» » » » » » » Στοίχημα Προκριματικά Euro 2016 4ος όμιλος: Ψάχνει αντίδραση η Γερμανία



21:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Προϊστορία: 9-4-5
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (1η): Για ακόμη ένα ματς δεν έδειξε όσα μας έχει συνηθίσει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και έχασε στην Πολωνία με 0-2. Μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, έχει κερδίσει μόνο τη Σκωτία 2-1 αν και δυσκολεύτηκε, έχοντας χάσει και από την Αργεντινή σε φιλικό με 2-4. Μεγαλύτερη συγκέντρωση και ενθουσιασμός για τους γηπεδούχους, που κατάφεραν να προηγηθούν στο 51’. Πίεσε, είχε την υπεροχή και πολλές τελικές, αγγίζοντας την ισοφάριση με τον Ποντόλσκι, όταν ο Λεβ έριξε στον αγώνα όλα τα επιθετικά του όπλα, αλλά τελικά την πλήρωσε και δέχτηκε λίγο πριν το τέλος το δεύτερο. Η Γερμανία τέθηκε αντιμέτωπη με την Ιρλανδία και στα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, παίρνοντας δύο άνετες νίκες (3-0 εντός, 6-1 εκτός). Τραυματίες οι Χέβεντες (Σάλκε), Εζίλ (Άρσεναλ), Ρόις (Ντόρτμουντ), Σαμ (Σάλκε), Κεντίρα (Ρεάλ), Γκόμεζ (Φιορεντίνα), που δεν έλαβαν κλήση, εκτός του Εζίλ που «κόπηκε» πριν το ματς με την Πολωνία.
Τελευταία 5: 3-0-2
Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Ζίλερ (Αννόβερο), Βάιντερφελερ (Ντόρτμουντ)
Αμυντικοί: Μουστάφι (Σεβίλλη), Γκίντερ (Ντόρτμουντ), Χιούμελς (Ντόρτμουντ), Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Ντουρμ (Ντόρτμουντ), Ρούντιγκερ (Στουτγάρδη), Μπόατενγκ (Μπάγερν)
Μέσοι: Σούρλε (Τσέλσι), Μπελαραμπί (Λεβερκούζεν), Μίλερ (Μπάγερν), Ντράξλερ (Σάλκε), Κρόος (Μπάγερν), Κράμερ (Γκλάντμπαχ)
Επιθετικοί: Γκέτσε (Μπάγερν), Κρούζε (Γκλάντμπαχ), Ποντόλσκι (Άρσεναλ)
ΙΡΛΑΝΔΙΑ (62η): Περίπατος το 7-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ, που θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερη έκταση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρόμπι Κιν, που πέτυχε χατ-τρικ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο (6’, 14’, 18’ πεν.) και έγινε έτσι πρώτος σκόρερ στην ιστορία των προκριματικών του Euro, πρώτος ευρωπαίος εν ενεργεία σκόρερ, ενώ σημείωσε και το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του Euro (προκριματικά και τελικά). Fair play στην επανάληψη από τους Ιρλανδούς, που σταμάτησαν να σκοράρουν στο 56’ (ΜακΛίν 46’, 53’, Πέρεζ αυτ. 51’, Χούλαχαν 56’). Πρώτη στον όμιλο μαζί με την Πολωνία, αλλά το γκολ που δέχθηκε στη Γεωργία την κρατάει τυπικά δεύτερη. Μοναδική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο, η απουσία του τραυματία αμυντικού Κιόου (Ντέρμπι), που όμως δεν επηρεάζει την ενδεκάδα.
Τελευταία 5: 3-1-1
Τερματοφύλακες: Φορντ (Μίλγουολ), Γουέστγουντ (Σέφιλντ Γουέντσντεϊ), Έλιοτ (Νιούκαστλ)
Αμυντικοί: Ο’Σι (Σάντερλαντ), Γουάρντ (Μπέρνλι), Γουίλσον (Στόουκ), Κλαρκ (Άστον Βίλλα), Πιρς (Ρέντινγκ), Λένιχαν (Χαλ)
Μέσοι: ΜακΓκίντι (Έβερτον), Γουέλαν (Στόουκ), ΜακΚλίν (Γουίγκαν), Γκίμπσον (Έβερτον), Χούλαχαν (Νόριτς), Μέιλερ (Χαλ), Κιν (Χαλ), Μπρέιντι (Χαλ), Χέντρικ (Ντέρμπι), Πίλκινγκτον (Κάρντιφ)
Επιθετικοί: Ρόμπι Κιν (ΛΑ Γκάλαξι), Ντόιλ (Κρίσταλ Πάλας), Λονγκ (Σαουθάμπτον), Γουόλτερς (Στόουκ), Μέρφι (Ίπσουιτς), Στόουκς (Σέλτικ)
Πρόταση Στοίχημα: Η Γερμανία σίγουρα θα ψάξει να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη που θα σταματήσουν τις μουρμούρες, αλλά με το «ξεφούσκωμα» που έχει δείξει μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, δεν μπορούμε με τίποτα να στηρίξουμε τον άσο στο 1.25. Έχει προβλήματα ανασταλτικά και οι Ιρλανδοί είτε με τη δύναμη, είτε από στημένα είναι σε θέση να σκοράρουν ένα γκολ. Αμφιρροπο στο 2.15 (Stoiximan).



21:45 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ
Προϊστορία: 3-3-2
ΠΟΛΩΝΙΑ (70η): Ιστορικό το βράδυ του Σαββάτου για την Πολωνία, που όχι μόνο επικράτησε της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Γερμανίας, με όση σημασία έχει για την μεταξύ τους αντιπαλότητα, αλλά και γιατί το κατάφερε για πρώτη φορά, μετά από 18 αναμετρήσεις (0-6-12 τα προηγούμενα). Επέτρεψε πολλές ευκαιρίες στη Γερμανία, αλλά όλες ήταν ελεγχόμενες και σε όσες δεν ήταν ο Σέζνι δήλωνε παρών με τις επεμβάσεις του. Προηγήθηκε με κεφαλιά του Μίλικ νωρίς στην επανάληψη, με την εικόνα του αγώνα να μην αλλάζει στη συνέχεια. Προς το τέλος πιέστηκε ακόμα περισσότερο, με τη Γερμανία να φτάνει κοντά στην ισοφάριση, αλλά να τη σταματάει το δοκάρι (81’) και τελικά ο Μιλά, που αντικατέστησε τον σκόρερ του πρώτου τέρματος Μίλικ, τελείωσε το παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, μετά από ασίστ του Λεβαντόφσκι. Στην κορυφή πλέον του ομίλου, όπου ισοβαθμεί με την Ιρλανδία, αλλά το μηδέν παθητικό μετά από δύο αγωνιστικές την έχει φέρει με πλεονέκτημα μπροστά από τους Ιρλανδούς. Χωρίς αλλαγές η αποστολή, σε σχέση με αυτή κόντρα στη Γερμανία.
Τελευταία 5: 3-1-1
Τερματοφύλακες: Μπόρουτς (Μπόρνμουθ), Φαμπιάνσκι (Σουόνσι), Σέζνι (Άρσεναλ)
Αμυντικοί: Βαβρζίνιακ (Αμκάρ Περμ), Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Γκλικ (Τορίνο), Βοϊτκόβιακ (Μόναχο 1860), Μπόνις (Λεβερκούζεν), Γιεντρζέιτσικ (Κράσνονταρ), Ζουκάλα (Στεάουα Βουκ.), Ολκόφσκι (Κολωνία), Σιόνεκ (Μόντενα)
Μέσοι: Γιοντλόβιεκ (Λέγκια Βαρσοβίας), Μιλά (Σλασκ Βρόσλαβ), Ρίμπους (Τέρεκ Γκρόζνι), Γκροσίτσκι (Ρεν), Κριτσόβιακ (Σεβίλλη), Σόμποτα (Κλαμπ Μπριζ), Μαζίνσκι (Γκουίζου Ρενέ), Ζίρο (Λέγκια Βαρσοβίας), Σταρζίνσκι (Ρουχ Χορζόβ)
Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μίλικ (Άγιαξ), Κούχαρτζικ (Λέγκια Βαρσοβίας), Τεόντορτσικ (Ντιναμό Κιέβου)
ΣΚΩΤΙΑ (29η): Η καλή της κατάσταση επιβεβαιώθηκε στον αγώνα με τη Γεωργία, όπου πήρε τη νίκη με 1-0. Η αναμέτρηση κρίθηκε από ένα γκολ του Μαλόνεϊ, ο οποίος έπιασε συρτό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε αρχικά στον Λόρια και μετά στον Κουμπούτια και κατέληξε στα δίχτυα (χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον δεύτερο). Πολύ καλό το κλίμα στο στρατόπεδο των Σκωτσέζων, που το έδειξαν και στον πρώτο αγώνα με τη Γερμανία, με τον Στράχαν να έχει βρει τη φόρμουλα για να αποδώσει καλύτερα από τις άλλες χρονιές η ομάδα. Δε βρίσκεται στην αποστολή ο έμπειρος κίπερ Άλαν ΜακΓκρέγκορ (Χαλ), που δεν επηρεάζει αφού ο Στράχαν χρησιμοποιεί τον Μάρσαλ, και ο βασικός κεντρικός Χένλεϊ (Μπλάκμπερν), που ξεκίνησε και στα δύο πρώτα του ομίλου. Αντιμετώπισε πολύ πρόσφατα την Πολωνία σε φιλικό, τον περασμένο Μάρτιο, φεύγοντας με τη νίκη από τη Βαρσοβία (1-0).
Τελευταία 5: 3-1-1
Τερματοφύλακες: Γκιλκς (Μπέρνλι), Γκόρντον (Σέλτικ), Μάρσαλ (Κάρντιφ)
Αμυντικοί: Μπέρα (Ίπσουιτς), Φόρσιθ (Ντέρμπι), Γκριρ (Μπράιτον), Χάνλεϊ (Μπλάκμπερν), Χάτον (Άστον Βίλα), Ράσελ Μάρτιν (Νόριτς), Ρέινολντς (Αμπερντίν), Ρόμπερτσον (Χαλ), Γουίτακερ (Νόριτς)
Μέσοι: Άνια (Γουότφορντ), Μπάναν (Κρίσταλ Πάλας), Μπράουν (Σέλτικ), Μπρίσον (Ντέρμπι), Μπερκ (Νόττινχαμ), Ντόρανς (Γουέστ Μπρομ), Ντάρεν Φλέτσερ (Μάν. Γιουν.), Γκολντ (Σπόρτινγκ Λ.), Μαλόνεϊ (Γουίγκαν), ΜακΆρθουρ (Κρίσταλ Πάλας), Μόρισον (Γουέστ Μπρομ)
Επιθετικοί: Στίβεν Φλέτσερ (Σάντερλαντ), Κρις Μάρτιν (Ντέρμπι), Μέι (Σέφιλντ Γουέντσντεϊ), Νέισμιθ (Έβερτον)
Πρόταση Στοίχημα: Μας αρέσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά η Σκωτία και θα το παλέψει για μία διάκριση μετά από πολλά χρόνια. Στα σύννεφα η Πολωνία μετά τη νίκη επί των Γερμανών, αλλά για τρίτο σερί αγώνα στα προκριματικά δύσκολα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Πάμε με το γκολ-γκολ στο 2.10 (Mybet).

Όλες οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος σε μία σελίδα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση