» » » » » Αποφασίζει το μέλλον του ο Άντβοκαατ


Ο τεχνικός της Σάντερλαντ, Ντικ Άντβοκαατ, θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, μετά την εξασφάλιση της παραμονής με το 0-0 που πήρε στο Έμιρεϊτς από την Άρσεναλ, αποτέλεσμα που στο τέλος του αγώνα του έκανε να κλαίει από χαρά.
Η ομάδα του Άντβοκαατ πήγε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς για να πάρει τον πολυπόθητο βαθμό που ήθελε να πάρει για να εξασφαλίσει την παραμονή της, αφού απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από τη τελευταία τριάδα και έτσι δε θα χρειαστεί να δώσει «τελικό» για τη σωτηρία της στο Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα στην πρωταθλήτρια Τσέλσι.
Ο συνήθως ψυχρός Άντβοκαατ έδειξε μια πιο ευαίσθητη πλευρά του στο Έμιρεϊτς την Τετάρτη, αφού αποθανατίστηκε να κλαίει από χαρά, πανηγυρίζοντας με παίχτες, προπονητικό τιμ και οπαδούς μετά το τέλος του αγώνα. Δικαιολογημένη η αντίδρασή του, αφού χρειάστηκε να κάνει πολύ δουλειά μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα για να σώσει την καταδικασμένη τότε Σάντερλαντ, μαζεύοντας 12 βαθμούς σε 8 αγώνες (3-3-2).
Η δουλειά του έχει εκτιμηθεί πολύ από τη διοίκηση, αλλά ο 67χρονος Ολλανδός τεχνικός κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του για το μέλλον του, αποκαλύπτοντας ότι αμέσως μετά τον αγώνα της Κυριακής, θα δώσει την απάντηση του στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Έλις Σορτ.
«Θα δώσω απάντηση την επόμενη εβδομάδα. Συγγνώμη, αλλά πρέπει να σκεφτώ πολλά», δήλωσε ο Άντβοκαατ.
«Αν σταματήσω, τότε αυτή θα είναι η τελευταία μου δουλειά».
Για το κατόρθωμα του είπε: «Δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα, έχει να κάνει με όσους εμπλέκονται, τον ιδιοκτήτη, τους ανθρώπους που δουλεύουν στα γραφεία και τους παίχτες, που το πίστευαν από την πρώτη μέρα».
«Κανείς δεν περίμενε ότι θα τα καταφέρναμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα (Άρσεναλ), έτσι το ότι το κάναμε που δίνει ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα».
«Δεν έχω υπάρξει τόσο συναισθηματικός μετά από ένα παιχνίδι. Έγινε όταν κοίταξα τον βοηθό μου (Μπερτ φαν Λίνχεν). Είναι μαζί μου για πολύ καιρό και απλά μου βγήκε».
***Όλες οι εταιρείες στοιχηματών με άδεια στην Ελλάδα
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που δείχνει την ανθρώπινη του πλευρά ο Άντβοκαατ, αφού και στην τελευταία του δουλειά στην εθνική ομάδα της Σερβίας, δεν δέχθηκε την αποζημίωση που δικαιούνταν, όταν αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την τιμωρία της ομάδας για τα επεισόδια με την Αλβανία, λέγοντας ότι δεν είναι σωστό να τα πάρει και πως η Ομοσπονδία της Σερβίας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για ένα καλύτερο σκοπό από το να αποζημιώσει τον ίδιο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση