» » » » » » Ο πατέρας του Τσάβι επιβεβαιώνει την αποχώρησή του γιού του


Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερνάντεθ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Καταλονίας, τον οποίο υπηρέτησε από μικρό παιδί για την Αλ Σαντ του Κατάρ στο τέλος της σεζόν, όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας του χθες.
Ο πατέρας του 35χρονου μέσου δήλωσε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαρκελώνης ότι ο γιός του αποφάσισε «(ότι) ήρθε η ώρα να πει αντίο».
Ανέφερε επίσης ότι το συμβόλαιο του με την Αλ Σαντ θα επιτρέψει στον Τσάβι να αγωνιστεί και ως παίχτης, αλλά και θα έχει την ευκαιρία να «εκπαιδευτεί» προπονητικά.
«Είναι πολύ τυχερός που έλαβε μία τόσο εντυπωσιακή προσφορά, με την οποία θα μπορεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, να μάθει την προπονητική και επίσης να ξεκουραστεί λίγο».
Ο Τσάβι θα δώσει μία αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου την Πέμπτη, όπως αναφέρει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης El Mundo Deportivo.
Το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ισπανίας λήγει την επόμενη σεζόν, αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει εδώ και καιρό ότι θέλει να φύγει μετά το τέλος της σεζόν.
Ο Τσάβι που πανηγύρισε την κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος στην 23χρονη καριέρα του, μέσα στο σπίτι της Ατλέτικο, η οποία είχε στερήσει τον τίτλο στη Μπαρτσελόνα πέρυσι, αποθανατίστηκε να κλαίει από χαρά μετά το τέλος του αγώνα. Έγινε μάλιστα ο παίχτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, αφού μαζί της κατέκτησε, εκτός από τα 8 πρωταθλήματα, άλλους 15 τίτλους: 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 2 Διηπειρωτικά, 2 κύπελλα Ισπανίας και 6 Σουπερ Καπ Ισπανίας.
***Βρείτε όλες τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα
Έχει μάλιστα την ευκαιρία να μπει στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αφού είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου τρεμπλ στην καριέρα του, με τη Μπαρτσελόνα να βρίσκεται ήδη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας.
Έχει επίσης και το ρεκόρ συμμετοχών στην ομάδα, στην οποία εντάχθηκε στα 11 του χρόνια και με την οποία έχει δώσει περισσότερα από 760 παιχνίδια.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση