» » » » » » Σούπερ Λιγκ: Το προβάδισμα ο Ατρόμητος.


20:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ
Προϊστορία: 9-7-7
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1
Β’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 4-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στην τελευταία αγωνιστική έκανε… τα στραβά μάτια στην Καλλονή, που ήθελε ένα βαθμό για να σωθεί και τελικά έτσι κι έγινε, φεύγοντας με το 1-1 από τη Μυτιλήνη. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 23’ και ο Παπάζογλου ισοφάρισε στο 83’. Τυχερή η χρονιά για τον Ατρόμητο, αφού με τον Παράσχο ήταν κακός, μετά την έλευση του Νιόπλια η ομάδα μεταμορφώθηκε, κάλυψε το χαμένο έδαφος και έφτασε πολύ κοντά στην πεντάδα, αλλά τελικά η είσοδος σε αυτή ήρθε εξωαγωνιστικά, αφού ο ΠΑΣ δεν αδειοδοτήθηκε και στα τελευταία ματς το είχε παρατήσει. Το κατάφερε όμως και βαθμολογικά, αφού ξεπέρασε την ομάδα των Ιωαννίνων με ένα βαθμό, οπότε δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα! Όλοι μέσα στο κόλπο για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, το ίιοδ και ο Ατρόμητος, που ελπίζει να επαναλάβει την μεγάλη εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο, στην πρεμιέρα του Νιόπλια, τον οποίο διέσυρε με 4-0. Πολύ καλή η παράδοση με τον Δικέφαλο, από τον οποίο έχει χάσει μόνο μία φορά στις 11 φορές που τον φιλοξένησε. Μαζί με τον Αστέρα, ήταν οι μοναδικές ομάδες που διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο (12-5-0). Τελείωσε επίσης με τη 2η καλύτερη άμυνα στην κανονική διάρκεια (27). Ευχάριστα τελείωσε και το σήριαλ του Ναπολεόνι, αφού τελικά ο Ιταλός φορ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες. Ακολουθούν Γκορμπούνοφ, Νάστος και Μπάλλας. Αμφίβολοι ο μεσοεπιθετικός Μαρσελίνιο (11 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και ο Ναπολεόνι (30 συμμ./13 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός μέσος Μπρίτο (22 συμμ./1 γκ.).
Εντός: 12-5-0
Γκολ: 30-7
Τελευταία 5: 2-2-1
ΠΑΟΚ: Τα βρήκε δύσκολα στη Νέα Σμύρνη στην αυλαία του πρωταθλήματος και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 69’, μένοντας στο 0-0 και επιτρέποντας στον «Ιστορικό» να παραμείνει στην κατηγορία. Το κακό είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να τερματίσει 2ο στην κανονική διάρκεια, αλλά βαθμολογικά δεν είχε καμία επίδραση, αφού μαζί με τον Παναθηναϊκό ξεκινάνε με δύο βαθμούς έκαστος. Το θέμα που απασχόλησε περισσότερο από όλα το τελευταίο διάστημα ήταν η απόφαση του ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη, να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει στην εφορία το ποσό των 11 εκατ. ευρώ περίπου, κίνηση σπάνια για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα. Έτσι θέλησε φαίνεται να εγκαινιάσει την προσπάθεια να κουνήσει επιτέλους το σεντόνι η ομάδα του, κάτι που το υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή που πήρε την ομάδα. Αγωνιστικά πάντως δεν μπαίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αήττητος στα 5 τελευταία παιχνίδι του, το καλύτερο σερί του Γεωργιάδη (3-2-0) όσες φορές έχει κάτσει στον πάγκο. Under τα 4 πιο πρόσφατα. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός/χαφ Παπαγιαννόπουλος (7 συμμ.), ο δεξιός μπακ Κωνσταντινίδης (12 συμμ.), ο μέσος Γκολάσα (24 συμμ.), ο Δ. Παπαδόπουλος (20 συμμ./7 γκ./1 ασίστ) και ο Σαλπιγγίδης (22 συμμ./3 γκ./5 ασίστ).
Εκτός: 9-1-7
Γκολ: 27-28
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά: Αν δεν υπάρξει παρασκήνιο στον αγώνα, μετά τις θερμότατες δηλώσεις του Σπανού για τον Σαββίδη, ο άσος μας «γεμίζει» περισσότερο από όλα το μάτι (2.60 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση