» » » » » Πρέμιερ Λιγκ: Με ένα βαθμό σώζεται η Σάντερλαντ


21:45 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Προϊστορία: 54-38-45
Α’ γύρος: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ 0-2
ΑΡΣΕΝΑΛ: Με την ισοπαλία που πήρε στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, σφράγισε την είσοδό της στους ομίλους, αφού άφησε πίσω της τους μπέμπηδες με 5 βαθμούς. Η δεύτερη θέση όμως έγινε πολύ δύσκολη υπόθεση, αφού είναι στο -5 από τη Σίτι. Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες ωστόσο, αφού η Σίτι φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον, που θέλει μόνο νίκη, ενώ η ίδια φιλοξενεί την αδιάφορη Γουέστ Μπρομ. Αυτονόητο ότι θα πρέπει να πάρει το τρίποντο και σήμερα, κόντρα όμως σε μία ομάδα που παλεύει για την επιβίωση. Στο μυαλό όλων πάντως και ο τελικός του κυπέλλου, που πλέον είναι ο μεγάλος στόχος, αφού θέλει να το κατακτήσει για δεύτερη χρονιά. Αγωνιστικά είναι σε καλό επίπεδο, αλλά δεν είναι τόσο ότι της λείπει η φόρα του τελευταίου διμήνου, αλλά τύχη. Έτσι δικαιολογείται η μία μόνο νίκη στα 4 τελευταία (1-2-1). Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στη Σάντερλαντ και αήττητο 5 αγώνων (4-1-0). Παραμένουν εκτός ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (10 συμμ./1 γκ.), οι δύο μέσοι Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ), Ντιαμπί και ο εξτρέμ Τσάμπερλεϊν (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ)
Εντός: 11-4-2
Γκολ: 37-13
Τελευταία 5: 2-2-1
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Το εξάποντο παραμονής με την Λέστερ είχε πάθος και δύναμη, δεν είχε όμως φάσεις και νικητή και έτσι η αγωνία στις μαυρόγατες παραμένει. Αύξησε στο +3 τη διαφορά από τη Χαλ, αλλά η κατάσταση έχει μπλέξει. Και αυτό γιατί αν δεν πάρει έστω ένα βαθμό σήμερα ή την Κυριακή κόντρα στην Τσέλσι και νικήσει την ίδια ώρα η Χαλ, τότε θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει ΚΠΡ και Μπέρνλι, αφού θα καλυφθεί και η διαφορά στη συνολική διαφορά τερμάτων (-20 τώρα για τη Σάντερλαντ, -18 η Χαλ). Τρέχει αήττητο 4 αγωνιστικών (2-2-0). Τελευταία επιτυχία της στην έδρα της Άρσεναλ το 1983. Από τότε τρέχει σερί 0-4-11 στο Λονδίνο. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (30). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπράουν (25 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Ρόντγουελ (21 συμμ./3 γκ.) και οι μεσοεπιθετικοί Ρικάρντο Άλβαρες (13 συμμ.), Ζόρντι Γκόμεθ (29 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).
Εκτός: 3-8-6
Γκολ: 14-23
Τελευταία 5: 2-2-1
Πρόταση στοιχήματος: Το ερώτημα είναι αν η Άρσεναλ χαριστεί στη Σάντερλαντ σήμερα. Εμείς δεν το πιστεύουμε, οπότε πάμε με το γκολ-γκολ (2.05 Interwetten).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση