» » » » » » » Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Φουλ επίθεση για ΤΣΣΚΑ και Σίτι



19:00 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 0-0-2

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Σε πάρτι εξελίχθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με την Κράσνονταρ, την οποία διέσυρε στη Μόσχα με 6-0. Δυνατό ξεκίνημα με γκολ των Μουσά (13’), Ερεμένκο (17’) και δυνατό τελείωμα, σκοράροντας άλλα 4 τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο. Τυχερό γκολ στο 69’, από σέντρα του Σενίκοφ, που κόντραρε στα πόδια του Αρμάς, αλλά ένα λεπτό αργότερα σκόραρε και πάλι με τον Μούσα, ενώ ο Ντούμπια, που είχε περάσει αλλαγή στο 74’, έκλεισε το χώρο των γκολ με δύο προσωπικά τέρματα στο 85’ και 90’. Στο 10’ πάντως ο διαιτητής της χαρίστηκε, μη καταλογίζοντας πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ναμπάμπκιν, αλλά γενικά η νίκη της δε χωράει αμφισβήτηση. Εξαιρετικές επιδόσεις επιθετικά στο πρωτάθλημα, όπου μετράει 5 σερί νίκες με ενεργητικό 19 γκολ στο ίδιο διάστημα, ακολουθώντας κατά πόδας την πρωτοπόρο Ζενίτ, από την οποία απέχει δύο βαθμούς. Δύσκολα πάντως τα πράγματα στον όμιλο για τους πρωταθλητές Ρωσίας, αφού εκτός του ότι συμμετέχουν σε όμιλο φωτιά, ξεκίνησε και με δύο ήττες τις υποχρεώσεις της (1-5 Ρόμα εκτός, 0-1 Μπάγερν εντός) και αν δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα, τότε αποχαιρετάει τις όποιες ελπίδες έμειναν για πρόκριση, ενώ θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο ακόμα και η τρίτη θέση. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που αντιμετωπίζει τη Σίτι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας άσχημες εμπειρίες πέρυσι, όπου γνώρισε δύο ήττες. Και οι δύο συνοδεύτηκαν από over και γκολ-γκολ (1-2 εντός, 2-5 εκτός). Να σημειώσουμε ότι εκτός της Σίτι, στον ίδιο όμιλο πέρυσι βρισκόταν και η Μπάγερν, όπως δηλαδή και φέτος. Αντί για τη Βικτόρια Πλζεν, την τετράδα συμπληρώνει η Ρόμα. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Μάριο Φερνάντες (10 συμμ./2 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-0-1


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τρομερό παιχνίδι στο Σίτι οφ Μάντσεστερ κόντρα στην Τόττεναμ, με πολύ γρήγορο ρυθμό, όπου η Σίτι έπαιξε σαν πραγματική πρωταθλήτρια, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 4-1. Τέσσερα πέναλτι, τα δύο χαμένα και μία κόκκινη συνθέτουν την εικόνα ενός κλασικού αγγλικού ντέρμπι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σέρχιο Κουν Αγουέρο, που σκόραρε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και έγινε έτσι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ (από το ’92 δηλαδή), ξεπερνώντας τον συμπατριώτη του Τέβεζ. Με σουτ μέσα από την περιοχή στο 13’, με την Τόττεναμ να απαντάει άμεσα (15’). Με πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπαρντ το 2-1, στο 32’ ο Αγουέρο έστειλε στα πόδια του Γιορίς το δεύτερο που κέρδισε η Σίτι, με τους κίπερ των δύο ομάδων να πραγματοποιούν μεγάλες αποκρούσεις μέχρι το ημίχρονο. Η Τόττεναμ κέρδισε τραβηγμένο πέναλτι στο 62’ για μαρκάρισμα του Ντεμικέλις στο 62’, το οποίο απέκρουσε ο Χαρτ. Εφτά λεπτά αργότερα ο Φάζιο αποβλήθηκε για φάουλ μέσα στην περιοχή, με τον Αργεντινό να μην αστοχεί αυτή τη φορά στο πέναλτι και τελικά με διαγώνιο σουτ στο 75’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Παρέμεινε έτσι στη 2η θέση, με τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι να διατηρείται στους 5. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει αποδώσει ανάλογα, μετρώντας μόνο ένα βαθμό από την ισοπαλία με τη Ρόμα στην τελευταία αγωνιστική (1-1 εντός), έχοντας χάσει στην πρεμιέρα εκτός έδρας από τη Μπάγερν. Συνολικά δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση (0-1-3). Εκτός αποστολής ο Λάμπαρντ, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Τόττεναμ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μανγκαλά (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Νασρί (4 συμμ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Παρόμοιος τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων και ειδικά για τους ρώσους, δεν περιμένουμε να αλλάξει η φιλοσοφία τους, παρότι είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Το γκολ-γκολ δείχνει ασφαλής επιλογή (1.80 Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση