» » » » » » Ο Ζιντάν στο πλευρό του Μπενίτεθ


Με τον Ράφα Μπενίτεθ να είναι ο επικρατέστερος ανατικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τύπος στην Ισπανία προχωρά το θέμα ακόμα περισσότερο σήμερα, τονίζοντας πως ο μέχρι πρότινος τεχνικός της δεύτερης ομάδας των «μερένχες», Ζινεντίν Ζιντάν, θα προωθηθεί στην πρώτη και θα είναι ο βοηθός του Μπενίτεθ από τη νέα σεζόν.
Υπενθυμίζεται πως ο «Ζιζού» είχε αναλάβει καθήκοντα βοηθού του Αντσελότι την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 λίγο πριν αναλάβει την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και δεν αποκλείεται πλέον να βρεθεί και πάλι στον πάγκο των «μεγάλων», σαφώς μια μεγαλύτερη πρόκληση για τον ίδιο και την προπονητική του καριέρα.

 ***Δείτε εδώ όλες τις εταιρέιες στοιχημάτων με νόμιμη λειτουργία στην Ελλάδα

Από την πλευρά του ο Ράφα Μπενίτεθ αναμένεται να καθοδηγήσει τη Νάπολι στο τελευταίο και πολύ σημαντικό ματς της σεζόν με την Λάτσιο, όπου θα κρίνει και την τρίτη θέση του Καμπιονάτο και ίσως είναι ο λόγος που δεν πέφτουν και οι ανακοινώσεις από πλευράς «μερένχες», αφού ο Ισπανός τεχνικός έχει υποχρεώσεις με άλλον σύλλογο και μάλιστα σημαντικές. Από Δευτέρα θα ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση