» » » » » » Η Μίλαν προσπαθεί να δελεάσει τον Αντσελότι


Η Μίλαν είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα παχυλό συμβόλαιο στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έμεινε «άνεργος» τη Δευτέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι.
«Η τελευταία μέρα για να απαντήσει είναι την Τετάρτη, 3 Ιουνίου», είπε ο Γκαλιάνι στους δημοσιογράφους μετά από μία συνάντηση που είχε ο ίδιος σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης με τον Αντσελότι.
«Ο Κάρλο θέλει να ξεκουραστεί για ένα χρόνο, αλλά ελπίζουμε να τον πείσουμε ώστε να αποδεχτεί την (πρόταση της) Μίλαν».
«Έχει ακόμα κάποιες μέρες να το σκεφτεί. Μου είπε ότι οι πιθανότητες είναι 50-50».
Από την πλευρά του ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Θα πάρω την απόφασή μου μέχρι την Τετάρτη», ενώ πρόσθεσε ότι «Πάντα είχα μία καλή σχέση με τον Γκαλιάνι».
Ο πρώην τεχνικός της Μίλαν είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα ότι είτε θα έμενε στη Ρεάλ, είτε θα έμενε εκτός για ένα χρόνο, κυρίως για να πραγματοποιήσει μία εγχείρηση για ένα θέμα υγείας που χειροτερεύει.
«Πρέπει να κάνει μία εγχείρηση στην πλάτη λόγω μίας σπονδυλικής στένωσης, η οποία κάποιες φορές προκαλεί νευρικότητα στα χέρια μου».
«Δεν ξέρω πόσο καιρό θα είναι η περίοδος της αποκατάστασης μετά την εγχείρηση. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι έχω πολλές προσφορές για εργασία από την Ιταλία, την Αγγλία και την Γερμανία».
Ο Αντσελότι βρέθηκε στον πάγκο των «ροσονέρι» από το 2001 έως το 2009, με τους οποίους πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2004, δύο Τσάμπιονς Λιγκ, το 2003 και το 2007, δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης, πάλι το ’03 και ’07, ένα κύπελλο Ιταλίας (2003) και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας (2004). Σαν παίχτης με την ομάδα του Μιλάνου, όπου αγωνιζόταν στο κέντρο, είχε πανηγυρίσει δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, το 1989 και το 1990 και δύο πρωταθλήματα το 1988 και το 1992.

**Βρείτε εδώ όες τις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλάδα

Στη Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε για δύο χρόνια και η δεύτερη θεωρήθηκε αποτυχημένη, αφού δεν κατέκτησε κανένα τίτλο και ήταν λογικό να έρθει η απομάκρυνση του. Η περσινή παρουσία του είναι ιστορική και για τη Ρεάλ, η οποία έφτασε στην 10η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για τον ίδιο, αφού μαζί με τον θρυλικό Μπομπ Πέισλι της Λίβερπουλ, είναι οι μόνοι τεχνικοί που έχουν φτάσει τις τρεις κατακτήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση