» » » » » Κύπελλο Ιταλίας: Η Λάτσιο θέλει να κόψει τα όνειρα του τρεμπλ για τη Γιουβέντους


Ο τελικός ήταν προγραμματισμένος για τις 7 Ιουνίου, αλλά με τη Γιουβέντους να παίζει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στις 6 Ιουνίου, η ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε για σήμερα.
21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ
Στάδιο: Ολίμπικο Ρώμης
Προϊστορία: 78-39-38
Α’ γύρος: ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-3
Β’ γύρος: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ 2-0
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Πολλοί δε θα περίμεναν να φανεί τόσο ανταγωνιστική στο «Derby d’Italia» με την Ίντερ, όπου παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς, αφού ερχόταν από τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρεάλ. Έπαιξε μάλιστα και με πολλές αλλαγές, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι δεν ήταν ικανοί να τη σταματήσουν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9’ και γλίτωσε από το δοκάρι στο 39’, στο 41’ όμως με τραβηγμένο πέναλτι που κέρδισε ο Μάτρι, ο Μαρκίζιο έκανε το 1-1. Kαλύτεροι οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, αλλά στο Μοράτα στο 83’ της χάρισε τη νίκη. Μαζί με τη Ρόμα είναι η πολυνίκης του θεσμού με 9 κατακτήσεις (σε 14 τελικούς), αν τελευταία φορά που κέρδισε το τρόπαιο ήταν πριν 20 χρόνια ακριβώς. Τελευταία της συμμετοχή σε τελικό ήταν την περίοδο 2011/12, όταν και ηττήθηκε από τη Νάπολι με 0-2. Αήττητη από την Λάτσιο στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους (5-1-0). Τιμωρημένοι ο κεντρικός μέσος Μαρκίζιο (33 συμμ./3 γκ./6 ασίστ) και ο επιθετικός Μοράτα (28 συμμ./8 γκ./4 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Κάσερες (10 συμμ./1 γκ.).
Τελευταία 5: 3-2-0
ΛΑΤΣΙΟ: Παίζοντας έξυπνα το Σάββατο κόντρα στη Σαμπντόρια έφυγε με το διπλό από τη Γένοβα χάρη σε γκολ του Τζεντιλέτι (53’), που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της 2η θέσης. Η αλλαγή όμως στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού άλλαξαν σίγουρα τα σχέδια του Πιόλι, ο οποίος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ότι καλύτερο διαθέτει σήμερα, ενώ ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης την Δευτέρα, ματς στο οποίο θα κριθεί η 2η θέση και το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τελειώνει με το επίσης κρίσιμο ντέρμπι με τη Νάπολι. Άλλη μία φορά αναμετρήθηκε με τη Γιουβέντους σε τελικό κυπέλλου Ιταλίας, την περίοδο 2003/04, σε διπλούς αγώνες και το κατέκτησε, παίρνοντας 2-2 στον πρώτο και νικώντας με 2-0 στο δεύτερο. Εξαιρετικά τα στατιστικά της στους τελικούς, αφού έχει κατακτήσει το τρόπαιο 6 φορές, έχοντας βρεθεί στον τελικό άλλη μία, τη μοναδική που δεν το κατέκτησε, στο μακρινό 1960! Τελευταία της επιτυχία ήταν πριν δύο χρόνια, όταν επικράτησε της μισητής συμπολίτισσας με 1-0. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κανά (17 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Μπίλια (26 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Έντερσον (4 συμμ./1 γκ.).
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Η Γιουβέντους δείχνει να πατάει καλύτερα και είναι ικανή να σηκώσει το τρόπαιο μετά από 20 χρόνια, ξεκινώντας το όνειρο για το τρεμπλ. Δεν πάμε με σημείο, αλλά με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, goal-goal (1.95 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση