» » » » Το τελευταίο παιχνίδι του Τζέραρντ στο Άνφιλντ


Ο Στίβεν Τζέραρντ, ο εμβληματικός ηγέτης της Λίβερπουλ, παίζει το τελευταίο του παιχνίδι την Κυριακή μπροστά στο κοινό της αγαπημένης του ομάδας και σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις.
Ο 34χρονος Άγγλος μέσος ήταν αρχηγός της ομάδας για 12 χρόνια, έχοντας σηκώσει και ένα ιστορικό Τσάμπιονς Λιγκ, όταν το 2005 η ομάδα του έκανε την ανατροπή κόντρα στη Μίλαν, από την οποία βρέθηκε να χάνει με 0-3, αλλά η ιστορία του δεν έχει μόνο επιτυχίες.
Αν και έχει κερδίσει δύο κύπελλα Αγγλίας, τρία Λιγκ Καπ και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ, δεν έχει κατακτήσει ποτέ τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που σίγουρα θα τον στοιχειώνει.
Ο Τζέραρντ πέρυσι βρέθηκε πολύ κοντά στο να τα καταφέρει, σε μία από τις καλύτερες σεζόν της Λίβερπουλ, αλλά το θρυλικό γλίστρημά του στο παιχνίδι με την Τσέλσι, που επέτρεψε στους μπλε να προηγηθούν μέσα στο Άνφιλντ, θα είναι μία από τις μαύρες σελίδες στην ιστορία του, αφού έκανε τεράστια χάρη στη Σίτι, η οποία τελικά τερμάτισε πρώτη, μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τους κόκκινους.
Η μέρα εκείνη είχε συμπέσει με την τραγική επέτειο των 25 χρόνων από το Χίλσμπορο, στο οποίο είχε βρει τον θάνατο και ο 10χρονος ξάδερφος του, Τζον-Πολ Γκιλχούλεϊ, ο μικρότερος από τους 96 οπαδούς της Λίβερπουλ, που είχαν βρει το θάνατο εκείνη την ημέρα.
Λίγες εβδομάδες μετά ο Τζέραρντ, ταξίδεψε στη Βραζιλία, με σκοπό να επουλώσει τις πληγές του, αλλά η Αγγλία ήταν απογοητευτική και δε μπόρεσε να εξιλεωθεί.
***Δείτε εδώ τις εταιρειες στοιχηματων στην Ελλάδα
Για εκείνη την περίοδο είχε δηλώσει: «Είναι πιθανότατα οι χειρότεροι τρεις μήνες της ζωής μου».
Αυτό το είπε ένας παίχτης ο οποίος είχε δείξει τεράστιες αντοχές, ακόμη και όταν η ομάδα του έμεινε χωρίς τίτλο για 6 χρόνια, από την κατάκτηση του κυπέλλου το 2006, μέχρι τον τελευταίο τίτλο της ομάδας, το Λιγκ Καπ το 2012.
Ο Κάραχερ, καλό του φίλος και πρώην συμπαίχτης του είχε δηλώσει πριν 3 χρόνια: «Ο κόσμος δεν θα καταλάβει ακριβώς πόσο καλός ήταν, μέχρι που θα σταματήσει να παίζει». Και αυτό γιατί δεν ήταν ούτε ο πιο εντυπωσιακός, ούτε γέμισε το παλμαρέ του με τίτλους.
Ο ίδιος ο Τζέραρντ πάντως δήλωσε ότι όσα έζησε δεν θα τα άλλαζε με τίποτα: «Μπορείς να έχει πάντα απίστευτες στιγμές, αλλά θα έχεις και κάποιες πολύ σκληρές. Κανενός το ταξίδι δεν είναι εύκολο –το δικό μου σίγουρα δεν ήταν- αλλά είμαι πολύ περήφανος για αυτό και δεν θα το άλλαζα με τίποτα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση