20.00 ΟΝΤ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ
Προϊστορία: 12-4-7
Πέρυσι: ΟΝΤ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ 2-1
ΟΝΤ: Διεύρυνε το αήττητο της στις τέσσερις αγωνιστικές, με το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στην Τρόμσο, μόνο που σε αυτό το διάστημα έχει τρεις ισοπαλίες και μία νίκη (1-3-0). Έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω και έσωσε τον βαθμό με τα γκολ των Μπέντλεϊ (7′) και Ρουντ (58′). Γενικά, αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων η Οντ, έχοντας απολογισμό 4-4-2 και βρήθηκε αναμενόμενα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αναλόγως θέλει να συνεχίσει και σήμερα απέναντι στην Άαλεσουντ. Δεν προλαβαίνουν εκ’ νέου ο μέσος Νορντκβέλε (9 συμ./1 γκολ) και ο επιθετικός Γιόνσεν (7 συμ./2 γκολ).
Εντός: 2-2-1
Γκολ: 16-12
Τελευταία 5: 1-3-1


ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ: Μέσα σε δύο παιχνίδια χαλάει, ότι έφτιαξε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού μετά την ήττα με 3-1 στο Στρόμσγκοντσετ, ακολούθησε το βαρύ 4-0 από την Βίκινγκ και μάλιστα μπροστά στο κοινό της. Καθοριστικό αν μη τι άλλο το πρώτο γκολ στο 44′. Είναι ξεκάθαρο ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα και τα οποία προσπαθεί να λύσει, έχοντας δεχθεί 24 γκολ στις 10 πρώτες αγωνιστικές και αυτή είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Μέχρι στιγμής πάντως έχει πανηγυρίσει δύο διπλά στις πέντε εξόδους της. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί κομπλέ στο ματς με την Οντ.
Εκτός: 2-0-3
Γκολ: 12-24
Τελευταία 5: 2-1-2
Προβλέψεις στοίχημα: Πολύ πιο σοβαρή η Οντ, που έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 1,53 ο άσος από την Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση