» » » » » Κόπα Αμέρικα 1ος όμιλος: Πολλά ερωτηματικά για Μεξικό και Βολιβία


02:30 ΜΕΞΙΚΟ – ΒΟΛΙΒΙΑ
Προϊστορία: 9-1-1
ΜΕΞΙΚΟ: Είναι μία από τις δύο ομάδες που έλαβαν πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο φετινό Κόπα Αμέρικα –μαζί με την Τζαμάικα- και είναι αμφίβολο το τι μπορεί να καταφέρει στη διοργάνωση. Ο Μιγκέλ Ερέρα, που το καθοδηγεί από τον Οκτώβριο του 2013, έχει φυσικά ως προτεραιότητα το Γκολντ Καπ, την επίσημη διοργάνωση της ομοσπονδίας της Β. και Κ. Αμερικής και έτσι άφησε εκτός αρκετά από τα μεγάλα ονόματα για να τους έχει έτοιμους στις αρχές Ιουλίου, όταν και ξεκινάει το τουρνουά. Μεταξύ αυτών ο Ερνάντες (Ρεάλ), Γκουαρδάδο (PSV), Ντος Σάντος (Βιγιαρεάλ) και Βέλα (Σοσιεδάδ). Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ταξίδεψε στη Χιλή για τουρισμό και θέλει να κερδίσει εμπειρίες, ενώ ο Ερέρα θα έχει ευκαιρία να δει και πράγματα από αρκετούς ποδοσφαιριστές που είναι συνήθως… μπακ-απ. Την τελευταία φορά πάντως που είχε ξαναβρεθεί σε Κόπα Αμέρικα (2011) έδειξε αδιαφορία και είχε τρεις ήττες στη φάση των ομίλων. Στο προηγούμενο από αυτό όμως (1997) είχε τερματίσει 3ο, χάνοντας στα ημιτελικά από τη σημερινή της αντίπαλο. Από το Μουντιάλ ως τώρα έχει δώσει 12 φιλικά, με απολογισμό 7-2-3, αλλά τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ενδεικτικό, αφού υπήρχαν πάντα αλλαγές στο ρόστερ του. Πιο πρόσφατο ήταν το φιλικό με τη Βραζιλία, στο οποίο ηττήθηκε με 0-2, παίζοντας με την ίδια αποστολή που έχει σήμερα. Πολύ καλή η παράδοσή της με τη Βολιβία (9-1-1), αλλά οι μοναδικές φορές που δεν την κέρδισε ήταν αμφότερες στα δύο τελευταία Κόπα Αμέρικα που συμμετείχε, χάνοντας στα ημιτελικά το ’97 (1-3) και φέρνοντας ισοπαλία στους ομίλους το ’93 (0-0).
Τελευταία 5: 2-1-2
Τερματοφύλακες: Χοσέ Κορόνα (Κρουζ Αζούλ), Ταλαβέρα (Τολούκα), Μελιτόν Χερνάντεζ (Βερακρούζ)
Αμυντικοί: Χούλιο Ντομίνγκεζ (Κρουζ Αζούλ), Αγιάλα (Τίγκρες), Ράφαελ Μάρκεζ (Βερόνα), Σαλσέδο (Γουαδαλαχάρα), Βαλενσουέλα (Άτλας), Φλόρες (Κρούζ Αζούλ), Αλντρέτε (Σάντος Λαγκούνα), Κοράλ (Κερετάρο), Βελάρδε (Μοντερέι)
Μέσοι: Μεδίνα (Άτλας), Χουέμεζ (Αμέρικα), Χεσούς Κορόνα (Τβέντε), Φαμπιάν (Γουαδαλαχάρα), Μόντες (Λεόν), Ακίνο (Ράγιο Βαγιεκάνο), Οσούνα (Κερετάρο)
Επιθετικοί: Ραούλ Χιμένεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Εσκουέδα (Τίγκρες), Βουόσο (Τσιάπας), Χερέρα (Πούμας)
ΒΟΛΙΒΙΑ: Είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της Λατινικής Αμερικής και όχι άδικα, αφού τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Στα προκριματικά του Μουντιάλ είχε τερματίσει τελευταία, από τότε έδωσε 7 φιλικά με απολογισμό μία νίκη (Βενεζουέλα) και μία ισοπαλία (Χιλή). Ούτε το Κόπα Αμέρικα είναι το… φόρτε της, αφού έχει να κερδίσει σε 16 αγώνες (0-7-9). Πολύ σημαντική σημείωση ότι η τελευταία της νίκη ήταν κόντρα στο Μεξικό, στο Κόπα Αμέρικα του 1997, στο οποίο μάλιστα είχε φτάσει στον τελικό. Στα αρνητικά επίσης ότι από τον Νοέμβριο μέχρι τώρα έχει δώσει μόλις ένα φιλικό -με τον Σορία στον πάγκο που ανέλαβε το Μάρτιο- και αυτό ήταν άκρως απογοητευτικό, αφού γνώρισε τη συντριβή από την Αργεντινή με 0-5. Συνήθως παίζει με αμυντικούς προσανατολισμούς και είναι ενδεικτικό ότι έχει μόλις τρεις επιθετικούς στο ρόστερ της. Στην αποστολή βρίσκεται και ο μέσος του Παναιτωλικού, Ντάνι Μπεχαράνο.
Τελευταία 5: 1-1-3
Τερματοφύλακες: Σουάρεζ (Μπλούμινγκ), Κινιόνεζ (Μπολιβάρ), Πενιαριέτα (Πετρολέρο ντε Γιακουίμπα)
Αμυντικοί: Ράλντες (Οριέντε Πετρολέρο), Ροντρίγκεζ (Μπολιβάρ), Μάρβιν Μπεχαράνο (Οριέντε Πετρολέρο), Ζεντένο (Χορχέ Βίστερμαν), Εγκίνο (Μπολιβάρ), Ουρτάδο (Μπλούμινγκ), Μοράλες (Μπλούμινγκ), Κοϊμπρα (Μπλούμινγκ)
Μέσοι: Κάμπος (Μπολιβάρ), Τσουμασέρο (Δε Στρόνγκεστ), Εσκομπάρ (Δε Στρόνγκεστ), Βελζάγκα (Δε Στρόνγκεστ), Ντάνι Μπεχαράνο (Παναιτωλικός), Μιράντα (Μπολιβάρ), Λίζιο (Ο’Χιγκινς), Σμέντμπεργκ (Γκέτεμποργκ), Γκαμάρα (Μίλαν Πριμαβέρα)
Επιθετικοί: Μορένο (Τσανγκτσούν Γιατάι), Πεντριέλ (Μερσίν), Πένια (Οριέντε Πετρολέρο)
Προβλέψεις στοίχημα: Η παρουσία του Μεξικό είναι μεγάλο ερωτηματικό. Αν βρει κίνητρο μπορεί και να προκριθεί στην επόμενη φάση, είτε ως δεύτερη είτε να ως η καλύτερη τρίτη. Διαφορετικά είναι ικανό να αναστήσει τη Βολιβία. Δύσκολη η πρόβλεψη, πιθανό πάντως το under (1.90 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση