18:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Προϊστορία (από 2007): 8-9-5
Α’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Έδειξε για ακόμα ένα ματς ότι έχει ξεφουσκώσει και έχοντας στόχο την ισοπαλία έφυγε με το 0-0 από το Περιστέρι, η δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία για τους Αρκάδες. Απειλήθηκε αρκετές φορές και έβγαλε και πάλι πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, αλλά τουλάχιστον παρέμεινε στην 3η θέση των πλέι-οφ. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι δυνατά στο κόλπο για την 2η θέση, με τον ΠΑΟΚ να είναι στο +1 και με την εικόνα που βγάζει δύσκολα να φύγει με τη νίκη από τη Λεωφόρο. Θα χρειαστεί πάντως να ανεβάσει απόδοση για να τα καταφέρει. Πολύ δυνατός εντός έδρας, όπου παρέμεινε αήττητος σε όλη την κανονική περίοδο (14-3-0), με την πρώτη ήττα να έρχεται στην πρεμιέρα των πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μετά από τρεις αγώνες στα πλέι-οφ. Εκτός ο κίπερ Κοσίτσκι (21 συμμ.), ο αριστερός εξτρέμ Μάσα (33 συμμ./7 γκ./2 ασίστ), ο δεξιός εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (13 συμμ.) και ο επιθετικός Πάρα (25 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).
Τελευταία 5: 1-3-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σίγουρα νιώθει αδικημένος από το αποτέλεσμα της προηγούμενης αναμέτρησης των δύο ομάδων, αφού ήταν καλύτερος σε όλο το διάστημα του αγώνα και άξιζε ένα γκολ. Είχε επίσης να αντιμετωπίσει και έναν εξαιρετικό Θεοδωρόπουλο, που κατέβασε ρολά. Η τύχη φέτος ήταν με την ομάδα του Νιόπλια, αφού και στα πλέι-οφ μπήκε λόγω αποχώρησης του ΠΑΣ και Ευρώπη εξασφάλισε με την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό. Οπότε γιατί να μην κυνηγήσει και κάτι παραπάνω, αφού από τις 4 ομάδες των πλέι-οφ, δείχνει σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση από τον Αστέρα και δεν διαφέρει πολύ από τον ΠΑΟΚ. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Φυτανίδης (33 συμμ./1 γκ.) και ο αριστερός μέσος Πίτου Γκαρσία (28 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός μέσος Μπρίτο (22 συμμ./1 γκ.).
Τελευταία 5: 1-3-1
Προγνωστικά: Ο Ατρόμητος έδειξε πιο φρέσκια ομάδα στην τελευταία αναμέτρηση και έχει τα φόντα να ξεπεράσει τον κουρασμένο Αστέρα. Το Χ2 θα είναι η επιλογή μας (1.70 Stoiximan). Περιμένουμε ντέρμπι πάντως, οπότε έχει βάση και το γκολ-γκολ (2.00 Mybet), θεωρώντας δεδομένο ότι ήρθε η στιγμή να σκοράρουν οι γηπεδούχοι.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση