» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά Serie B: Πρωταγωνιστικό ρόλο η Λατίνα


LAPR0771-U80700529861qG--687x458@Gazzetta-Web_mediagallery-page19.00 ΛΑΤΙΝΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ
Προϊστορία: 1-0-2
Πέρυσι: 2-3

ΛΑΤΙΝΑ: Το πρώτο φετινό της παιχνίδι όσον αφορά το πρωτάθλημα δίνει σήμερα η Λατίνα. Βέβαια έχει προλάβει να παίξει δύο επίσημα ματς στο κύπελλο, περνώντας αρχικά το εμπόδιο της Νοβάρα στα πέναλτι, όμως αποκλείστηκε στην συνέχεια από την Μπρέσια με 1-0. Ευνοήθηκε από την διάλυση της Σιένα το καλοκαίρι, αφού πήρε από εκεί πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και τον προπονητή Μπερέτα. Μπορεί στο ρόστερ να έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις, όμως αυτό δείχνει ακόμη δυνατό και ικανό να διεκδικήσει και φέτος την άνοδο.


Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: -

ΚΡΟΤΟΝΕ: Με το αριστερό μπήκε στην Serie B η Κροτόνε, αφού έχασε από την Τερνάνα με 2-0 και μάλιστα μπροστά στο κοινό της. Δέχτηκε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και δεν είχε καμία απάντηση στα γκολ των αντιπάλων. Η φυγή πολλών και σημαντικών ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έγινε κάτι παραπάνω φανερή από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, με τον προπονητή Ντράγκο να έχει πραγματικά δύσκολη αποστολή για φέτος. Τραυματίας ο χαφ Σπροκάτι, που είναι και η μοναδική απουσία για την Κροτόνε.

Εκτός: -
Γκολ: 0-2
Τελευταία 5: 1-0-0

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Όλα δείχνουν Λατίνα, έδρα, υλικό, αλλά και κλίμα. Ο άσος πληρώνει 1,85 στην Mybet.




21.30 ΜΠΡΕΣΙΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ
Προϊστορία: 1-5-6
Πέρυσι: ΜΠΡΕΣΙΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ 1-1

ΜΠΡΕΣΙΑ: Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία δεν απέφυγε την ήττα στην έδρα της νεοφώτιστης Φροζινόνε με 1-0. Δέχθηκε το μοιραίο γκολ στο 51′, αλλά η πίεση της στην συνέχεια ήταν στεναρή, ώστε να της επιτρέψει να φέρει το ματς στα ίσα. Εξάλλου αναμένεται μια δύσκολη σεζόν για την ομάδα του Ιακόνι, που δεν έκανε καμία μεγάλη μεταγραφή και λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων έχασε και ορισμένους βασικούς. Χωρίς κάποια νεότερη σημαντική απουσία για σήμερα.

Εντός: -
Γκολ: 0-1
Τελευταία 5: 0-0-1

ΛΙΒΟΡΝΟ: Προηγήθηκε σε ιδανικό σημείο και συγκεκριμένα στο 43′ του πρώτου μέρους με τον Γκαλαμπίνοφ έναντι της Κάρπι, όμως η αντίπαλος έφερε το ματς στα ίσα στο 58′ και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα 1-1. Η ομάδα της Τοσκάνης θα χρειαστεί περαιτέρω χρόνο για να δέσει σαν σύνολο, αφού πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική Λιβόρνο σε σχέση με πέρσι. Ξέρει πάντως τα «κατατόπια» της κατηγορίας, αφού σε αυτήν έπαιζε πριν ανέβι στην Serie A πρόπερσι.

Εκτός: -
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-1-0

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Δύσκολα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες, αφού έχουν τα δικά του θέματα να λύσουν. Αρκετά πιθανό φαίνεται το 1,61 στο under 2,5 της Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση