» » » » » » » » Στοίχημα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ: Ανοιχτό παιχνίδι στο Εστορίλ


22:05 ΕΣΤΟΡΙΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Προϊστορία: –
ΕΣΤΟΡΙΛ: Έβγαλε προβλήματα στην άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι και έχασε εντός έδρας στο ντέρμπι με τη Μπενφίκα. Από πολύ νωρίς βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη (3’, 8’). Έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τους Αμάντο (38’), Κλέμπερ (53’), αλλά στο 66’ έμεινε με 10, λόγω της αποβολής του Καμπρέρα, με τους «αετούς» να σκοράρουν τρίτο λίγο αργότερα (70’). Δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος, μετρώντας μόλις μία νίκη σε 6 αγωνιστικές (1-2-3). Έχοντας δεχτεί ήδη 14 γκολ. Έχει μία από τις καλύτερες επιθέσεις, αλλά από τις χειρότερες άμυνες, όπως φάνηκε άλλωστε και στον αγώνα με τη Μπενφίκα, με τον Ζοσέ Κουσέιρο να τονίζει ότι υπάρχει έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και η ομάδα του την πληρώνει. Ο Κουσέιρο για το σημερινό αγώνα δήλωσε ότι προτεραιότητα της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα και σήμερα δεν θα έχει πολύ πίεση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει τη νίκη σήμερα, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό δυνατή ομάδα που θέλει σεβασμό. Στον πρώτο αγώνα, είχε χάσει από την Αϊντχόφεν εκτός έδρας με 0-1. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 φετινά παιχνίδια της. Πέντε από αυτά ήταν και over.
Τελευταία 5: 1-1-3


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χάρη σε γκολ του Ατζαγκούν στο 43’, ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα της Νίκης Βόλου στη Λεωφόρο, πιάνοντας έτσι την 3η θέση με 10 βαθμούς. Καλύτερος σε όλο το παιχνίδι, με τη νίκη Βόλου να είναι συνεχώς σε παθητικό ρόλο, δείχνοντας διάθεση να θέλει να κλέψει το βαθμό από το ματς. Τελικά ο Νιγηριανός έδωσε τη λύση με σουτ μέσα από την περιοχή στο 42’. Αρκετές οι ευκαιρίες στην επανάληψη για τους πράσινους, χάνοντας τις μεγαλύτερες μετά το 84’, όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Ζήτησε και πέναλτι στο 90’ για ανατροπή του Πράνιτς στην περιοχή, αλλά τελικά το σκορ δεν άλλαξε. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη του Παναθηναϊκού στα τρία τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει την Τετάρτη τον Ολυμπιακό Βόλου στο κύπελλο πάλι με 1-0 και τον Πλατανιά με ανατροπή στα Χανιά την περασμένη εβδομάδα με 3-2. Θετικά τα πρώτα δείγματα του Στιλ, που κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία που ξεκίνησε βασικός. Σήμερα πάντως ο Αναστασίου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Κοτσόλη. Παρά τα θετικά αποτελέσματα πάντως, δε μπορούμε να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το ίδιο πειστικός με πέρυσι, ειδικά όσο δεν έχει το εύκολο γκολ και παίχτη να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή (βλ. Μπεργκ). Εκτός αποστολής ο Μέντες και ο Μπεργκ, κανονικά ο Λαγός, ο οποίος όμως δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τελευταία 5: 3-1-1

Στοίχημα Προγνωστικά: Καλή επίθεση, κακή άμυνα και δε «σκίζεται» για τη νίκη σήμερα η Εστορίλ. Δε διαφέρει σε πολλά από την γενικά εικόνα του Παναθηναϊκού, που παραδόξως όμως προέρχεται από δύο σερί 1-0, αν και με μικρότερου επιπέδου ομάδες. Πιθανό το γκολ-γκολ στο 1.95 (Nokibet.gr).
 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση