-2-0

Στοίχημα Προβλέψεις: Αρκετά καλά ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Οσασούνα, που θέλει από νωρίς να αποδείξει ότι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο άσος πληρώνει 1,82 στην Championsbet.




22.00 ΧΙΡΟΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Προϊστορία: 2-2-2
Πέρυσι: 2-2

ΧΙΡΟΝΑ: Ιδανικό ξεκίνημα για την Χιρόνα, που μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 1-0 πέρασε με τρίποντο και από την έδρα της Αλκορκόν με 2-1. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 47′, αλλά δεν πτοήθηκε και γύρισε το ματς άμεσα με τον Σαντάζα στο 52′ και τον Μάτα στο 59′. Μπορεί να μην έχει κάνει και την τέλεια εμφάνιση στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Σήμερα έχει την δυνατότητα να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της, αφού η Τενερίφη δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-0-0

ΤΕΝΕΡΙΦΗ: Τον πρώτο της βαθμό κατέκτησε φέτος η Τενερίφη, αν και το 1-1 εντός έδρας με τη νεοφώτιστη Αλμπαθέτε δεν αποτελεί και επιτυχία. Κυνηγούσε το σκορ από το 33′, αλλά έφερε το ματς στο 59′ με τον Αριάντνε, χωρίς ωστόσο να να φτάσει στην συνέχεια στην ολική ανατροπή. Στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί από την Πονφεραντίνα με 1-0 και σήμερα έχει ακόμη πιο δύσκολη αποστολή κόντρα σε μια ομάδα, που έχει ξεκινήσει με το απόλυτο των νικών. Κάνει φάσεις, όμως δείχνει να έχει πρόβλημα στα τελειώματα.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 0-1-1

Στοίχημα Προβλέψεις: Προσεχτική θα εμφανιστεί σήμερα η Τενερίφη, με στόχο τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτή η επιλογή δίνεται στο 3,20 από την Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση